User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
30 sonuçtan 20 ile 30 arası

Konu: İşlemleri Ruhsata İşletme Hk.

STeaM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bodykit içinde kanatta var, eğer kanat işlenebiliyorsa egzosta girer (silincer ile.)
    yaa bakalım be selçuk fazlası eksiği eğer ben bunları yapabilirsem diğer arkdaşlar içinde emsal teşkil eden bir olay olur.

ayrıca:

21.10.2004 tarih ve 25620 Sayılı Resmi Gazetede yayınlanan İmal, Tadil, ve Montaj (A.İ.T.M) hakkındaki yönetmelik gereğince tadilatına izin verilen araç projeleri: Okul taşıtı, motor değişikliği, tente, çeki kancası, koltuk sökümü veya montesi, kapalı kasa, açık kasa, çıta ilavesi, Panelvan kamyonetlerin yandan camlı çift sıra koltuklu panelvan kamyonet durumuna dönüştürülmesi, otobüsten kamyonete dönüşüm, minibüsten kamyonete dönüşüm, otomobilden kamyonete dönüşüm, panel van kamyonetten minibüse veya otobüse tadili, klima sistemleri tadilatı, özürlüler için araç tadilatı, özürlü aracından orjinale dönüş, kabin ve karosörü tadilatı,otobusten minibuse tadili,aracın kapasitesi uygun olduğu taktirde minibusten otobuse tadili…….. gibi tadilatına izin verilen tüm araç plan projeleri,

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende gormustum ruhsatı acınca içinden aracın cizimleri vs. leri dokuluyodu.
    Hatta teknijk uni. de 1 egzoz feda ederek ruhsata işleten arkadasım var.
    Biraz teknik. unide calısan goprevli ile bizzat sevişen ark gibi oldu ama kovalayanalr yapıo

-ER- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Klimayı ne alaka almışlar oranın içine. :S
    Bende bildiğim var hatta dergiye çıkmıştı galiba corollaydı marpiyer spoiler falan takmış işletmiş dergide çıkmıştı bildiğim.

crazydog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sakaryadaki araç Hondamıydı
    yok opel astraydı

STeaM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bekleyin deneyecem ve bilgi vericem
    bide ankaradan yazı gelsinde...

sinanaydogan
    Misafir
    Alıntı STeaM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bodykit içinde kanatta var, eğer kanat işlenebiliyorsa egzosta girer (silincer ile.)
    yaa bakalım be selçuk fazlası eksiği eğer ben bunları yapabilirsem diğer arkdaşlar içinde emsal teşkil eden bir olay olur.

ayrıca:

21.10.2004 tarih ve 25620 Sayılı Resmi Gazetede yayınlanan İmal, Tadil, ve Montaj (A.İ.T.M) hakkındaki yönetmelik gereğince tadilatına izin verilen araç projeleri: Okul taşıtı, motor değişikliği, tente, çeki kancası, koltuk sökümü veya montesi, kapalı kasa, açık kasa, çıta ilavesi, Panelvan kamyonetlerin yandan camlı çift sıra koltuklu panelvan kamyonet durumuna dönüştürülmesi, otobüsten kamyonete dönüşüm, minibüsten kamyonete dönüşüm, otomobilden kamyonete dönüşüm, panel van kamyonetten minibüse veya otobüse tadili, klima sistemleri tadilatı, özürlüler için araç tadilatı, özürlü aracından orjinale dönüş, kabin ve karosörü tadilatı,otobusten minibuse tadili,aracın kapasitesi uygun olduğu taktirde minibusten otobuse tadili…….. gibi tadilatına izin verilen tüm araç plan projeleri,
    Sayın Abim Bu Sayılan Tadilatların İçine Bu Replica Kit Uygulamasıda Giriyor Mu? Bu Konuyu Bende Çok Araştırıyorum. Bir Tane 406 Coupe Yada Toyata Mr2 Alıp Ferrari F360 Replica Kiti Yapmayı Düşünüyorum. Nasıl Olur, Nasıl Yapılır Hakkında Baya Bi Bilgi Edindiysemde Ruhsata Nasıl İşleticem Bu Konuda Hiç Bir Bilgim Yok... Bu Konuda Senden Yardım Bekliyorum... Sen Galiba Bu Konuyu Araştırabiliyorsun...

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu konuda hort
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu konuda hort
    yeni gelenlere bari 30 mesaj verin de ilan acmak icin hortlatcilikla ugrasmasinlar, zaten walking dead 2. sezon basliyor daha fazla zombiye gerek yok

tabi konuyu acan arkadas ne yapmis merak etmiyorum da degil

gökberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı üye...Ve bu kez hatrı sayılır bir hort.

JANJ@N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tarihe bakmadan tüm yazıları okudum sonunda 2008 hortu çıktı
    K.Atatürk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STeaM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    T.C İÇİŞLERİ BAKANLIĞI,
    Emniyet Genel Müdürlüğü,
    Trafik Uygulama ve Denetleme Dairesi Başkanlığı’na

Sn.Nevzat ÖNDER

Konu: Araç Tadilat İşlemleri

Sn.Önder, Karayolları Trafik Kanunu okuduğumda aracıma yapacağım tadilatlara ilişkin olarak hiçbir uygun madde bulamadım. Ruhsat sahibi olduğum binek otomobilimin dış görünümünde birkaç değişiklik yapmak istiyorum (ön, arka tamponu ve arka rüzgarlığı). Bu değişiklikler şu an tescile uygun görülmemektedir. Aracımın, Zorunlu Mali Mesuliyet Sigortası, Egzoz emisyon muayenesi ve araç muayene işlemleri eksiksiz olarak yapılmış ve de Yıllık Motorlu Taşıtlar vergimi ödenmiş durumdayım. Kanunlar karşısında aracımla ilgili, ödemekle mükellef olduğum vergilerimin tamamı ödemiş olmama rağmen, aracıma “Fatura Karşılığı” yaptırdığım tadilat işlemlerini, ayrıca yurtdışından aldığım, Gümrük ve Katma Değer Vergilerini ödediğim parçalarımı (Rüzgarlık ve Spor Egzos) aracıma uygulatamıyorum. Uygulamaları yaptırdığım takdirde aracımın trafikten men edilmesi durumu ile karşı karşıya kalacağım.

Ben bu tadilatları yaparken aracımın aerodinamik yapısını yada tescile konu olan kullanım şeklini değiştirmiyorum. Tadilatların tamamı ticari amaç güdülmeksizin yapılacaktır. Yapmak istediğim bu işlemler aracımın standart görüntüsünü değiştirmekten başka bir durum arz etmemektedir. Yapılacak işlemler neticesinde aracımın markası, modeli, teşhisi konularına engel olmayacak türde olup Trafik Mercilerini hiçbir şekilde yanıltıcı unsurlar taşımayacaktır. Yapmak istediğim bu değişikliklerin tüm mühendislik çizimleri, onayı, tasdiki bakanlıkça onaya yetkili mühendisler tarafından yapılacak olup, işçilik ve mal alım faturaları ile birlikte bu tadilatları, Trafik Siciline tüm vergi ve harçlarını ödeyip tasdik ettirmek istiyorum.

Konu hakkında görüşlerinizi arz ederim.
    Saygılarımla.

H.Sezai ÇEKER

Bu body kit uygulamalarını emniyet kabul etse bile muayene istasyonu ek 1 belgesine aracın ön arka tamponları soyledir boyledir diye yazmıyacaktır emin ol buna bence boşa kürek çekmek ten başka bişi değil

edit: Harbi hortlamış yanlız=)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)