saçma olabilir ama bence ep2 sport typerların 1.6 sı.
Printable View
saçma olabilir ama bence ep2 sport typerların 1.6 sı.
20 ye bitmiş vti alınıp 500 tl ye cidiem yapılıp 6 ay sonra 25 e çakabilirsin yada 2-3 daha koyup fiesta st yada ep2 sport bakabilirsin.
Eğer baya giderli bi araç istiyosan sana tavsiyem
Alfa romoe gtv v6 turbo olucaktır
2.0 v6 turbo 225 hp gücünde orjinalinde . 1000 lira masrafla 260 -270 leri rahat görürsün
Alfa Romeo GTV 2.0 V6 TB 1997 Model 24.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 88566615
ilan temsilidir .
JDM ies veya 106tı güzel alternatifler olabilir.
26 yaşında üniversiteden mühendis olarak mezun olmuş askerliğini yapmış aklı başında neyin ne olduğunu bilen bir öz kardeşim var. Yaklaşık 1 senedir ehliyeti var ve şirket aracı kullanıyor. Hızlı bir araç almak isteği ile bana geldi ne alıcağımı şaşırdım. Ne alıcak şuan bilmiyorum ama ne almıyacağını çok iyi biliyorum.
106 GTI, Saxo VTS gibi aşırı cesaret veren çok hızlı ve küçük kasalı ayrıca kaza anında sunduğu güvenlik önlemleri az bir araç kesinlikle almıyacağım. Sen daha 18 yaşında ve ehliyetini yeni alıcaksın. 100-110 hp den hızlı bir araç alma derim. Clio RXT yada 206 Quik gibi bişi al. En az 4 airbagi ABS'si mümkünse ESP'si olsun. Genç yaşta sevda uğruna solup gitme.
Ben yerinde olsam biraz daha zorlarım imkanları 206RC alırım.
İes si vb asla bakmam bile.
Honda Civic 1.4is hb. Ufaktan oynarsın sağıyla soluyla. Jdm veya german yapıp binersin. Yakıtıda üzmez, vergiside. Çokta yakışıklıdır. ;)
bencede 206 quik mantıklı . ne ararsan var .
Bence yukarida yazilanlari dikkate al:)
100hp civari bastin mi giden degil bastin mi duran biseyler bakin:)
Yine viraj yap makas at limitlerinde kullan arabani bu tur seyleri seviyosan.Zaten icinde varsa sana kimse engel olamiyo genelde.Buna en azindan araban engel olur:)
Hizli arabalarda ufak hatalar can yakiyo orneklerini goruyoruz..
206 veya civic EK öneririm, aksesuarı bol, yaptın mı da güzel oluyor. Bastın mı öyle altından uçmaması lazım, *****; kafa bişeye bozulunca daha bi basıyosun vs .
Alacaksan 106 gti,SaXo Vts gibi araçlara bak derim.
vw polo bora golf gibi sağlam bişey al..yada ufak yeni modelli dizellerden.
spor arabayla hiç işin olmasın bu yaşta..arabayı alıp 3 4 kişi doluşup 20 lira benzin/mazot koyayım desen spor arabayla bunu yapamazsın yapsan bile gaza gelip patlama ihtimalin çok yüksek..bunu niye yazdım bizde ehliyeti ilk aldığımızda 2007 2008 senesinde böyle yapardık..baba arabasına ortak benzini koyar gezerdik o kadar maceraya girdik sağlam arabalarla başımıza bir iş gelmedi :) ama altımızda 106 tarzı bişey olsaydı o yaşlarda kesin patlardık..aldık 21 yaşında 106 artık gazlama hevesimiz geçmişti sahilde 1 2 3 yapıp bırakıyoduk o bile yetiyordu..en önemli şey senin kendi iraden trafikte ona buna salça olucaksan kesinlikle gitmeyen hatta otomatik bişey al araba senin hızını kessin sen nasıl olsa kendine sahip çıkamayacaksın bu yaşta..20 yaşlarını geçincede alırsın ciğerli bişey o zaman kadar zaten sende durulursun eğer çok fazla gazlama rolling gibi şeylerle işin yoksa..
o fiyata alabileceğin en donanımlı en az yakan ve en güvenlikli aracı al derim.hem can güvenliğin olsun hemde gez gezebildiğin kadar ufak tefek işlemlerlede aracını güzelleştirirsin,hemde dandik bi araç alıp araba olayından soğumamış olursun.
Al bi 87 model Land Rover Defender 10 bine 10binde harcamanı yap üstüne topla bi güzel.Otobanda maximum hız 80 .) Arazide zincirle agaca bagla gene tutamazsın. Ekstrasınıda söyliyim sana aracı saglam topla çık caddebostana sanada bize yaptıkları gibi 2012 3.20d coupe un içinden yanında sevgilileri varken işte bu tarzı seviyorum diye sarksın kızlar :D Hiç gerek yok öyle vti dır gti dır rs dir carttır curttur max hız 80 sokagı inlete inlete yavaş yavaş bütün gözler sende devam et yoluna :D
1.7 dtı dizel giderli diye duydum ama?
vtı alcaksan 20.000 butceyle alman cok zor tercıhlerın parana gore olmalı vtı de o rakamlara uzak dur temızlerıne ıstyolar 23 25
106 gtı alıcaksan butcen en temızlerıne yeterlı ama ılla gıtsın dıyosan o zamanda clıo rs al derım
e36 3.18is veya 3.20 ci
kişilerin çoğu aynı fikirde bende öyleyim buradaki tecrübeyi gözardı etme derim.
Zaten yeni yeni alışacaksın trafiğe arabalara kendi aracına. o yüzden hem ani tepkiler veren araçları boşver derim hemde dolaşmak etmek isteyeceksin kendini yorma.
bence max 1.6 yada 100 hp ye kadar birşey bak. ayrıca konfor ve güvenlik daha önemli bunu ilerde anlayacaksın..
gti gibi falan olmaz ama performansıda can sıkmaz...
örn:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8780828/detay#
o ieslerin fiyatları nedir oylee. hakkaten allah ıslah etsın bu fıyatları ısteyenlerı değerinin 7 8 lira ustunu istiyolar yuuuuhh.
2 araç arasında kalmalısın bence yaa 306 gti yada clio rs ikiside hem komforlu hemde hızlı ;)
atsınlar ya onların canı sağolsun. gün gelicek ben katrilyoner olunca o arabaları toplatıp trafiği tehlikelerden temizlicem :D
ilk araba için çok iddialı şeyler söylemişsiniz çoğunuz, bence öncelikli amaç araba kullanmayı tam anlamıyla iyi öğrenmek olmalı.. ucuz ve sağlam bir araba en mantıklısı..
konu sahibi kullanırmı kullanmazmı bilmem ama benim aklıma gelen ilk araçlar şunlar..
mazda 323 - 323f
honda civic 1.4
peugeot 106 ( xr falan, öyle GTİ den başlamak çok tehlikeli bence )
opel astra1.4
fiatı çok sevmem ama, ucuz olması nedeniyle uno 70s olabilir gibime geliyor :)