100km yolu 15-20 dakikada gidenler olmuş, ben bu mühendisliği boşuna okuyorum sanırım.
birgün bana denk gelicek bu laf atanlardan biri ağzını burnunu yamultucam. hemde benle alakası olmayan birine yapılsa bile.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
hiiç gerek yok . ***** türkiyedeki yolların hali . kasap sürücüler. aniden yola fırlayanlar ALLAH korusun hiç bir yere acele etmem 90 100 en hızlı gidişim saten araba en fazla 160 gidiyoraçarım neşet babayı camımıda açarım hafifden hava ese ese püfür püfürrr ohh gerek yokk yani bunlara hıza merak varsa motor alın korkunuz yoksa.
Herkeş şumayermiş hımınah
şekilsiniz ya ammınahh)) - YouTube
valla ciddiye alınacak konu. şuanda 2 araç sahibini arıyorum bulduğum yerde o şahıslarıda cesete çevirme planlarındayım. beni nişanlıma 2 defa denk geldi aracıyla yanaşıp bırakalım diyen tipler. belki daha fazladır ama 2 sinin plakasını biliyorum bulduğum yerdede analarından doğduklarına pişman edicem.
emin ol forumdaki %80den fazlasıda bu konuda düzgün insanlardır laf atmazlarda atanıda barındırmazlar. şahsen öylelerine iyi davrandıklarını gördüğüm gün ben girmem böyle foruma.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
haklısın bıse demıyorum benımde sozlum var onada laf atan asılan oluyo anlatıyo bana egsoz konusundada yazmıstım cam fılmı gereklı bayan surucuye dıye.Tırstıgımdan degıl ben onu cıdden makarasına yazmıstım zaten sakın kafayla okuyan bı ınsan anlar cıddı yazılmadıgını.Bana yapılmasını ıstemedıgım bıseyın baskasına yapmam
izmirli'lerde 15 dk' da çeşmeye giderler altlarındaki motor yada araba olsun markası hiç farketmez 100 km yolu 15 -17-18 dk da çeşmeye giren çok adam tanırımizmirin boyozu gibi 15 dk da çeşmeye girilmeside meşhurdur
![]()
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)