User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
86 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Subaru GC8 Sorgulama

cenk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fastplayer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cenk hocam selamlar. Siz arabayı görmüşsünüz sanırım. İlanda arkadaş komple forged yazmış ama o zaman motor forged değil. Değilse zaten o parayı vermek pek mantıklı durmuyor.
    selamlar hocam, ben arabayı görmedim ama araç sahibi arkadaş ile görüştüm. Anlattığına göre temiz diri bir araba.

Birde; ben motoru forget değil demedim. O fiyata hem motoru forget hemde dogboxlu gc8ler var dedim.

wrx-gc8 alacaksanda , ben daha önce bir konu açmıştım, yukarıdaki mesajlarda da bir arkadaş linkini atmış. O konuyu mutlaka her postu okumanı tavsiye ederim. Subaruyu bilmeden doğru bildiğimiz şeyleri aslında ne kadar yanlış olduğunu öğrendim.

Benim aklımda ki en büyük soru işareti ben tertemiz bir wrx alıcam ve yolda giderken şanzumanı kıracam diye düşünürdüm.Şanzumanı iki defa kırsanız zaten neredeyse bir gc8 parası gidiyor.dogbox toplarsan 5000TL - STİ şanzumanı olarak toplarsan 7000TL bide frenler bilmemneler dersen 10,000TL buluyormuş.

Mesela, Bende eğer daha önce ne olucak bu subaru sevgimiz diye konu açıp orda yazılanları okumamış olsaydım gc8 veya wrx alıp ilk önce forget motorsa büyük turbo-egzost falan yapıp basıncı açardım. Sonrada şanzumanı kırıncada buraya konu açar gc8ler ve wrx lerin şanzumanı çok kötü, gc8 veya wrx alırsanız mutlaka bir okadarda yanınza paranız olsun derdim

Aslında neye göre kötü? 400hp lik motora göre zır stock wrx şanzumanı kötü tabi. Çünkü önden çekiş arabaya sıfırdan kalktığımız zaman pati çekiyor ve ona yaptığımız zulümü sineye çekebiliyor. Ama 4x4 araba öğle değil ya yolu kazıyor yada kırılıyor.

ben, wrx alıp yavaş yavaş yüklemek istedim. Ama baktığım wrx ler leşgibiydi. Yani cebimdeki paraya göre baktığım arabalar. Hıı bi ara sahibindende dccd şanzumanlı komple forget motorlu 500whp lik wrx lerde vardı. Ama onlarda benim bütçemi aşıyordu.

gc8 veya wrx alıp , zamanla yükleyip STİ gibi bineceğine, nacizane fikrim birazdaha para biriktirip STİ alman.

son olarak şu Bolt on nedemek arkadaşlar

fastplayer
    Misafir

ok

Arkadaşlar cevaplar için çok teşekkür ediyorum.

Mesajlarınızdan da anlaşıldığı üzere eğer araç yüklenmişse (GC8 ya da wrx farketmez) şanzuman çok önemli.

TaGo nun dediklerine katılmamak elde değil. Bencede hırpalanmamış bir Subaru'nun insanın başına diğer araçlar gibi dert açma potansiyeli daha düşük. Ancak burada önemi kelime "hırpalanmamış"

Cenk hocam güzel açıklaman için tekrar teşekkürler. O başlığı da baştan aşşağıya okudum. Değerli arkadaşlar çok güzel anlatmışlar. Keşke param o kadar gitse de STI alsam. Herkes STI al diyor ama en ucuzu 38-40 gibi başlıyor. Yani benim çok para biriktirmem gerekiyor.

34 ZN olan subaru hiç oynanmamış. Stock sayılır. Kazası, darbesi vs yok. Bu durumda sanki bu bana biraz daha mantıklı geliyor. Bir STI alacak güce gelinceye kadar Subaru dan uzak kalmamış olurum diyorum.

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı cutefire Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o paralara gc8 almak mantıklı gelmiyor bana biraz daha çıkıp wrx falan alın bnce gc8 aldığın zaman bır okadar da cepte bulundurcaksın ne olur ne olmaz diye
    Referanslı Subaru alırsan başın ağrımaz. Motor içini kim nerde hangi atölyeye yaptırdı bu çok önemli. Keza şanzuman stok ise arabaların yaşı itibariyle metal yorgunluğundan kırılma ihtimali yüksek. Bu boktada aracın gücü pek bi önem taşımıyo. Stok kıranda var 300 hp kırmadan gezende var.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Fatih_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fastplayer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Üstad Öyle mi cidden? Yani ben sadece haftasonları, akşamları binmeyi planlıyorum. Haftalık aylık 400-500 km belki. Öyle çok arabayı doldurayım aman birinci olsun diye 1 hırsım yok. Sadece bu aracın yol tutuşuna, duruşuna ve elbette gidişine hastayım

Şimdi konyada bir Tork Garage yok. Hatta doğru düzgün Subaru ustası yok diyebiliriz. Bakımlar için ya antalyaya ya da ankara geleceğiz. Dolayısıyla bana aldıkdan sonra başıma kalmayacak 1 araç lazım.
    Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla size en uygun gc8 orjinal motoru oynanmamış yada ufak ufak motoruna dokunulmuş bir gc8.

Bildiğim kadarıyla bursada gri var istanbulda mavi vardı 1-2 tane orjinal oynanmamış , sizi yeterince tatmin eder diye düşünüyorum.
    Konyada motor konusunda sıkıntı çekmezsiniz , oynanmamış motordan sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

Ama diyorsanız güçlü olsun yüklü olsun o zaman önerebileceğim araç :

Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 2000 Model 35.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 92187422

Önceki sahibide siteye üye hatta satarken herkes yapma etme gibi yorumlar yapmıştı sanırım uygun fiyata vermişti ama cebinde parası olan bu fiyatada bu aracı almalı bence çünkü hak ettiğini düşünüyorum.

Seçim size kalmış ne olursa olsun 5 lira fazla verin ama temiz , bilinçli ellerde yapılmış gc8 alın yoksa subarudan nefret edersiniz
    34 TE 3516

Para için değil , mutluluk için çalış

fastplayer
    Misafir
    @Fatih hocam zaten sayamayacağım ekleme var o araçta. sadece içi biraz yıpranmış o da çok sorun değil dediğiniz gibi araç çok dolu ve STI yavrusu denebilir sanırım. arkadaşla bir görüştük. Ayrıntıları iftardan sonra görüşeceğiz bakalım. Kısmetse gelir hintten yemenden demişler bizimki de belkide antalyadadır Görüş belittiğiniz için teşekkürler.

emre.ates - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Referanslı Subaru alırsan başın ağrımaz. Motor içini kim nerde hangi atölyeye yaptırdı bu çok önemli. Keza şanzuman stok ise arabaların yaşı itibariyle metal yorgunluğundan kırılma ihtimali yüksek. Bu boktada aracın gücü pek bi önem taşımıyo. Stok kıranda var 300 hp kırmadan gezende var.
    Yazdıklarımdan yanlış anlaşılma olmasın bende bozer motorun sesine gidişine hastayım ama piyasadaki gc8 lerin çoğu artık yorgun ellenmedik yeri kalmamış dediğiniz gibi referanslı hırpalanmamış alınablir. En azın sti şanzımanlı, forget motorlu ,olursa ilerde sıkıntı yaşama şansı azalır.WRX demem deki amaç biraz daha modelli oluşu km biraz daha düşük temizinin buluna biletesi daha fazla oluşudur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı cutefire Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazdıklarımdan yanlış anlaşılma olmasın bende bozer motorun sesine gidişine hastayım ama piyasadaki gc8 lerin çoğu artık yorgun ellenmedik yeri kalmamış dediğiniz gibi referanslı hırpalanmamış alınablir. En azın sti şanzımanlı, forget motorlu ,olursa ilerde sıkıntı yaşama şansı azalır.WRX demem deki amaç biraz daha modelli oluşu km biraz daha düşük temizinin buluna biletesi daha fazla oluşudur.
    Yüksek modelli düşük km'li Wrx'ler dolu Gc8 parası + 15.000 gibi

2001-2002 Wrx'lerde Gc8'ler misali oldu artık zira

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

fastplayer
    Misafir
    Subaru / Impreza / 2.0 GT Turbo / TEMİZLİKTE SON NOKTA IMPREZA GT TURBO FORGET ENGINE sahibinden.com'da - 92803908 06 L 8989 aracın bir önceki sahibi aramızda mı? tanıyan var mı arkadaşlar?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Düzgün kullanılan subaru'ya hiçbir şey olmaz alın keyfini sürün
    yardırır yanlarım sıfırdan kalkar tokatlarım diyorsanız almayın.

AhmetG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yardirir yanlarim sifirdan kalkar tokatlarim diyorsaniz sti alacaksiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı gokhan07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sarıyer - Bahçeköy tarafında görmüştüm aracı çok defa 40'lı yaşlarda bi teyze kullanıyodu, arkada çocuk koltuğu falan modunda.

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gokhan07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sol arka kapının boyası farklı gibi geldi bana

Crx-Si - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu araç hakkında bilgisi olan var mı? Sitemize üye midir bir arkadaşım düşünüyor Harley motoru ile takaslayacak yada satabilirse motorunu baktırıp almayı planlıyoruz. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.

Araç vagon model

Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1997 Model 24.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 81256182
    06 ZON 32 91 Crx Satıldı
    06 YA 1000 89 Crx Satıldı
    06 YA 1000 G4 Prelude 2.0 MT Satıldı
    06 TM 495 G5 Prelude 2.2 VTI
    06 TUM 42 G5 Accord Coupe 2.2 IES

__oNuR__

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onur siteden bir arkadasın aracı bu. Station olmasa almıstım şimdiye kadar. Bende gc8 arıyorum cok güzel doluluk olarak keyifli bir araç olmustur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arıyorum bir gc8 dahada bulamadım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Tugral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onur siteden bir arkadasın aracı bu. Station olmasa almıstım şimdiye kadar. Bende gc8 arıyorum cok güzel doluluk olarak keyifli bir araç olmustur
    Station 35 kg daha hafif

Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1996 Model 32.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 67401263

Crx-Si - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tugral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlgili sattığı konuyu buldum ancak bana geçmişi ile ilgili bilgi gerekiyor. Km si düşük olduğu için ve station kasanın kendine özgün çizgisinden dolayı bizim barış istiyor bana söyledi bende soruşturuyorum.

Aracın sahibini neden aramıyorsunuz diyeceksiniz. Arayacağız tabiki ancak techteki ortam ve bilgi paylaşımı hiç bir yerde yok istihbarat ve referansları buradan almak çok mantıklı şimdilik buradan devam.
    06 ZON 32 91 Crx Satıldı
    06 YA 1000 89 Crx Satıldı
    06 YA 1000 G4 Prelude 2.0 MT Satıldı
    06 TM 495 G5 Prelude 2.2 VTI
    06 TUM 42 G5 Accord Coupe 2.2 IES

__oNuR__

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Station 35 kg daha hafif

Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1996 Model 32.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 67401263

Senin arabayı biliyorum ama benim limitimin üstünde. Hemde kasa sebebiyle station bana hitabetmiyor. Ama keşke benim bütceme uygun seninki gibi yüklü bildik bi araba alabilsem

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)