User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
71 sonuçtan 58 ile 71 arası

Konu: Trafik Kazası.

emre55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mKc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim öncelikle geçmiş olsun. Ben zamanında park yerinden çıkarken bölünmemiş yolda karşı şeride çıkan araba geldi vurdu bana.

Adam bariz %100 suçlu ama raporda adam akıllı ifade edemedik, adam da araya birilerini sokmuş tamamen beni suçlu buldular.

Keşke raporda tam olarak ifade edebilseydin olayı.

Sana bir tecrübe olmuş bu, hasarın çok bir şey gibi gözükmüyor.

Allah göstermesin ama ileride yine böyle bir durum olursa her türlü cinliği yapıp suçlu olsan bile sıyırırsın bu işten.

Tekrar geçmiş olsun.
    Çok sağol abi, ah şimdiki aklım olsa

sLp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    umarım ihale size kalmaz, arkadan değil yandan gibi duruyor kaza. ki zaten itiraz hakkın da olacaktır. geçmiş olsun yine de.. bu arada bu reno 19lar ne sağlam araba arkadaş ya ben de arkadan itfaiyeye 2'nin kesicisiyle çarpmıştım, bi far camını değiştirmiştik
    1-) '93 Honda Civic Ex
    2-) '96 Renault 19 RTi
    3-) '91 Honda Integra LS
    4-) '97 Renault Clio RSi
    5-) '00 Peugeot 106 Quiksilver
    6-) '01 Renault Megane Coupe 2.0 idE

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RSBurak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben trafikte giderken sağda gidişini beğenmediğim arabalardan hızla kaçıyorum demek istediğim bu kadar aceminin olduğu bir trafikte sadece önü değil sağı solu arkayı yukarıyı kontrol edip ona göre araba sürmekte fayda var yoksa bugüne kadar kimseden gereksiz yere selektör yemedim sol şeritte uyuz uyuz gidip
    anladım. boyle acıklayınca haklısın yanı trafıkte dıkkatlı olmak lazım , dedıgını anlayamadık oncekı post unda. ama genede arkadaşlar suclu değil. kendinizi koyun arkadaşların yerine belki trafiğin o anki halinden belkide başka sebepten dikkat edemedi tek hatası bu ama kazaya sebep değil kazaya sebep olan öndeki aracın hatası..

Alıntı ahmet3425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    17-18-19 yasında kanı kaynayan 3 genc kafadan suclusunuz zaten polise ne derseniz diyin direk size kitlemistir...

tecrubesizliğinize gelmiş bidaha dikkat edersiniz, daha beteride olabilirdi buna sukredin.
    Bu nasıl bı anlayış tarzı nasıl bı bakış açısı? 17 18 19 yaşlarında 3 kişi bi arabada ilerliyorsa kesin suclu tu kakaa.. sizin bu düşünceleriniz devam ettikçe zaten polisler her turlu yapmadıgınız hatayıda ıtelemeye calısır.. sizde susarsınız biz 17 18 19 yasında arkadaşlardık diye...

o zaman 40 yasına gelmis 5 şerit makas atan vatandaşta kesinlikle sütten cıkmış ak kaşık değilmi ?

T.C. 18 yasında sana arac kullanma ehlıyetı verıyosa 18 yasındakıde aynı kefede 40 yasındakıde aynı kefede ne demek kafadan suclusunuz?

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

semih1469 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anlatılmak istenen yanlış anlatılmış gibi geldi bana kafadan suçlusunuz derken sizi suçlamamışlardır. Sonuçta hepimizde bi önyargı vardır modifiyeli araba , genç sürücü , bayan sürücü gibilerinden.. Ama bende önceki yoruma anlam veremedim

arkadasın ifadesinde yazması gereken A aracı sağ seritteydi bende orta seritten seyrediyordum aniden onume kırdı o zaman direk A aracı suclu konuma duserdi ama ifade de oyle yazılmamıs kı ztn oyle bir durum da yok yalana dolana gerek de yok.
    Talihsiz bi açıklama olmuş bence arkadaş burda fikir alıyor olay anında kendini yanlış anlatmış olabilir. Suçluymuşta kendini kurtarmaya çalışıyor gözünden bakılmamalı..

Burak Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    axa sigorta tramer girişini %100 karşı taraf kusurlu olarak yapmış.Rahat ol yani bu şekildede tamamlanır...maksimum 1 haziranda çıkar sonuç.Bence ozmana bile kalmaz...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak Mehmet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    axa sigorta tramer girişini %100 karşı taraf kusurlu olarak yapmış.Rahat ol yani bu şekildede tamamlanır...maksimum 1 haziranda çıkar sonuç.Bence ozmana bile kalmaz...
    çok sağolun bizim bile haberimiz yoktu siz sölemeseniz

Janus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun.
    Never give up,
    Never back down!

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neyse geçmiş olsun. karşı taraf kusurlu çıkıcak demekki giriş yapıldıysa.

bu arada ahmetide yanlış anlamışsınız. polis gözünden söylemiş. polisin gözünde 3 genç bir arabadaysa genelde gençlere kusurlu gözüyle bakar anlamında yazmış. ki bana trafikte park halindeki arabama arkadan tamponumdaki eki kırdıklarında polis gelip doru söyle la bilerekmi ani fren yaptın filan dedi. kusuru onlara verdi ama arkadan vurulmasa kesin bana kitlicekti. yaş 20 idi o zaman araçta modifiyeliydi. yani arabam park halinde olmasa arkadan vurulmasına rağmen genç adamı suçlamaya kalkan zihniyet var bazı trafikçilerde. düşün park halindeki arabaya bilerek ani frenmi yaptın diyebiliyorlar.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Janus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun.
    Sağolun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neyse geçmiş olsun. karşı taraf kusurlu çıkıcak demekki giriş yapıldıysa.

bu arada ahmetide yanlış anlamışsınız. polis gözünden söylemiş. polisin gözünde 3 genç bir arabadaysa genelde gençlere kusurlu gözüyle bakar anlamında yazmış. ki bana trafikte park halindeki arabama arkadan tamponumdaki eki kırdıklarında polis gelip doru söyle la bilerekmi ani fren yaptın filan dedi. kusuru onlara verdi ama arkadan vurulmasa kesin bana kitlicekti. yaş 20 idi o zaman araçta modifiyeliydi. yani arabam park halinde olmasa arkadan vurulmasına rağmen genç adamı suçlamaya kalkan zihniyet var bazı trafikçilerde. düşün park halindeki arabaya bilerek ani frenmi yaptın diyebiliyorlar.
    Allah'tan artık polis karışmıyor kazalara

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı powERS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anladım. boyle acıklayınca haklısın yanı trafıkte dıkkatlı olmak lazım , dedıgını anlayamadık oncekı post unda. ama genede arkadaşlar suclu değil. kendinizi koyun arkadaşların yerine belki trafiğin o anki halinden belkide başka sebepten dikkat edemedi tek hatası bu ama kazaya sebep değil kazaya sebep olan öndeki aracın hatası..

Bu nasıl bı anlayış tarzı nasıl bı bakış açısı? 17 18 19 yaşlarında 3 kişi bi arabada ilerliyorsa kesin suclu tu kakaa.. sizin bu düşünceleriniz devam ettikçe zaten polisler her turlu yapmadıgınız hatayıda ıtelemeye calısır.. sizde susarsınız biz 17 18 19 yasında arkadaşlardık diye...

o zaman 40 yasına gelmis 5 şerit makas atan vatandaşta kesinlikle sütten cıkmış ak kaşık değilmi ?

T.C. 18 yasında sana arac kullanma ehlıyetı verıyosa 18 yasındakıde aynı kefede 40 yasındakıde aynı kefede ne demek kafadan suclusunuz?

ben polis gozuyle bakıyorum mevzuya sen 18 yasında ehliyet sahibi olabilirsin bisey dediğimiz yok.

bugun sigorta sirketleri bile bahsettiğimiz yaslardaki genclerin sahip oldugu otomobillerin primlerini yuksek tutuyor sebebini bi dusun istersen?
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

Burak Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emre Tramer sonuçlanmış. Komisyon kusuru 2 oyla size vermiş...bence (212) 316 60 60 nolu telefonu arayıp itirazda bulunmalısın...

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet3425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben polis gozuyle bakıyorum mevzuya sen 18 yasında ehliyet sahibi olabilirsin bisey dediğimiz yok.

bugun sigorta sirketleri bile bahsettiğimiz yaslardaki genclerin sahip oldugu otomobillerin primlerini yuksek tutuyor sebebini bi dusun istersen?
    Valla gönderdiğin post ta hiçte öyle polis gözüyle bakıyomuşsun gibi yazmamışsın. bunu belirtmekte zor değildi yaznın başına ''polisin gözünde'' diye başlasaydın keşke..

Sigorta şirketlernin ne şartlar altında kimlere nasıl prim belirlediklerini ben zaten gayet iyi biliyorum düşünmeme gerek yok.

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak Mehmet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emre Tramer sonuçlanmış. Komisyon kusuru 2 oyla size vermiş...bence (212) 316 60 60 nolu telefonu arayıp itirazda bulunmalısın...
    hadi ya.. babamı aradım o diyo hala açıklanmamış, ama sizin sistemden görülüyordur tabi.İtirazda bulununca ne gibi işlemler yapılıyor ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)