Abi 3ünden sonra gönderilen paralar işe yaramıyor mu?
Arkadaslar bu yardimlarinizdan Allah razi olsun. Su an medikallerden ve toptan olarak fabrikasindan fiyat aliyoruz en guzel ve yararli sekilde yardimlarinizi ileticez resim ve belgelerle. 3-5 az olur demeyin birlikten kuvvet dogar unutulmasin...
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Savaşa karşıyım ama haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir.
Şamil BASAYEV
Türkiye'de Engelli ve Özürlüler için düzenlenen en büyük etkinlik olucak.
Sizlerinde önümüzdeki engelleri kaldirmamız için desteğinizi bekliyoruz !!!
1 adet Tekerlekli sandalye bile çok hayata yön verir .....
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Şamil BASAYEV
inşallah bende yarın havaleyi yapıyorum..ben eminimki 5-6 değil daha fazla tekerlekli sandalye yardımı olacaktır tech ten...
Evet Techturkey Pamuk eller cebe girdi simdi cepten cikanla birlikte bankayada bir ugrasin ...
Cuma gunu oglen toplanan parayla sandalyeler alinacak arkadaslar ....
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
konuya güncel diyelim..allah kimsenin başına vermesin beyler coğu şeyden sevaptır bence bu iş,kendi yerinize koyun o insanları yada bi eşinizi dostunuzu allaha göstermesin zor işler yani.bugün onlara yarın bize duyarlı olalım sosyal bi siteyiz sosyal bi konu bu hassayiyet gösterelim teşekkürler..
Hepimiz Araba kullaniyoruz yardimin buyugu kucugu olmaz ne olucagımız belli degil bi kazada aynı seyler bızım ıcınde gecerli olmaz demiyelim okuyup gecmiyelim herkes gonlunden kopan maddi imkani elverdigi surece bisiyler yatirsin.
Bir güncelde benden olsun..Pamuk eller cebe![]()
bence herhangi bir bankada basit bi hesap açıtırın. göndermek isteyen o hesaba gönderir. hem siz takip derdinden kurtulursun hemde yatırma işlemi kolaylaşır.
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Şamil BASAYEV
Arkadaslar yarin ( cuma )ogleden sonra saat 2 de bana gonderdiginiz bagislarinizi yerine iletecegim ona gore gondermek isteyen arkadaslar var ise lutfen once davransinlar.
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Son günceller..
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Şamil BASAYEV
ben konuyu yeni okudum bankalardda kapandı p.tesi göndersem işe yaramıyormu![]()
AS GARAGE
Herkes, insanlığı değiştirmeye çalışıyor, kimse, kendini değiştirmeyi aklından geçirmiyor.
ne kadar toplandı bugra reis...? yada kaç kişi ateş etti? merak ettim...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)