User Tag List

Sayfa 11/14 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
256 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: Egzos cezası.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trafikçi arkadaşlar şu arabalardan ziyade racing motorlularla uğraşsa.***** sezon açıldı bulvar üzerinde sesten duramıyoruz hele hafta sonları akropovic yoshimura taktıran direk piyasa çıkıyor.Mesela dün gece saat 1,30 civarı yer b.yolu adanayı bilenler bilir.gece hava zaten sıcak tam uyumaya çalışıyoruz racing bir motor boşa almış sıka sıka gidiyor resmen yataktan 10cm fırladım.ayıptır yahu ne hakkın var insanları rahatsız etmeye gecenin o saatinde kimbilir kaçtane annesinin binbir zorlukla uyuttuğu bebeği çocuğu uyandırdı.Egzoz olmayıpta sırf egzos ucu var diye ceza yazan trafikçi arkadaşlara sesleniyorum şu racing'cilere bir el atın sesten durulmuyor buralarda.

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım neden anlamıyorsunuz ya.

Türkiye Cumhuriyeti kanunlarla yönetilir. Araçta teknik değişiklik yapmak kanunen yasaktır.

Bu kadar basit birşey. Nerden uyduruyorsunuz bağırttırmadan geçeni alma hakkı yok gibi saçma sapan hurafeleri..

Fabrika çıkışı araca karışan polise gelince, sahibi uğraşmalaı haklılığını savunmak için. Uğraştığı takdirde karışan polis hakkında gereken ne ise o yapılır.
    abi bizde kuralların saçmalığından bahsediyoruz polise laf söyleme bizim haddimiz değil.burdan söz veriyorum bireysel silahlanmayı yasaklasınlar gece silah sesi duymayım yarın egzozu sökmezsem adam değilim. ben kurallara uyup egzozu çıkartacağım sonra gece camdan uzaklaşacağım maganda kurşunlarına isabet olmamak için böyle bir dünya yok kusura bakmasınlar.her şeyini adam gibi yapta biz zaten kurallara uyarız.odun değiliz halden anlıyoruz.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı RSBurak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi bizde kuralların saçmalığından bahsediyoruz polise laf söyleme bizim haddimiz değil.burdan söz veriyorum bireysel silahlanmayı yasaklasınlar gece silah sesi duymayım yarın egzozu sökmezsem adam değilim. ben kurallara uyup egzozu çıkartacağım sonra gece camdan uzaklaşacağım maganda kurşunlarına isabet olmamak için böyle bir dünya yok kusura bakmasınlar.her şeyini adam gibi yapta biz zaten kurallara uyarız.odun değiliz halden anlıyoruz.
    Değil bu forumi 1000 tane forumda da "kural saçma" desen 1 adım yol alamazsın. Ayrıca sana göre saçma olan bana göre son derece mantıklı..

Ayırca madem öyle bir dünya yok, sökme arkadaşım egsosunu. Ne diyeyim..

Sessiz sessiz gezerken alsın polis aracını altından, sonra varsa yüreğin git şikayet et mahkemeye "polisin alma hakkı yok iken aldı" diye.. Benim dediklerimi bir de hakim desin sana. O zaman anlarsın belki var mı öyle bir dünya yok mu..

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimse kimseyi anlamıyor,herkes kendine göre haklı bence . Benim fikrim belli evren abinin ve diğer arkadaşların fikri belli. Kimse kimseyi kırmasın artık gereksiz yere.
    Evren abi bence konu kilitlensin Oradan da çöp konteynırına .
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Değil bu forumi 1000 tane forumda da "kural saçma" desen 1 adım yol alamazsın. Ayrıca sana göre saçma olan bana göre son derece mantıklı..

Ayırca madem öyle bir dünya yok, sökme arkadaşım egsosunu. Ne diyeyim..

Sessiz sessiz gezerken alsın polis aracını altından, sonra varsa yüreğin git şikayet et mahkemeye "polisin alma hakkı yok iken aldı" diye.. Benim dediklerimi bir de hakim desin sana. O zaman anlarsın belki var mı öyle bir dünya yok mu..
    eline desibelmetre almadan bağlarsa her türlü şikayet ederim.bence tartışmaya gerek yok dediğiniz gibi bana göre doğru olan size yanlış gelebilir.ülke olarak her şeyimiz yerli yerinde olduğundan kürtajı,szeryanı egzozu v.s tartışıyoruz Allah başka dert vermesin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eline desibelmetre almadan bağlarsa her türlü şikayet ederim.bence tartışmaya gerek yok dediğiniz gibi bana göre doğru olan size yanlış gelebilir.ülke olarak her şeyimiz yerli yerinde olduğundan kürtajı,szeryanı egzozu v.s tartışıyoruz Allah başka dert vermesin

Kelimesi kelimesine katılıyorum .Artık yazmayalım bence çünkü uzadıkca uzayacak..

Tüvtürk muayene istasyonuna gittigimde emniyetten kesin karar geldi,abartılı egsozlar muayeneden kalacak dediler..Kaç tane geçen gördük ve duyduk . Bu ülkede hiçbir şey yolunda ilerlemiyor ki herkes de kurallara uymaya bir yerden başlasın .
    imzasız..

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir deve bir hendek bulsak bin kere atlamıştı
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Muayeneci konuştu
    imzasız..

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s*ktir et diye bir kitap var john c. parkin, bugün onu aldım daha okumadan çok benimsedim
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ismailozkan_01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alkolden kimse seni tehdit edemez kardeşim , üflediğin cihazdan bir suret çıkıyor onu tutanağa eklemek zorunda memur ve sen o esnada üflemeyi kabul etmeseydin seni devlet hastenesine götürüp kan ile alkol ölçümünü yapar ve doktor rapor verirdi kaç promil alkollüysen
    valla arkadaşım üfledi 28 promil çıktı ben bunu 82 yapayımda gör diye bizi çatır çatır tehdit etti. belki genç gördü gözümüzü korkutmak istedi bir dahakinde hiç çıkmasın diye belki o anki art niyeti ama bizi göz göre göre tehdit etti.
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Frid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    s*ktir et diye bir kitap var john c. parkin, bugün onu aldım daha okumadan çok benimsedim

Şu facebook'da herkesin zaman tüneli fotografı mı ? Neden bunu sordun diye sorarsan çünkü o lafın fotografı falan çogaldı bu aralar,kesin herkes okumaaya başladı diye düşündüm

bir de ben alayım bakalım .
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ne diyeyim, beddua etmem ama madem bu kadar çok biliyorsun, madem bu kadar iddialisin, madem "teknik degisiklik ile ilgili maddeyi takmam" diyorsun umarım en kısa zamanda polis alır aracını altından da görürsün gercek dunyayı... Şikayet ettigin makam yasa maddesini önüne koymadan idrak edemeyeceksin kanunları..

Sittin sene boyunca çok gördüm böyle yok onu yaparım bunu yaparım diye klavyeden yazanları...

Adamlar kanun koymuş teknik degisiklik yaparsan tescil ettirmelisin aksi halde bağlanırsın diye hala desibelmetre diyor, yazılı kanun var açık net bana göre/sana göre muhabbeti yapıyor...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Frid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir deve bir hendek bulsak bin kere atlamıştı
    Deve değil deve ordusu hendek atlar da anlatamazsın kanunu, yasayı ve ilgili cezai yaptırımı...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ismailozkan_01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kimseye yüklendiğim yok arkadaşım , forumdaki arkadaşlarımı bilgilendirmek ve bi polis olarak yanlış bildiklerinizi düzeltmek ve bilgim kadarı ile yardımcı olmaktır aksi bir gayem yoktur yanlış anlamayınız lütfen

Abilerin kralı be .Zamanında civic ef ile sen de yaramazlık yapıyordun abiiiiim
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne diyeyim, beddua etmem ama madem bu kadar çok biliyorsun, madem bu kadar iddialisin, madem "teknik degisiklik ile ilgili maddeyi takmam" diyorsun umarım en kısa zamanda polis alır aracını altından da görürsün gercek dunyayı... Şikayet ettigin makam yasa maddesini önüne koymadan idrak edemeyeceksin kanunları..

Sittin sene boyunca çok gördüm böyle yok onu yaparım bunu yaparım diye klavyeden yazanları...

Adamlar kanun koymuş teknik degisiklik yaparsan tescil ettirmelisin aksi halde bağlanırsın diye hala desibelmetre diyor, yazılı kanun var açık net bana göre/sana göre muhabbeti yapıyor...
    o zaman hiç bir kanunu tartışmayalım size deprem yüzünden 29 ekimi kutlamamak saçma gelir bana başka bir şey saçma gelir.o yüzden daha fazla uzatmanın anlamı yok.yarın arabam bağlanırsada 154 lira ceza yerim onada af gelir yapılandırır öderim.sorun yok yani.alt katta oem egzozum var bir kaynakçıya bakar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    o zaman hiç bir kanunu tartışmayalım size deprem yüzünden 29 ekimi kutlamamak saçma gelir bana başka bir şey saçma gelir.o yüzden daha fazla uzatmanın anlamı yok.yarın arabam bağlanırsada 154 lira ceza yerim onada af gelir yapılandırır öderim.sorun yok yani.alt katta oem egzozum var bir kaynakçıya bakar.
    kanun tartışmak başka şeydir, polis ses gelmiyorsa çevirmez demek başka şeydir. Önce ne yapmak istediğine karar ver.

-Kanunları tartışacaksan tartismam bunu senle... Kaç yaşındasin bilmiyorum ama ben en az 15 senedir bunun saçma olduğunu söylediğimden zaten saçmalık konusunda aksi bir düşüncem yok...

-Mevcut kanuna göre polisin neyi yapıp neyi yapamayacağı konusunda konuşacaksan bunda yazılı kanunlar gayet net.. Devlet sana yapamazsın diyorsa polis bunu uygular, bunda da tartışılacak birşey yok.

154 lira niye oduyorsun, az evvel ahkam kesiyordun şikayet ederim, çevirme hakkı yok diye?

Edit: daha 19 yasindaymissin.... Hata bende laf anlatmaya çalışıyorum... Büyüdüğünde anlarsın neyin ne olduğunu...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanun tartışmak başka şeydir, polis ses gelmiyorsa çevirmez demek başka şeydir. Önce ne yapmak istediğine karar ver.

-Kanunları tartışacaksan tartismam bunu senle... Kaç yaşındasin bilmiyorum ama ben en az 15 senedir bunun saçma olduğunu söylediğimden zaten saçmalık konusunda aksi bir düşüncem yok...

-Mevcut kanuna göre polisin neyi yapıp neyi yapamayacağı konusunda konuşacaksan bunda yazılı kanunlar gayet net.. Devlet sana yapamazsın diyorsa polis bunu uygular, bunda da tartışılacak birşey yok.

154 lira niye oduyorsun, az evvel ahkam kesiyordun şikayet ederim, çevirme hakkı yok diye?

Edit: daha 19 yasindaymissin.... Hata bende laf anlatmaya çalışıyorum... Büyüdüğünde anlarsın neyin ne olduğunu...
    bağlayamaz dediğimi hatırlamıyorum sadece şikayet ederim dedim.ilk mesajımda egzozdan bağlama maddesinin saçma olduğunu söylemişim.polise giderde yapmamışım.ama neyse yaş göstergesini bilerek açtım diyecek çok bir şey yok.iyi akşamlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bağlayamaz dediğimi hatırlamıyorum sadece şikayet ederim dedim.ilk mesajımda egzozdan bağlama maddesinin saçma olduğunu söylemişim.polise giderde yapmamışım.ama neyse yaş göstergesini bilerek açtım diyecek çok bir şey yok.iyi akşamlar.
    abi subaruların polislerden ne çektiğini hepimiz biliyoruz fabrika çıkışlı scoop ve spoilere karışan polisler vardı.ayrıca egzozu motor sesi duymak için takıyoruz ve bütün yol boyunca bizi rahatsız ediyor d-100 e yakın bir yerde oturuyorum her gece burda kapışanlar oluyor en fazla 15-20 sn seslerini duyuyorum.egzoza gelinceye kadar bir ton kişisel zevk için kullanılan aletler var.misal.bu ülkede bireysel silahlanma serbestmi ? evet serbest peki polis her gördüğü silaha el koyuyormu hayır burda her gece silah sesleri duyuyorum egzoz sesinden çok daha fazla rahatsız ediyor.polisin bağırtmadan geçen bir arabayı çevirme hakkı yok eğer bunu yapıyorsa gördüğü her silahı incelemeye alsın o zaman çok koruyorsa vatandaşını (!) yani anlatmak istediğimiz vatandaşları rahatsız eden şeyleri 5 e kadar sıralasak egzozu kimse söylemez bile.polisleri kötülemek gibi bir niyetim yok sistem çok saçma.
    Ya sabır...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi kusura bakmayın ama hakkı yok demişim çeviremez diye bir kelime kullanmamışım.çevirdiği zamanda şikayet edeceğimi belirtmişim internet üzerinden anlatmak istediklerimi anlatamıyorum sanırım.suç bende özür dilerim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)