selamlar hocam, ben arabayı görmedim ama araç sahibi arkadaş ile görüştüm. Anlattığına göre temiz diri bir araba.
Birde; ben motoru forget değil demedim. O fiyata hem motoru forget hemde dogboxlu gc8ler var dedim.
wrx-gc8 alacaksanda , ben daha önce bir konu açmıştım, yukarıdaki mesajlarda da bir arkadaş linkini atmış. O konuyu mutlaka her postu okumanı tavsiye ederim. Subaruyu bilmeden doğru bildiğimiz şeyleri aslında ne kadar yanlış olduğunu öğrendim.
Benim aklımda ki en büyük soru işareti ben tertemiz bir wrx alıcam ve yolda giderken şanzumanı kıracam diye düşünürdüm.Şanzumanı iki defa kırsanız zaten neredeyse bir gc8 parası gidiyor.dogbox toplarsan 5000TL - STİ şanzumanı olarak toplarsan 7000TL bide frenler bilmemneler dersen 10,000TL buluyormuş.
Mesela, Bende eğer daha önce ne olucak bu subaru sevgimiz diye konu açıp orda yazılanları okumamış olsaydım gc8 veya wrx alıp ilk önce forget motorsa büyük turbo-egzost falan yapıp basıncı açardım. Sonrada şanzumanı kırıncada buraya konu açar gc8ler ve wrx lerin şanzumanı çok kötü, gc8 veya wrx alırsanız mutlaka bir okadarda yanınza paranız olsun derdim
Aslında neye göre kötü? 400hp lik motora göre zır stock wrx şanzumanı kötü tabi. Çünkü önden çekiş arabaya sıfırdan kalktığımız zaman pati çekiyor ve ona yaptığımız zulümü sineye çekebiliyor. Ama 4x4 araba öğle değil ya yolu kazıyor yada kırılıyor.
ben, wrx alıp yavaş yavaş yüklemek istedim. Ama baktığım wrx ler leşgibiydi. Yani cebimdeki paraya göre baktığım arabalar. Hıı bi ara sahibindende dccd şanzumanlı komple forget motorlu 500whp lik wrx lerde vardı. Ama onlarda benim bütçemi aşıyordu.
gc8 veya wrx alıp , zamanla yükleyip STİ gibi bineceğine, nacizane fikrim birazdaha para biriktirip STİ alman.
son olarak şu Bolt on nedemek arkadaşlar![]()