sen 1.6 THP 150hp motorlu 207 CC alıcan sanırım. :D
Printable View
İlanını verdiğin araça bakmaya gittiğinde edindiğin bilgileri,sorunu olup olmadığını yazarmısın buraya...
bende başka bir GT ile ilgileniyorum kısmetse yakında alıyorumda...ama senin bakmaya gittikten sonra edindiğin izlenimler önemli benim için...
şimdiden teşekkür ederim:)
yahu görkem hastayım şu yorumlrına abicim senin bindiğin hiçbi araba niye yakmıyor:D
arkadaşlar kusura bakmayın konu ile ilgisi yok bir arkadaşımız acilen 207 rc arıyor. tüm bayiilere sorduk. ellerinde yokmuş. aklınızda olsun. teşekkürler
herhalde arkadaşınla özelden konuşmustuk biz aynı kişiydi galiba. Arabanın siparişini verdiğin gün tüm parayı ödemediğin taktirde dediğin prosedür başlıyor. Arabayı teslim aldıgın gunku fiyat üzerinden ödemeyi yapıyorsun. 2 ay sonra gelecek arabanın ücretini su gunden odemek bence de sacma birsey. Mesela ford'da 5000ytl kapora verdiğin zaman fiyat sabitleme gibi bir uygulamaları var. Keşke bu tarz bi opsyonda sunabilselerdi.
Arkadaşlar kaporamızı verdik , arac için anlaştık,
Arac 3200 km deymiş, 5.stepne dahil çelik Pzero lastikler, park sensörü,lastik basınç göstergesi, elektrikli katlanır aynalar ,cam tavan, balaupunkt 5'li galiba cd çalar, cruz control, deri döşeme ve aklıma gelmeyen bir sürü özellik işte
ALDIK araç çok içime sindi,
sizden ricam Peugeot servisi tanıdık olan varsa plakayı sordurabilirmisiniz 34 EZ 1800
pazartesi maslakta yinede göstericem ama aklım halen arabada..
hayırlı olsun
hayırlı uğurlu olsun kaça bitirdiniz?
hayırlı olsun
hayırlı olsun :)
hayırlı olsun kanka
Tşk ederim arkadaşlar,
Görkem senden yada diğer arkadaşlardan tabiki yardım rica ediyorum,
1ilk olarak tamponlardaki siyah bölümleri kırmızı yapacağım Pazartesi hemen
2-Farların için siyah yapacağım armayı karbon kaplatmayı düşünüyorum
3-Daha sonra ön tampona forumdada resmi olan aracı almama etki eden ankaralı arkadaşıımızınki gibi hava kanalları açtırmak istiyorum.
Bu işlemlerden sonra yay takılması için paşaoğluna bırakacağım
fikirlerinize açığım
bunlar önümüzdeki hafta biter diye düşünüyorum...
kazasız belasız tekrardan:)
blow off takmadan olmaz...