User Tag List

Sayfa 3/14 İlkİlk 1234513 ... SonSon
256 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Egzos cezası.

golfcu0101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UmitKC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    inan seçeneğim olsa ödemezdim ama mecburuz (: polisler de bu cezalara göre prim alıyormuş (: bildiğim kadarıyla ne kadar cok ceza o kadar çok para demek..

o değil de bağlatma durumu var mı ki ?
    dostum bilmediğin veya kulaktan duyma şeyler hakkında konuşma bence.biz prim alsak memlekette araba suçlu kalmaz canım kardeşim her an ensesinde ölüm tedirginliği ile geziyoruz sokaklarda.dediğin gibi olsa tebeşir varmı,ceset torbası varmı vs vs nelerden yazarlar prim alacak olsak
    artık corc-i zamanı cdti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Chn53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    polisten polise degisiyor... bende ehliyet yokken sıka sıka geziyordum headers duz boru egzozlu corollayla... çogu polis bisey demedi ehliyetim olmadigi halde... ciflikte 10 araba hepimizde egzoz var adam egzozlariniz cok buyuk olmus hic guzel olmamis diyo yani bu işin bi standardı yok... adamina bagli...
    arkadaşında dediği gibi 5 parmağın 5 i bir değil böle genelleme yapmak yakışmaz bu formdaki kardeşliğe
    artık corc-i zamanı cdti

RafetAraç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SieRRa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende 2 hafta önce başımıza gelen olayı anlatayım.Lüleburgaz edirne bayırında herzaman oldugu gibi toplanmıştık bikaç arkadaş muhabbet falan ediyoruz araçlar park halinde duruyor,baktık 2 ekip geliyor dedik duruyoruz herzaman durdugumuz yerde ne olacak bişey olmaz,2 arkadaş kaçın dedi atladılar gsi ile subarı sıka sıka gitti polis kafasını bile çevirmedi bizde kaçmadık kaçmak suçya..geldiler araçların etrafında bi dolaştılar çalıştır bakalım bas gaza bastık e tabi ses cıkınca da direkt rallici bunlar deyip yazdılar..bi arkadaş aracı bırakıp benzinliğin marketine gitti bunun sahibinide bulun çekiciyle kaldırırım falan dedi sonra sahibi çagrıldı tabi,o an orada olan egzozu orjinal olmayan her araca ceza yazdılar tabi bi araç hariç bize ceza yazarlarken arkada polisle oradaki bi adamın arasında geçen dialog ;
    - abi benimde egzoz büyük ama ben burada arabayı siliyodum
    - tamam sen şimdi biraz bekle gidersen derler buna niye yazmadın biz cezaları keselim gidersin.. (ben hiçbirzaman ayırım yapmam ama araba şahindi)

ee biz ne yapıyorduk orda milleti rahatsız edecek ? niye ceza kesiyorsunuz diyoruz egzozun orjinal değil diyo,ama o konusma tarzını davranışlarını bi görseniz bildiğin terörist muamelesi canımızı sıkan o gelip kardeşim egzozdan şikayet oluyo yazmak zorundayız falan dese vallahi bişey demeyeceğim ama dövmedikleri kaldı itirazda edince sus filmden de yazarım ceza dedi mecbur sustuk.1 hafta izin verdiler cezayı ödeyip egzozu değiştirip gösterdik o da ayrı bi hikaye,karakola gittim sözde bilirkişiye egzozu gösteriyoruz ben ne anlarım egzozdan bas bakalım gaza bizde gençtik düğmeli falan yapıyolar demezmi,böyle olmaz egzozu değiştirdiğinize dair fatura getirin olur dedi tekrar egzozcuya gidip faturamızı aldık getirdik oldu..biraz uzun anlattım beyler kusura bakmayın bi zevkimiz vardı onuda aldılar..
    valla çok kötü olmuş sizin durumunuz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba arkadaşlar.

Bugün Adapazarı merkezde bir şey almaya giderken polis pusu kurmuş ve beni görür görmez sola çek deyip ehliyet ve ruhsat istemek kaydıyla 154 TL ceza yapiştırdı..

Ve orada dediği bi laf dikkatimi çekti.

'' Dua et de ilk cezan olsun yoksa arabayı bağlarım '' dedi.

Böyle bir şey var mı gerçekten ?

Bir de bu egzos Polis'lerin Neresine .iriyor da ona ceza veriyor ?
    şu üstünü koyulaştırdıgım yere bak bakalım sence böyle mallık varmı terbiyesiz herif
    "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "
    NAMIK KEMAL

Kadir54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun Adapazarı merkezdeki polisler biraz gıcık cam filmi - app plaka felanda hiç affetmiyorlar.. Biz Karasu'da hiç bir sorun yaşamıyoruz. Benim sana tavsiyem Artvin sanayinde Ferhat Egzoz var ona git arabanın altına bir yere saklasın egzozunu.

SieRRa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RafetAraç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla çok kötü olmuş sizin durumunuz
    evet malesef biz ne yaparsak yapalım şemsiye yerine ulaştı

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadir54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun Adapazarı merkezdeki polisler biraz gıcık cam filmi - app plaka felanda hiç affetmiyorlar.. Biz Karasu'da hiç bir sorun yaşamıyoruz. Benim sana tavsiyem Artvin sanayinde Ferhat Egzoz var ona git arabanın altına bir yere saklasın egzozunu.
    amerikan parkdan trafikten men ettiler bi tanıdıgın arabasını . neden bu sinyaller sürekli yanıyo diyo ve yerleştiriyo..
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla neresine giriyor diyorsun ama yanlış konuşuyorsun bu konuda. emin ol bende polisleri pek sevmem çünkü aralarında 10 tane düzgün varsa 10 tane dünyayı ben yarattım der gibi takılanları da var. o yüzdende hepsini kötü görünüyor gözümüze.

ancak şu var, kanunda kesin ve net bu egzos denen şey motor sporları haricinde orjinalin dışına çıkılamaz. senin gittiğin sokak motorsporları pisti miydi? değildi. kanunen adamın ceza kesme hakkı var mı? var.

gülü seven dikenine katlanır mı? katlandırırlar. Dolayısı ile kanuna uygun olmayan bi zevkin varsa cezasınada katlanman gerekir. Çünkü bu iş düşündüğümüz gibi değil. Uyuşturucu kullanan adama bunun kötü olduğunu anlatabilirmisin? derki bi bu zevkimiz var bunuda rahat bırakmıyorlar.

iyi o zaman uyuşturucu kullanana göz yumsunlar nede olsa kullanana göre aslında bi bu zevkimiz var denilen bişi, ancak bize göre iğrenç bişi.

egzosda böyle bize göre güzel ama yolda giderken azcık bassan trafikteki diğer araçlarda gürültüyü başı kaldırmayan adama küfür bile ettiriyoruz. arkamızdan sövüyordur.

benim şuanda 2bin tl cezam var bu tür çeşitli sebeplerden 2 senede toplamda. radar egzos cam filmi v.s v.s en sonunda sıkıldım filmi söktüm egzosuda kumandalıya çevirdim çünkü artık farkına vardım, hata cezayı bize kesenlerde değil. ceza yiyen bizlerde.

o yüzden hakaret etmeden düşünmek lazım biraz. suçlu sen ve benim. polislerin tek suçu efendi davranmayı kibarca geçirmeyi öğrenememiş olması. yani ceza yazmak tamamen hakları ve doğru olanı yapıyorlar.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnceden gitsen de farketmez arka tarafta egsoz görüyorsa yazıyor.. Bu kural şahincilere geçerli değil onlara her şey serbest..çakma blow off caf cuf alayına gider
    bu şahinciler diyerek ayırdığınız grup size birşeymi yaptı ???
    neden şahinciler ?? apaçiler diyemiyormusunuz ??
    neden marka model karalaması yapıyorsunuz ?
    ER teknik ısıtma sistemleri

Kat kaloriferi&brülör&hidrafor

sistemleri montaj tamir bakım..

7/24 servis hizmeti..

ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
    0553 227 39 55

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neden anlamıyorsunuz egzoz rahatsız ediyor istediğiniz yerde durun hiç mi o araba yürümüyor?bende hiç sevmiyorum soba borusu gibi eski ford kamyonlar gibi gezen arabaları.
    kendi aracımda da cat back egzoz var ama hiç öyle ses çıkarmıyor ses için de yaptırmadım zaten.bazıları var kendine sövdürüyor öküz gibi böğürüyor,herkes üstüne alınmasın ama ceza yememesi mi lazım böylelerinin

ismailozkan_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    inan seçeneğim olsa ödemezdim ama mecburuz (: polisler de bu cezalara göre prim alıyormuş (: bildiğim kadarıyla ne kadar cok ceza o kadar çok para demek..

o değil de bağlatma durumu var mı ki ?
    yanlış bilgin kardeşim , eğer prim alsaydık bugüne kadar zengin olurduk

ismailozkan_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı golfcu0101 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşında dediği gibi 5 parmağın 5 i bir değil böle genelleme yapmak yakışmaz bu formdaki kardeşliğe
    haklısın abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yukarıda da dediğim gibi 5 parmağın 5 i bir değil kimse kimseyi sevmek zorunda değil illa iyide var kötüde bunu genele vurmadan tartışmalı ve konuşmalı bence.daha öncede bu tarz açılan konularda konu hep buralara geldi.ayrıca gökhanRS kardeşime katılıyor ve düşüncesinden dolayı teşekür ediyorum
    artık corc-i zamanı cdti

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Germanian Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu şahinciler diyerek ayırdığınız grup size birşeymi yaptı ???
    neden şahinciler ?? apaçiler diyemiyormusunuz ??
    neden marka model karalaması yapıyorsunuz ?

Dostum bir şey dikkatimi çekti,geçen günlerde de bir arkadaşımız şahinciler yazınca hemen sen atladın olaya,zaten kendini bilen arabasını bilen şahincilerde var forumda onlar niye sesini çıkartmıyorda sen çıkartıyosun anlamıyorum galiba o anlatmak istedigim şahinciler kısmına giriyorsun sen de ,benim en samimi arkadaşlarımın birinde kartal diğerinde şahin var ,seninle tartışmaya giremem bu boş muhabbet yüzünden .
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum bir şey dikkatimi çekti,geçen günlerde de bir arkadaşımız şahinciler yazınca hemen sen atladın olaya,zaten kendini bilen arabasını bilen şahincilerde var forumda onlar niye sesini çıkartmıyorda sen çıkartıyosun anlamıyorum galiba o anlatmak istedigim şahinciler kısmına giriyorsun sen de ,benim en samimi arkadaşlarımın birinde kartal diğerinde şahin var ,seninle tartışmaya giremem bu boş muhabbet yüzünden .
    ben ayrım yapıldığında sinirleniyorum arabamın markası önemli değil ayrıca daha 7 8 aydır kartal bende ondan önce 4 tane ford değiştirdim başka arabaya binmedim şahindoğan bilmemne değil konu ayrım bunu anlamasınız önce . o kendini bilen dediğin arkadaşlar görmemiştir konuyu bu yuzden yazmamışlardır eminim onlarda görseler karşılıksız bırakmazlardı
    ER teknik ısıtma sistemleri

Kat kaloriferi&brülör&hidrafor

sistemleri montaj tamir bakım..

7/24 servis hizmeti..

ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
    0553 227 39 55

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun...
    2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
    2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
    ]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
    1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
    2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Germanian Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben ayrım yapıldığında sinirleniyorum arabamın markası önemli değil ayrıca daha 7 8 aydır kartal bende ondan önce 4 tane ford değiştirdim başka arabaya binmedim şahindoğan bilmemne değil konu ayrım bunu anlamasınız önce . o kendini bilen dediğin arkadaşlar görmemiştir konuyu bu yuzden yazmamışlardır eminim onlarda görseler karşılıksız bırakmazlardı

Fazla abartıyorsun bence olayları,kendini bilen adam üstüne alınmaz zaten. Neyse eyvallah
    imzasız..

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    trafikte polis çevirirse kesinlikle durun.bu kayserideki olaydan sonra durmayanlara arkadan ateş filan ederler hiç belli olmaz.sakarya polisinden bir kere ceza yedim oda emniyet kemerinden şimdi sürekli takıyorum.ama egzozdan ceza yazma hakları yok ya piyasada egzozlu araba bırakmayacaklar yada tok ve hafif bağıran mesela benim araba bunlara müsaade edecekler.gerekçeleri ne merak ediyorum egzoza ceza yazmalarının?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ceza yediysen yedin bundan bize ne ? Bu forumda birsürü polis arkadaşlarımız var ve
    konuşma uslubuna dikkat et. Sen rahat durmamışsın demekki poliste gelmiş sana
    ceza kesmiş görevini yapmış. Kusura bakma ama burda arabasında eksoz olan
    herkes ceza yemeyi göze alarak taktırıyor. He bana kalın gelir diyorsan söktür
    arabandan eksozunu sessiz sessiz gez dolaş. Bu forumda ceza yiyen herkes sohbet
    kısmına konu açarsa sohbette ceza konularından başka birşey olmaz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)