benden sana abi tavsiyesi bu yaşta çokda süratli araç alma sonra arkandan anan baban ağlamasın zamana burak herşeyi
Printable View
benden sana abi tavsiyesi bu yaşta çokda süratli araç alma sonra arkandan anan baban ağlamasın zamana burak herşeyi
Foruma benzeri bi konuda ben açmıştım. Sağolsun abilerim verdikleri tavsiyelerle benide yola sokmuşlardı.
Şimdi hızlı bi arabaya heves bile etmiyorum ve sanırım dizel megane almayı düşünüyor. Bende iyi diyorum, az yakar yormaz beni diyorum.
Gazlıcağım arabayı kendi paramla, babamın desteği olmadan alırsam daha mutlu olucağımı biliyorum. Bence sende abilerimizin tavsiyesine uy. Bende akıllı uslu sürerim nolcak hızlı olsa diyodum ama denemesini yapınca o gaz pedalına usturuplu basamıcağımı anladım.
Bu kadar abimiz yanılıyor olamaz.
Araba tavsiyesi olarak; dizel punto :)
http://img846.imageshack.us/img846/1...0977187219.jpg
http://img407.imageshack.us/img407/3...1964420482.jpg
http://img266.imageshack.us/img266/5...6984888117.jpg
bu aracla ilgileniyorum bu aralar 18.500 istiyo sahibi anlasabılırsek gidip alabılırım.
az daha büyük egzoz lazım o olmamış :o
ibo abiden senmi aldın hint kumaşını görkem kardeşim :D
civic si veya 1.6 ies bakabilirsin opel corsa flnda olabilir yüksek model istiyorsan
bence ailenizin arabası neyse ona binin benimde ehliyetim yeni ailemden istesem hızlı bir araba sahibi olabilirim ama istemiyorum evimde istememem için canlı örnek var abim
benim yaşlarımdayken çok istekliydi araba kullanmaya babamın başının etini yiyordu 2006 senesinde e46 coupe alındı ehliyetini alalı 1 hafta oluyordu bir telefon geldi kaza yapmış araba pert gençken nasıl kullandığını oda bilmiyor umrunda değil yani ister istemez insan gençken gaza geliyor ben temkinliyim şuanda evin arabası dizel jettaya biniyorum bence sizde aynısını yapın derim :)
Merak etmeyin beyler
yeni ehliyet=cok km bu esitlik su sekilde degisir;
Benzin parasi+cok km=yeni ehliyet+gazin altindaki yumurta ya da az km
Özet: rakamlar yanilmaz :)
Kisacasi bi iki gazlayip benzin parasi cok gelince muhtemelen 2.500d/d gecmeyeceksin yakmasin diye:)
Veyahut binemeyeceksin araca her istediginde. Gidip ailenin aracini almak isteyeceksin.
Bence simdiden dizel al:)
2.sayfadan sonrasını okumadım ama yaşın genç daha, ne kadar iyi kullanıyorumda desen gelecek olan 2 3 yılda "-ya aslında ben hiç bişey bilmiyormuşum, iyikide nispeten daha güçsüz bi araçla başlamışım" demen muhtemel.. Arkadaşlarından duyuyorum babamda gençliginde o zamanki duruma göre yarışlara falan girermiş.. yaparlarmış bişeyler.. ben 18ime girip ehlıyeti aldıgımda giderli araba istedim, üstte yazdıklarımı söyledi bana.. 100 beygirlik focusu verdi.
şimdi diyorum iyikide öyle söylemiş/yapmış.. yoksa kesin bi yere patlardım şimdiye..
bi başka şey daha.. 2yıldır Focus kullanıyorum, yeri geliyor gazlıyoruz yeri geliyor sağdan sagdan gidiyoruz.. Daha 1 gün önce yani bayramın 2.günü akşam canım sıkıldı biraz gazlayım dedim. Birazda abarttım işin aslı.. Arkadaşlarının biri görmüş yaptıklarımı :D telefon açmış. Böyle böyle diye söylemiş işte.. Eve geldim, korkularını gördüm gazlama hevesimizin ne kadar boş oldugunu anladım.. Naparsan yap ama, Giderli bi araba diye sevdiklerini- sevenlerini üzme..
Edit: son sayfadakı resımlerı şimdi gördüm, bu kıvam bi araba idealdir :)
106 al gardasım 106 alayına go yaparsın herkesi gecersin kim var kim yok delersin.
e36 3.20 ->
ya da
S13
La o adam o jantları nasıl bulmuş?
Clio RS. Basıldın mı orjinal jantla veya güzel bi jantla gideride var yoldada gider yapıyo. bence Clio RS yükledin mi hafifliğinin avantajını kullanan araçlardan biri. Baktın çok geliyor. Ferrari'ye ikinci LPG taarruzu - Sabah - 03 Nisan 2010 ferrariye bile lpg takan bir toplum olarak Clio RS'yide Lpg dönüşümü yaptırırsın. :)
bence direk ciğerli araba alma ilk önce piş ondan sonra alırsın
orjinalı schmidt th linedır
alemsiniz :D forumda konulardan çok milletin imzalarına eklediği yorumları okuyorum :D
neyse bunuda imzaya ekler birileri yakında :D
konuya dönecek olursak ,yeni başlangıç için eg yada ek kasa civic le başla derim.çünkü eg yada ek civic (motor farketmez eg1.5,ek 1.4,1.6)gerek modifiye gerek performans gerekse mekanik olarak adamı tecrübe konusunda iyi eğitiyor..
Yav arada böyle honda al delikanlı ol falan demişlerde ben ne zaman bmw ile honda geçsem hep bişeyleri arızalanıyo o an, bmw al sen gel dinle beni arabanın motoruda bitse atarlı atarlı gezersin, geçilsende eyvallah der kişiliğinle geçersin :D
Bence kardeşimizin aklımdaki arabalar ilk msjda olduğu gibi rs, vti, gti biz kaba etimizide yırtsak bu araçlar dışında bişey almaz gibime geliyor ;)