abrh+ oluyorsa geliym dicem ama ilaç kullanıyorum... vitamin gibi bi ilaç gerçi sorun olmazsa eğer hemen gelirm....
abrh+ oluyorsa geliym dicem ama ilaç kullanıyorum... vitamin gibi bi ilaç gerçi sorun olmazsa eğer hemen gelirm....
Çok geçmiş olsun kan grubum tutuyor ama ilaç kullanıyorum. Acil şifalar bulursunuz inş.
Aynısını bende öğrenebilirmiyim Rıdvan sorarmısın ? Dün gece 10'da içtim 1 haftadır içmiyodum.
Hatta kullandığım ilaç bu
DESMONT 5/10 mg film kaplı tablet
http://www.iegm.gov.tr/Folders/KubKT...kt_6756284.pdf
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Ben ilaç felan kullanmıyorum arh + fakat kırklarelindeyim üniversite sınavları dolayısıyla :s
Ne zaman'a kadar lazım
Geçmiş olsun acil şifalar versin...
Geçmiş olsun...Allah yardımcınız olsun.
www.hitok.org.tr
ÖZENÇLER OTOGAZ
BRC İç Anadolu ve Karadeniz Bölge Bayi ,Teknik Destek ve Lojistik Merkezi
www.ozenclerotogaz.com.tr
Herhangi bir kan grubu oluyor mu bnm o rh (-) eger olursa ısten gec cıkcam ama gelebılırım ılac alkol sıgara hcbsey kullanmıyorm gecmıs olsun tekrardan allah acıl sıfa versın
Trombosit alınıcak galiba. Büyük geçmiş olsun.Konya uzak kalır size.
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
bundan sonra kan vermek isteyen arkadaşlar telefon numaralarını hilmiye bırakabilirler... şu anda doktor ile gorustum,,, bundan sonra gelecek arkadaşlar yedek olabilirler,, şu anda sayımız yeterli dedi..
bilgi vermek istedim,, hepinize ilginiz icin tşk ler.
tşk
Rıdvan..
çok çok geçmiş olsun.
mevlam acil şifalar versin hilmi..
başka şehirlerden başka gruplardan verilebilirse buraya bi msg atın,o şekildede oluyor bazen.gerçi farklı bi durum ama olsun...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)