type r dururken gt falan çöp...
Printable View
type r dururken gt falan çöp...
Geçenlerde yolda beyaz GT görmüştüm, yere de basıktı harika duruyordu araç.. :) Motoru da güzel, 175lik MCS'de çok etkiliydi..Chiple siz 175 üstü değerlere de ulaşırsınız.. 30 bin lira paraya ideal bir araba bence de.. :icon_tup:
madem daha alinmadi alternatif yazayim;
CZT var daha ucuza mesela,
bonalume kit + kat iptali ile 220 alanda mevcut.
dusunenlere duyrulur ;)
ben standart vtimla GT yi geçiyodum performans olarak bence iyi değil stock hali ancak ... Tipi ve içi gerçekten güzel
yukarıdaki kırmızı araç gerçekten çok alımlı duruyor almak istersende kırmızı almanı tercih ederim.
okayın 207 e binince bütün fikirlerim değişti ama arabayı gerçekten çok güzel bi test yapmıştık
aşırı bi yol tutuş ve çipli olarak çok tatmin edici performans
colt yada vti ile mukayese edilmez bence genel olarak düşününce
bende fikrimi belirteyim ;
her arabami sattiktan sonra peugeot citroen grubundan uzak duracam diyorum ; sonra is araba almaya gelince pug fiyatlari daha uygun geliyor donanim ve yasina gore :) ;
bence 30bin ytl ye cok uygun bir arac 4000km de hem garantisi devam ediyor ufak tefek mod larlada keyifli bir arac olacaksa neden olmasin?
görüntü olarak güzel bi araç.yay ve jantla daha da güzelleşir.yeni olması her zaman tercih sebebidir benim için:)
yokı be schumi baya bi 1-2 hafta mini bende kaldı arkadaşın ilki almadım boşver :)
ben böle memnunum mesela şimdi o paralara typer alırım mini alcağıma tabi 2004 typer olması lzm :) en az
çöp... :) type r rulez...
ben kendi ekonomik durumumu göre çok araştırdım.. hep diyorumki bu sefer peugeot almıcam ama yok bırakamıyorum.. şuan altımda 207 1.6 diesel var GT motoruyla ilgli konuşamıcam ama 207 ciddi anlamda bu peugeotmu ya dedirten bir araba ! PSA grubun BMW ile ortak motorda çalışması heryerini etkilemiş arabanın.. çok çok iyi bir konfor ve güvenlik var emin ol.. peugeotunun 106 4 kapısından 406 coupe 3.0nine kadar kullandım en konforlusu ve güvenlisi 207 ;) motora gelince onuda kendi çapımda araştırdım ve o fiyat aralığında sahip olunabilicek en iyi motor.. GT olmasada o motordan araştırma sonucumda 1-2 aya bende kullanıcam nasipse .. bence al kısaca.. hayırlı olsun :)
Bende imprezayı satıp alıcam bir tane ctz bu gidişle. tf035'in hastasıyım :)
Şakayı bir kenara bırakalım şimdi :D
Peugeot 207'ye gelince, hocam 30 liraya daha iyi yürüyen, daha güzel makineler var, ne işin var 1.6 turboyla?
Type R alabilirsin, 99-00 impreza gt alırsın, çok çok temiz 200 sx alırsın. Az yıl yapmış mı olsun istiyorsun?
Yeni olsun ve az km olsun güzel arac arıyordum ama şimdi birde 2005 evo var nette fiyatta uygun geldi
http://www.sahibinden.com/satilik_ba...XQQdisplayitem