Bende 2 hafta önce başımıza gelen olayı anlatayım.Lüleburgaz edirne bayırında herzaman oldugu gibi toplanmıştık bikaç arkadaş muhabbet falan ediyoruz araçlar park halinde duruyor,baktık 2 ekip geliyor dedik duruyoruz herzaman durdugumuz yerde ne olacak bişey olmaz,2 arkadaş kaçın dedi atladılar gsi ile subarı sıka sıka gitti polis kafasını bile çevirmedi bizde kaçmadık kaçmak suçya..geldiler araçların etrafında bi dolaştılar çalıştır bakalım bas gaza bastık e tabi ses cıkınca da direkt rallici bunlar

deyip yazdılar..bi arkadaş aracı bırakıp benzinliğin marketine gitti bunun sahibinide bulun çekiciyle kaldırırım falan dedi sonra sahibi çagrıldı tabi,o an orada olan egzozu orjinal olmayan her araca ceza yazdılar tabi bi araç hariç bize ceza yazarlarken arkada polisle oradaki bi adamın arasında geçen dialog ;
- abi benimde egzoz büyük ama ben burada arabayı siliyodum
- tamam sen şimdi biraz bekle gidersen derler buna niye yazmadın biz cezaları keselim gidersin.. (ben hiçbirzaman ayırım yapmam ama araba şahindi)
ee biz ne yapıyorduk orda milleti rahatsız edecek ? niye ceza kesiyorsunuz diyoruz egzozun orjinal değil diyo,ama o konusma tarzını davranışlarını bi görseniz bildiğin terörist muamelesi canımızı sıkan o gelip kardeşim egzozdan şikayet oluyo yazmak zorundayız falan dese vallahi bişey demeyeceğim ama dövmedikleri kaldı itirazda edince sus filmden de yazarım ceza dedi mecbur sustuk.1 hafta izin verdiler cezayı ödeyip egzozu değiştirip gösterdik o da ayrı bi hikaye,karakola gittim sözde bilirkişiye egzozu gösteriyoruz ben ne anlarım egzozdan bas bakalım gaza bizde gençtik düğmeli falan yapıyolar demezmi,böyle olmaz egzozu değiştirdiğinize dair fatura getirin olur dedi tekrar egzozcuya gidip faturamızı aldık getirdik oldu..biraz uzun anlattım beyler kusura bakmayın

bi zevkimiz vardı onuda aldılar..