ya bunun çözülemicek bi yeri yok matematik bu kimya bile değil şuraya bu konuyu açmak kusura bakma acizlik universite kazan ondan sonra kimya yapamıyorum de
ya bunun çözülemicek bi yeri yok matematik bu kimya bile değil şuraya bu konuyu açmak kusura bakma acizlik universite kazan ondan sonra kimya yapamıyorum de
körler sağırlar
sizde yine bluetooth varmış benim bi kere bozulmuştu kızılötesiyle bilgi alışverişi yapacaktık yakalandık tabii atıldık sınavdanahh ahh ne günlerdi bol şans diliyorum sana
topraam sen m5 almıcakmıydın kimya falan boş işler la napacan gerçek hayatta kimyayı
m5 deposu doldurturken pompacıyla bunu mu tartışıcan
http://www.techturkey.com/forum/otom...4-volvo-5.html
M5 alıncak bütçe varsa kimyadan geçmek basit iş ya kağıdı karala ver okadar![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Kusura bakmada çözülmüş örneklere bari bak ta neyi nerede kullanacağını öğren. Sorular kalıp şeklindedir zaten çeşitlerini öğren sınavda da formülü uygula ayrıca bu konular gerçekten en kolayı.
Gökteki Melekler Bizim Şehitler
P basinc , V hacim , n mol sayisi , T kelvin cinsinden sicaklik. R sabit bi sayi ama hatirliyamiyorum suan.
Koy yerine degerleri cikar sonuc
Z3 Roadster
Golf Mk5 GTI
Bana ceza hukukundan yardımcı olacak var mı hayirsever. Teşebbüs iştirak ictima haksız tahrik![]()
"Korkmadık, savaştık"
al 2-3 temiz sayfa önce soru metninde sana verilenleri yaz.
Mesela 75 litre demiş pvnrt'de v=75 miş demekki.Verilenleri yerine yazdıktan sonra dikkat et mesela pvnrt 'deki v litre olarak hesaplanır.Mililitre verirse onu litreye çevir.öyle yaz yada 10.10(üzeri -5 ) falan diye gelebilir.
Sonrasında mat1 dediğimiz kısım.Normal çarpma işlemi.
Bu arada formül pvnrt ama onunla matematiksel olarak oyna..T'yi sorduysa T'nin olduğu tarafı yanlız bırakmak için T'nin yanındakileri karşıya bölü olarak geçir.
Lise konusudur sıkıntı yapma.Basit yani.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)