Çankırı'ya yolunuz düşerse Derya Lokantası - Sefer Usta'dan her şey yenir. Çorbaları, yemekleri harika. Favorim kuru fasulyesi.
Printable View
Çankırı'ya yolunuz düşerse Derya Lokantası - Sefer Usta'dan her şey yenir. Çorbaları, yemekleri harika. Favorim kuru fasulyesi.
İstanbul;
İstinye park'ın aşağısında Emirgana inerken XClusive garaj var, ona gelmeden önce ki ışıklardan sola girince Jimmys Burger var, terayağlı olanını kesinlikle tavsiye ederim. Işıklardan sola dönün sol da kalıyor.
خرائط Google
Tatlı için -- Akaretler'de B.Blok var Cheescake // Tekelin 2 ve ya 3 sol yanı
خرائط Google
İzmir'e gelen olursa Alsancak'ta Venedik Pizza'da pizza yesin. Biraz pahalı ama güzel bir mekan.
İzmir'de Sandaviç kralı diye bi yer var.. 1,5 sene önce keşfetmiştim. Bu sene yine gittim tatil dönüşü.. adamlar şubeleşmiş. Hamburgerleride çok iyi tavsiye ederim..
Dün akşam akaliye gittim denemek için gereksiz bir balon bence, aşırı sulu vıcık vıcık, ekmek küçük, 240 gram yedik biz et olarak yoğun oldu, patatesleri güzel soğan halkası bence kötü ve pahalı 13 tl, ve mekan aşırı küçük sıra bekleniyor
alaçatı-pizza locale
ince hamur, ıslak ama cok yaglı degıl, bol malzemelı, mekan guzel/temiz, fıyatlar alacatıya gore ıyı... gayet basarılıydı
Önünden geçtim tavsiyeni görseydim denerdim komutanım..
Alaçatı'da fiyatı normal yer yok çünkü Çeşme İmren lokantasında 38tl ye yediğimiz yemeği alaçatı imren'de 80+ tl ye yedik..
Kazık ikram..
Bu arada boş geçmeyeli Çeşme'den;
Dost pide var evet iyi ama mercimek çorbası 13tl.. Gördüğüm en pahalı mercimek çorbası oldu : )
Dostaki specialleri iyi hakkını yemeyelim ama 2 kişi ortalama 80 - 140tl civarı..
abı garıp bır yer alacatı, hanı tutarlılıkta yok. koşe kahvede cola 10tl , yandakı mekanda 5tl gibi :)
bu arada bana en cok koyan , marınada bıldıgın 3ın1 kahveye 18tl vermek oldu. hani sadece oraya ozel olsa koymaz, ya da mekan muazzam olsa ulan orda da bulunduk derız de :D marketten 0.6a alıp, 18tl ye satmak nedır hacı :D bak mesela rio antıka vardı , mekandakı eskı fıncanlardan secıp kahve ıcme keyfı demısler, fıkır muazzam... uzuldugune degıyor ahauaha
Yakinda bu konuya yazacak bir hal de kalmayacak. Nerede ne yenir? Evde corba makarna yenir Allah'a sukredilir.
Siradaki bir kac kisinin fiyat listesinin fotografini cektigini gordum, sanirim sosyal medyada paylasmak icindi. Geyigini cok takip etmedim ama artan fiyata ragmen viaport kurtkoyde kuyruk vardı. Disarida zaten oturacak masa bulmak mumkun degil. Hanim rakip firmada mudur ama starbucks seviyor o istemese 5 kurus vermem de napalim. Yine hanımcilik kazandi :D
Öyle diyorsun da, Cumartesi günü mecburen Kartal, Maltepe,Bostancı sahil yolundan eve doğru gittik. Bütün et, mangal, balık...vs yerlerinin hepsi tıklım tıklım doluydu. Hele Maltepe sahilde millet istparka girmek için sıra bekliyordu.
Keza, Cumartesi günü sırf çocuk iki gösteri görsün diye Teknofest'e gidelim dedik, ters yol, yanyol hepsini denedik içeri giremedik döndük gittik. Daha girişinde 2 km otomobil kuyruğu vardı.
Kriz herhalde bir bana var dedim söylendim durdum.
Aspava da olmuş ssk 29 lira