ilkdefa böyle bişey gördüm küçük .ama tatlı bişey 2 kişilikne kadar bunlar ortalama ? piyasa değeri.
DRİLL
Dr.Ecu
Babam Ahsap yat gulet tarzı tekne boyacısı.Yarın bı bılgi alır buraya yazarım.Ama amator sekılde olacak bır seye benzemıyor.Şimdiden soyleyeyım
merttepeyi gör..
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Ahşap sandalda biz zımparadan sonra yat verniği sürüyorduk ama senin teknede vernikten öte cila gibi bir durum söz konusu.Bu arada model Mursan ın Sniper modelinin çok daha kalitelisiymiş![]()
Ahşapta sıkıntı olmasaydı hem malzeme hem işçilik yönünden biraz daha rahat olurdu. Sağlıklı bir uygulama için, dediğiniz gibi ahşapta çatlak, şişme vs. gibi deformasyonlar mevcutsa emprenye işlemi gerekebilir. Bunun içinde yüzeyin derinlemesine ele alınıp bakım görmesi gerekir. Ama ne durumda olduğunu görmeden kesin birşey söylemek zor.
Bunlar bir yana maşallah güzel tatlı bir tekne.
2 senedir deniz görmüyorsa ilk olarak bütün elektronik tertibatı ve motoru söküp denize atıp tam batmayacak şekilde denize atıp ahşabı şişirmeniz gerek aksi taktirde şu anda ne yaparsanız yapın vernikten sonra suyu yiyince vernikler patlayacak ve su alacak. Ahşap tekneler su ile yaşarlar sudan çekildiği zaman bu uygulamanın yapılması şarttır boya ve vernik öncesi.
IN BOOST WE TRUST
Oto boyacıya götür![]()
Ben benim teknemi yaptirdigim Suadiyesahilde biryer var. Adamlar tekneyi karaya alip komple zimpara, zimpara sonrasi iceridekurt varsa onlarin temizlenmesi sonrasi boya arti zehirli gibi islemler yapiyorlar. Maliyetini istersen tanistiririm kendin sorar pazarligini yaparsin. Hic bosuna kendim yapicam diye ugrasma.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)