simülasyon aracın kullanımının gerçekliğe yakınlıdır..bence gran turismoda bu yok..
Audi S3 2.31.83 @İstanbul Park
Peugeot 308 ehdi 2.45.00 @İstanbulPark
Ds3 Racing 2.37.267 @İstanbulPark
Megane RS 250 Cup 2.27.00 @İstanbulPark
forzaya elestırı yapanlar hıc oynamadıkları ıcındırbende ıkısıde var gt1 den berıde oynarım takı gecen sene forza yı kesfedene kadar suanda ps3 u heralde 7 aydır acmıyorum dusunun nasıl bır oyun forza
gt gercekten tırt gercekcılık nfs den bı nebze ıyı okadar sadece grafık baska bı pok yok oyunda suan bence ıkı oyunuda bır oynayın ınternette bır arastırma yapın karsılastırın oyle karar verın
xboxım vardı sattım ps3 aldım. Arada fark varmı yok aynı b.kun lacivertiGT5 mi Forzamı dersen Forza derim ama. Ben çok oynamıyorum artık sadece pes atıp bir iki maç kapatıyorum bana yetiyor. Forza için xbox alınır ama GT5 için ps alınmaz
evet simülasyonun ne olduğunu bilmeyenler için açıklama yaptım.fakat anlaşılamamışım,***** çokta beklemiyordum.
200le duvara yaslanıp viraj almak simülasyonun,simülasyon olmama sebebi (yada oyunun 5 para etmez) değildir.
o sizin kendi şahsi oyun stilinizdir.
zaten 200le bariyere yaslanıp otoyoldada viraj alınır, sizin tezinize göre buda gerçeklik değildir.
oyunu çıktığı günden beri oynuyorum ben şahsen 200le öle bi viraj alamadım.
aşşağıda sizle jeremy clarkson daha henuz gt4(!)'teki bir videosunu paylaştım.
daha türevlerinide youtube'da " gt5 vs real life " yazarak bulabilirsiniz.
GT5
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
tabiki xbox .
Forza 4'e Top Gear adlı bir DLC gelecek.10 tane yeni araç gelecek diye duymustum o durumdan haberdar olan var mı aradaslar ?
92 Mitsubishi Galant VR-4![]()
-34 BF 5098 06 S2000 (New)EKN GARAGE
-07 DDL 55 08 CZT(Old)
-35 CZT 03 06 CZT(Old)
Görkem YERLİ
Bosuna tartismayin ikisininde keyfi baska gt5 ten cok keyif alsamda forzayida keyifle oynuyorum ztn sirf bu yuzden fanatec alicam yakin zamanda![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
G27 700 800 tl iken
Tum aksesuarlari ile 1500 tl olmasi cok normal bence![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)