User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
71 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Trafik Kazası.

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RSBurak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    türkiyede araba kullanıyorsak evet.
    trafik kuralları evrenseldir.

Burası Türkiye evet burda kurallar ihlal edilir ama cezası gene evrenseldir...

yani yok öle uyanıklık.

sen trafikte giderken şeridin boş sa sağ şeritteki araçla güvenli sürüş mesafesini ayarlayıpmı gidiyorsun ? hayır öyle gidiyorsan zaten sol şeritin neden tıkandığı belli oldu...

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

emre55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten biz adamı gördüğümüzde adam önümüzde çapraz bi şekilde duruyordu.Raporda bunu böyle izah edemedik ama sadece rapordan mı değerlendiriyorlar.Rapora göre olsa hasar yerleri bu şekilde olmaz. Eksper bunu görmicekmi bunu göz önünde bulundurmazmı ? Suç raporda bizde ama kesinlikle olay sırasında bizde değil.Biz orta şeritte giderken adam sağdan dalmış bir anda aklı başına gelince dönmek istemiş..

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zaten biz adamı gördüğümüzde adam önümüzde çapraz bi şekilde duruyordu.Raporda bunu böyle izah edemedik ama sadece rapordan mı değerlendiriyorlar.Rapora göre olsa hasar yerleri bu şekilde olmaz. Eksper bunu görmicekmi bunu göz önünde bulundurmazmı ? Suç raporda bizde ama kesinlikle olay sırasında bizde değil.Biz orta şeritte giderken adam sağdan dalmış bir anda aklı başına gelince dönmek istemiş..
    kardeşim exper in olayını sil aklından. exper tutanağa bişey yapmaz exper trafikle ilgilenmez bile. experin görevi arızalı aracın onarılmasında gereken parçaları tespit etmek ve sigorta şirketine bildirmektir. bu kadar.

Senin yapman gereken (eğer kendi aranızda anlaştıysanız ) sigorta şirketinin hasar servisini arayıp görüşmen.

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Keşke burada anlattığın gibi ayrıntılı yazsaydın rapora da.
    Adam arkadan vurdu bana demiş, sen de valla arkadan vurmak zorunda kaldım demişsin, altını imzalamışsın. Bu noktadan sonra aslında öyle değildi böyle oldu vs savunmaların geçersiz olur.

Karşı tarafın yerine koy kendini.

"Arkadan vurdu bana" diye rapor tutturmuşsun, karşı taraf da "valla vurmak zorunda kaldım duramadım" vs gibi bişeyler yazmış imzalamışsınız raporu da.

Şimdi karşı taraf "aslında olay öyle değil böyle oldu" vsvs diye raporun tersine şeyler söylüyor.
    Ne dersin?
    "Raporda ne yazıyor arkadaşım iş işten geçmiş ola" demez misin..

O hesap..

Geçmiş olsun tekrar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haklısınız olayın şokunda yaptık bir hata, buda ders olur bize. Zaten düzgün olarak olarak anlatsam %100 suç onda adam sağdan sinyal vermeden üstelik ışıkları hemen geçtikten sonra yapıyor bunu yani dönme gibi bişey ihtimal bile değildi..

yaniss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ama şöyle bir durum var. Sola köprüye doğru gitmesi için en sol şeritte sinyal verip ışığın yanmasını beklemesi gerekiyor. ama o orta şeritten bir anda önümüze dalarak geçmek istedi.Sinyal falanda vermedi ek beyan mı yazsak ne yapsak ? Olan sahil yolu.
    oyle ama sız bunu belırtmemıssınz acık acık vurdum yerıne vurmak zorunda kaldım yazmıssınız bırdaha tutanakta adamın tutacagını pek sanmıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaniss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oyle ama sız bunu belırtmemıssınz acık acık vurdum yerıne vurmak zorunda kaldım yazmıssınız bırdaha tutanakta adamın tutacagını pek sanmıyorum
    biraz sıkıntılıydılar zaten

semih1469 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun böyle durumlarda heleki ilk kazanız ise o anki psikolojiyle yanlış beyanlar veriliyor. Bence suç oranları %50 %50 verilir. Aynısı benimde başıma gelmişti hatta sizinkinden cok daha suçsuzdum. Sol şeritten ilerlerken yanımda sağ şeritteki araç direksiyon hakimiyetini kaybetti ve yandan çarptı. Adam yaralandı hastaneye götürdüler bende kaza yerinden ayrıldım daha sonra karakolda buluştuk polis tutanak tuttu. Adam beyanda biz suçluyuz çarptık dedi ama eksper banada %50 suç vermiş. Neye göre verdi bilmiyorum üstüne bide adam yaralandı diye sanık olarak mahkemeye çıktım.

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı powERS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    trafik kuralları evrenseldir.

Burası Türkiye evet burda kurallar ihlal edilir ama cezası gene evrenseldir...

yani yok öle uyanıklık.

sen trafikte giderken şeridin boş sa sağ şeritteki araçla güvenli sürüş mesafesini ayarlayıpmı gidiyorsun ? hayır öyle gidiyorsan zaten sol şeritin neden tıkandığı belli oldu...
    ben trafikte giderken sağda gidişini beğenmediğim arabalardan hızla kaçıyorum demek istediğim bu kadar aceminin olduğu bir trafikte sadece önü değil sağı solu arkayı yukarıyı kontrol edip ona göre araba sürmekte fayda var yoksa bugüne kadar kimseden gereksiz yere selektör yemedim sol şeritte uyuz uyuz gidip

Splendour - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RSBurak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben trafikte giderken sağda gidişini beğenmediğim arabalardan hızla kaçıyorum demek istediğim bu kadar aceminin olduğu bir trafikte sadece önü değil sağı solu arkayı yukarıyı kontrol edip ona göre araba sürmekte fayda var yoksa bugüne kadar kimseden gereksiz yere selektör yemedim sol şeritte uyuz uyuz gidip
    fayda varla suç sendedir aynı şeyler değil.kazadan kaçınmak için dediğin yapılabilirde,bu durum arkadaşı suçlu yapmaz.ben başka bir yoruma cvp olarak yazmıştım onuda,neyse tekrardan geçmiş olsun

bLackModeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    abi sonuca gore sıze yıklacak seklı felan ıyı cızseydınız gecmıs olsun
    facebook: hasan serdar şengül
    instagram: hasan_serdar
    ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eksperlerin hepsi tanıdıkmış, bi yararı olurmu acaba, olayı anlatsak ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Splendour Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adam sağ şeridinde ilerleyen aracamı takip mesafesi koyacak ?
    arkadas demiski ''Önümüzdeki araç bizim şeritin hafif sağ tarafındaydı '' hafif sağ tarafında dediğin zaman önündeki aracın ne yapacagı belli değil demektir. tamamen sağ seride de gecmemis ztn, ne yapmak lazım adamın kıcına fazla girmemek lazım.

bırakacaksın yapacagını yapsın sağamı gececek seridinde mi gidecek yoksa solamı donecek, oyle dıbıne girersen hiç bi hak iddaa edemessin okudugumuzu daha iyi anlayalım.

arkadasın ifadesinde yazması gereken A aracı sağ seritteydi bende orta seritten seyrediyordum aniden onume kırdı o zaman direk A aracı suclu konuma duserdi ama ifade de oyle yazılmamıs kı ztn oyle bir durum da yok yalana dolana gerek de yok.
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet3425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadas demiski ''Önümüzdeki araç bizim şeritin hafif sağ tarafındaydı '' hafif sağ tarafında dediğin zaman önündeki aracın ne yapacagı belli değil demektir. tamamen sağ seride de gecmemis ztn, ne yapmak lazım adamın kıcına fazla girmemek lazım.

bırakacaksın yapacagını yapsın sağamı gececek seridinde mi gidecek yoksa solamı donecek, oyle dıbıne girersen hiç bi hak iddaa edemessin okudugumuzu daha iyi anlayalım.

arkadasın ifadesinde yazması gereken A aracı sağ seritteydi bende orta seritten seyrediyordum aniden onume kırdı o zaman direk A aracı suclu konuma uuduserdi ama ifade de oyle yazılmamıs kı ztn oyle bir durum da yok yalana dolana gerek de yok.
    Yalan dolan değil, aynen öleydi adam sağ şeridimizde ilerimizden ilerliyordu.3kişiydik araçta 17 18 19 yaşında olarak. İlk kazamız ve hepimiz şok olduk, frenledik ama bayağı bi kaydık.Ama o şokla diyebildiklerimiz bunlardı, normalde adam %100 suçlu ama rapora göre değil işte malesef. Mobese olsa herşey ortaya çıkacaktı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yalan dolan değil, aynen öleydi adam sağ şeridimizde ilerimizden ilerliyordu.3kişiydik araçta 17 18 19 yaşında olarak. İlk kazamız ve hepimiz şok olduk, frenledik ama bayağı bi kaydık.Ama o şokla diyebildiklerimiz bunlardı, normalde adam %100 suçlu ama rapora göre değil işte malesef. Mobese olsa herşey ortaya çıkacaktı.
    17-18-19 yasında kanı kaynayan 3 genc kafadan suclusunuz zaten polise ne derseniz diyin direk size kitlemistir...

tecrubesizliğinize gelmiş bidaha dikkat edersiniz, daha beteride olabilirdi buna sukredin.
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet3425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    17-18-19 yasında kanı kaynayan 3 genc kafadan suclusunuz zaten polise ne derseniz diyin direk size kitlemistir...

tecrubesizliğinize gelmiş bidaha dikkat edersiniz, daha beteride olabilirdi buna sukredin.
    polis ? polisle alakası yok.O adam (vurduğumuz) adam yüzümüze karşı suçunu kabul etti. Kanı kaynıyo derken hızımız 75 85 falandı ama r19 frenleri pekte kolay tutmuyor.Fren hortumlarını yeni değişmiştik ondan sonra da biraz daha kötüleşti gibi oldu. Polis artık işe karışmıyor ki polis geldi dediği tek şey;
    -Fotoğrafları çekin yolu açın.

Yaşımız genç de öle işimiz makaslara girmek hız yapmak değil normal bi hızda gidiyorduk frene basınca araç kızakladı ve olan oldu..

car wolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun ben size dedim dikkatli gidin diye keşke beni arasaydınız... iş raporda biter sizde o heyecanla net olayı anlatamamışsınız ihale sizde kalır gibi... fren izi dediğin gibi çok varsada bu sefer oradanda kitler..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı car wolf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun ben size dedim dikkatli gidin diye keşke beni arasaydınız... iş raporda biter sizde o heyecanla net olayı anlatamamışsınız ihale sizde kalır gibi... fren izi dediğin gibi çok varsada bu sefer oradanda kitler..
    sıkıntı olmaz abi. biz dikkatliydikde sağa kırsak sağdan arkadan gelenler bindirirdi diye düşünmüş abim, ama araba kızaklayınca sola doğru çekmiş biraz..

mKc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim öncelikle geçmiş olsun. Ben zamanında park yerinden çıkarken bölünmemiş yolda karşı şeride çıkan araba geldi vurdu bana.

Adam bariz %100 suçlu ama raporda adam akıllı ifade edemedik, adam da araya birilerini sokmuş tamamen beni suçlu buldular.

Keşke raporda tam olarak ifade edebilseydin olayı.

Sana bir tecrübe olmuş bu, hasarın çok bir şey gibi gözükmüyor.

Allah göstermesin ama ileride yine böyle bir durum olursa her türlü cinliği yapıp suçlu olsan bile sıyırırsın bu işten.

Tekrar geçmiş olsun.
    HVAC

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)