kartal veya bostancı oto sanayinde uygun fiyata düz boru yaptırabileceğimiz egzozcu hangisidir ?
kartal veya bostancı oto sanayinde uygun fiyata düz boru yaptırabileceğimiz egzozcu hangisidir ?
bostancıda yapan duymuştum isim hatırlamıyorum ama sorsan gösterirler die düşünüyorum..
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
ucuzlugu pahalılıgı için birsey diyemem ama kaan egzoz süreyya usta derimben komple orda yaptırdım işçilikte sanatta on numara
Peki bende birşey sortiyim..son susturucu sabit kalsa , ortayı değiştirsem bir avantajını görürmüyüm?
Bu işin fiyat aralığı nedir ?
...
bostancıda süreyya abi var , bizim bütün drift ekibinin intercooler ve egzozlarını yapan . tavsiye ederim ben .
edit : uygun fiyat denmiş , bu kritere pek uymayabilir süreyya abi
işine gore degısır 60 boru bukmeyle beraber max 150 Tl 51 boru bukmeyle beraber max 130 Tl
Gostepe sanayıda AHmet usta war Bostancıda Mata egzos war 3 arabamıda Mata yaptırdım memnum fıyatda ıyı en son mercoyu yaptırdım 150 Tl 60 lık
bulunduğum şehirde 51 lik boruya işçilik dahil 180 tl istendi yaptırmadım kartal oto sanayide 100 tl ye yapan bir yer olduğunu duydum fakat hangi egsozcu ögrenemedim ..
Mata engin aparatlari 60likta pot yapiyor. 51 ok. isciligide iyidir. 10 yillik egzozcumdur ama 60lik isimi ona yaptirmam oda sebebini bildiginden bana darilmaz. abisi ergunde keza ayni
Kartal otosanayide Mevlana egsoza git ana kapıdan sanayiye girer girmez sağında kalıyo görmemen imkansız.. Lacivert şahin 34 LDM 24 Burak gönderdi beni de 51lik boruyu gayet makul bi fiyata güzelce takar aracına..
Edit : bende kartal soğanlıkta oturuyorum istersen haberleşir birlikte gideriz haftasonu hem tanışmış oluruz hem işini görürüz![]()
Real men use three pedals !
Supercharged e36coupe
izmirde kıvrımsız duz boru satan arkdsımız var gokhan035 sana cok ıyı fıyat verıcektır
www.honda-tech.com