Supersporlarda bence en prestijli Aston Martin..Luks Sedan Sınıfta Bentley..buarada Jaguar'ı unutmussun![]()
Supersporlarda bence en prestijli Aston Martin..Luks Sedan Sınıfta Bentley..buarada Jaguar'ı unutmussun![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
bence aston martin,,sportiflikle prestiji birleştirmiş bi marka ...........ama kendim için en iyisi mümkünse bi ferrari F430![]()
en iyisi demiorum ama prestijlisi FERRARI bence.. zaten öyle olmasa porsch unu satan bilge olurdu ***** kitabın adı![]()
Benim de prestij diyince aklıma gelen ilk marka Ferrari ama Maybach da bu listede yer almalıydı yoksa o mercedes catısı altında mı degerlendiriliyor,bir de günlük hayatta karsımıza cıkan otomobil markaları arasında en prestijlisi sorulsaydı cevabı bunlardan hiçbiri degil kullanıcı kitlesiyle daha kirlenmemis olan Audi olurdu galiba...
her neresinden bakarsanız bakın otomobil güzeldir...
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
rolls royce baba naptınız ya ne ferrarisielle yapılıor makinaa unuttnuz galibaa.sonra maybach.bentley ferrarinin bu raclar yanında prejtij mi kalır
Bizler (gençler ) için belki kulağa hoş gelen ferrari oluyor.. Peki dünya genelinde mesala babamı düşünüyorum kesnlikle binmez Ferrariyeveya ağır başlı çok zengin bi iş adamı içine koyamıyorum aston martinin veya ferrarinin..
Mercedes - Benz ve Diğerleri...![]()
fakat LExus da listeye eklenebilir..bi japon
LS460 çok severim ama yinede Merso![]()
lexus yol alsın biraz hahaha
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)