mahalle karısı gibi yapmasa bu kadar dikkat çekmezdi halk ağızıyla sokak diliyle ünlülerin bütün kirli çamaşırlarını ortaya koyuyor. taktiğide yeni bir şey değil amerikadada bunu yapanlar var..
mahalle karısı gibi yapmasa bu kadar dikkat çekmezdi halk ağızıyla sokak diliyle ünlülerin bütün kirli çamaşırlarını ortaya koyuyor. taktiğide yeni bir şey değil amerikadada bunu yapanlar var..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
@ Darkmoon
Sadece merakimdan soruyorum. Dikkatimi cektide her postunda Amerika'dan ornekler veriyorsun yada kiyaslama yapiyorsun . Neden acaba ?
çokmu veriyorum farkında değilim.. genelde a dan z ye bütün parçalarımı ebay üstünden ordan aldığım için olabilir sonatama corvettime falan ondandır belki..
yada bazı şeylerde bu tip örneklerde olduğu gibi çok amerkian özentisi olduğumuzdandır yoksa amerikanında fazla övilicek bir yanı yok.. her postumdada değildir abartmayalım 2000 de postum varmış şimdi gördüm dikkat ettim hepsindemi amerika demişim daha neler.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
aracın daha 911 turbo olduğunu bile bilmiyordur benceporsche beyaz diye almışlardır galeriden
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)