2012 sedanı arkadasım 135 bine aldı bunun fiyatı rahat 150 dir perşembe bizde gidiyoruz bakmaya brz yi resim eklerim
Printable View
2012 sedanı arkadasım 135 bine aldı bunun fiyatı rahat 150 dir perşembe bizde gidiyoruz bakmaya brz yi resim eklerim
2500 pounds olacak diye bir soylemi vardi subarunun, gercekten o agirlikta yaparlarsa eglenceli bir arac daha katiliyor demektir partiye.
25 000 dolar dışarda millet şahin diye binsin biz burda ulaşıp alamayalım... allah razı olsun iyi ki ötv mötv zötv var .. devletlümüz bizi düşünmüş ki herkes brz alıp ayağa düşmesin diye :)
Yarin o taraflardayim ev zaten dibinde bi gidip bakalim :)
s2000 delik açmış ama drag da.
Subaru benım için kanatlı altın sarısı jantlı 4 kapı bir sedandır.Coupe falan iğrenc bence gözümde hyundai coupeden farkı yok.Impreza Sti da ötv den sonra 100.000 euro nerdeyse.O parayıda aşığı olmama rağmen o arabaya vermem gider E serisi alırım 2.el Porsche alırım...
Keske biraz daha guzel olsa idi.. Rx8 bu aractan net guzel yani..
toyota-subaru turnayı gözünden vurdu gerçekten. aslında basit bir araç ama bir o kadar zevkli bir araç oldu.
güzel olacağı kesin ama cabrio olsa :D
buyur paşam:D
Toyota cabrio üreticekmiş
http://www.gtspirit.com/wp-content/u...onvertible.jpg
100bin civarı olur diye hayal edenler boşa hayal kurmasınlar,
sitedeki baz fiyatı 25bin küsür dolar,
bu rakam sırf Ötv eklenince 110bin lira gibi bir rakam yapar,
daha KDVsi cartu curtu var, en az 140bin lira
Grey market olarak daha hesapli gelebilirmi?
su anki aracima guzel bir teklif var. Onu verip uzerine 2-3 koyarak dsuundugum bir arac. Fiyati cok uygun .
bu arada tum dunya testlerinde gt86nin surus dinamigi ve eglence faktoru brz den daha iyi cikiyor,tek eksikleri yetersiz gucleri...
alicak olsam toyotayi alirdim
o parayı bu goruntu ve gucle haketmıyo.bnm dusuncem vasat bı arac.
üçlünün bana göre en zayıf tasarım ögelerini barındıran araç.
Arkadaşlar lansmana gidenler varmı ? Herhangi bir bilgi alan veya fotoğraf çeken varsa paylaşabilirse çok sevinirim. Ben bu cumartesi gidiyorum buyuk aldığım bilgileri paylaşacağım.
Klasik subaru felsefesi önce nefret et sonra sev.
haketmio parayı fln denmiş ama s2k 90 lara giderken ep3 e 50 küsür istenirken gayet normal fiyat.
giden oldumu bugun belki gidebilirim de trafik vazgeçirdi biraz :D
aynısı değillermi zaten ?
aynısı .
dingilterede bile 75milyar: bizim semsiye adalari bile gecti- sanirsin egzotik
resimlere bakınca arkadan önden brz nin gözümün önüne bir an cerato coupe geldi yandan bakıncada rx8 tek kapı geldi :)
Arkadaşlar 2012 Astra Opc 2.0 280 hp fiyat 130 bin TL. Opsiyonlarla 140'a dayanıyor. E bunun da 140 olması gayet normal bence. Yalnız araç o kadar paralara yeterli gücü veremiyor gibi yahu. 200 hp nedir? Tipi de çok beğenmedim,ön kısım çok harika da arka kötü yaw.
Genesis coupe'nin satışları bence çok etkilenmez. Bu arada Genesis Coupe 89 bin TL şu an. 140 bin nerede,89 nerede. Hemde aynı güçte aynı klasmanda araçlar. Ki tipi çok daha güzel. Kaliteyi bilemeyeceğim BRZ yi görmedim.
140 bin tl ye astra nedir yahu sakami .
ben şimdiye kadar sarı bir opc ne eski astralarda vectralarda nede yeni insignialarda gördüm genelde opc ler opc mavisi denilen bir renkde oluyorki bence opc yi opc yapan en güzel renk o renk opel o tonu tek opclerde kullanıyor.. arta kalanda genelde siyah beyaz çok nadir kırmızı ama şimidiye kadar sarı bir opc hiç görmedim..
Aga 80 bin TL ye A1 satıyorlar neymiş 185 hp.. 280 hp araç normaldir bence fiyatı.
Satışına resmi olarak başlandı mı bilgim yok ancak Gedizlere gidip parayı verirseniz sipariş geçiyorlar. Sarı opc olmaz Cagkan, muhtemelen yeni GTC'dir o gördüğün yolda. Bende geçen kırmızı gördüm gerçekten GTC bile muhteşem duruyor harika tasarım yapmışlar.
Berkan ben S2000 aldım artık opc yalan :)
Bu arada konu OPC ye döndü,BRZden devam edelim :D