umarım ihale size kalmaz, arkadan değil yandan gibi duruyor kaza. ki zaten itiraz hakkın da olacaktır. geçmiş olsun yine de.. bu arada bu reno 19lar ne sağlam araba arkadaş yaben de arkadan itfaiyeye 2'nin kesicisiyle çarpmıştım, bi far camını değiştirmiştik
![]()
1-) '93 Honda Civic Ex
2-) '96 Renault 19 RTi
3-) '91 Honda Integra LS
4-) '97 Renault Clio RSi
5-) '00 Peugeot 106 Quiksilver
6-) '01 Renault Megane Coupe 2.0 idE
anladım. boyle acıklayınca haklısın yanı trafıkte dıkkatlı olmak lazım , dedıgını anlayamadık oncekı post unda. ama genede arkadaşlar suclu değil. kendinizi koyun arkadaşların yerine belki trafiğin o anki halinden belkide başka sebepten dikkat edemedi tek hatası bu ama kazaya sebep değil kazaya sebep olan öndeki aracın hatası..
Bu nasıl bı anlayış tarzı nasıl bı bakış açısı? 17 18 19 yaşlarında 3 kişi bi arabada ilerliyorsa kesin suclu tu kakaa.. sizin bu düşünceleriniz devam ettikçe zaten polisler her turlu yapmadıgınız hatayıda ıtelemeye calısır.. sizde susarsınız biz 17 18 19 yasında arkadaşlardık diye...
o zaman 40 yasına gelmis 5 şerit makas atan vatandaşta kesinlikle sütten cıkmış ak kaşık değilmi ?
T.C. 18 yasında sana arac kullanma ehlıyetı verıyosa 18 yasındakıde aynı kefede 40 yasındakıde aynı kefede ne demek kafadan suclusunuz?
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Anlatılmak istenen yanlış anlatılmış gibi geldi bana kafadan suçlusunuz derken sizi suçlamamışlardır. Sonuçta hepimizde bi önyargı vardır modifiyeli araba , genç sürücü , bayan sürücü gibilerinden.. Ama bende önceki yoruma anlam veremedim
Talihsiz bi açıklama olmuş bence arkadaş burda fikir alıyor olay anında kendini yanlış anlatmış olabilir. Suçluymuşta kendini kurtarmaya çalışıyor gözünden bakılmamalı..arkadasın ifadesinde yazması gereken A aracı sağ seritteydi bende orta seritten seyrediyordum aniden onume kırdı o zaman direk A aracı suclu konuma duserdi ama ifade de oyle yazılmamıs kı ztn oyle bir durum da yok yalana dolana gerek de yok.
axa sigorta tramer girişini %100 karşı taraf kusurlu olarak yapmış.Rahat ol yani bu şekildede tamamlanır...maksimum 1 haziranda çıkar sonuç.Bence ozmana bile kalmaz...
neyse geçmiş olsun. karşı taraf kusurlu çıkıcak demekki giriş yapıldıysa.
bu arada ahmetide yanlış anlamışsınız. polis gözünden söylemiş. polisin gözünde 3 genç bir arabadaysa genelde gençlere kusurlu gözüyle bakar anlamında yazmış. ki bana trafikte park halindeki arabama arkadan tamponumdaki eki kırdıklarında polis gelip doru söyle la bilerekmi ani fren yaptın filan dedi. kusuru onlara verdi ama arkadan vurulmasa kesin bana kitlicekti. yaş 20 idi o zaman araçta modifiyeliydi. yani arabam park halinde olmasa arkadan vurulmasına rağmen genç adamı suçlamaya kalkan zihniyet var bazı trafikçilerde. düşün park halindeki arabaya bilerek ani frenmi yaptın diyebiliyorlar.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Emre Tramer sonuçlanmış. Komisyon kusuru 2 oyla size vermiş...bence (212) 316 60 60 nolu telefonu arayıp itirazda bulunmalısın...
Valla gönderdiğin post ta hiçte öyle polis gözüyle bakıyomuşsun gibi yazmamışsın. bunu belirtmekte zor değildi yaznın başına ''polisin gözünde'' diye başlasaydın keşke..
Sigorta şirketlernin ne şartlar altında kimlere nasıl prim belirlediklerini ben zaten gayet iyi biliyorum düşünmeme gerek yok.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)