Şuana kadar yediğim güzel yerlerden birisi Askerliğimi yaptığım Gaziantep.. Imam Çağdaş'ın yemekleri, Ayıntap baklava vs..
Printable View
Şuana kadar yediğim güzel yerlerden birisi Askerliğimi yaptığım Gaziantep.. Imam Çağdaş'ın yemekleri, Ayıntap baklava vs..
Doush beni mahvettin be kardesim, aglayacam yeminle..
Allah'ını seven resim koymasın, gurbette fena oluyorum. Eminim benim gibi daha uzun dönem yiyemeyeceklerde vardır aramızda :(
hay ebenizin elleri :D
mirza köfte enfes lezzet bayrampasa yıldırım mahallesinde kesinlikle tavsiye ediyorum kenarda kosede kalmıs harika biyer...
susam bufe karakoy doner adamların doneri muhtesem.
kapalı carsı da gülebru bufe mercan kapısında kapalıcarsıdaki en iyi doneri yapıyorlar diyebilirim o tarafta işiniz olursa gidin yiyin.
kapalı carsı da havuzlu lokanta istanbuldaki acık ara en iyi esnaf lokantasıdır. sulu yemek sevenlere de burayı tavsiye edebilirim.
cihangir taksim arasında Balkan lokantası da sulu yemek konusunda cok iddalıdır beyenmeme luksunuz yok :)
urfa da ciğerci aziz usta turkiyenin en iyisi daha iyisini cem e tavsiye ettim:)
antepde de karsıyakalı Halil ustayı tavsiye ederim antepin en iyi kebabları ordadır. imam cagdas falan bunlar daha cok turistlik mekanlar.
ulke dısı tatları seviyorsun heralde cem sana tavsiyem halepde ki kapalı carsı da maalak (ciger kebabı) ye hatta orada buldugun butun kebapları deneyebilirsin...
aç karna bu konuya girilmez. adamın başı dönüyo.
yemin ederim antep-adana gelesim var :)
Bunlar yemekse bizim yediklerimiz ne :) adana antep urfa civarını inşallah bi gün görmeye gelicem. Tarihi vs özelliklerinden değil mutfağından :)
konunun başına 'resim yasaktır' ibaresi konsun fena oluyorum....
mutfağa gidilir anne veya hatun ne yaptıysa yenir :D
İnsan değilsiniz.
Tok adamı bile acıktırıyor lan başlık !
Gece belli saatten sonra giremiyorum elim ayağım titriyor...
yoğurtlu tantuni nedir arkadaş yaa...sonradan icat çıkarıyorlar , madem yoğurtlu bişeyler yemek istiyen var gidip iskender yesinler , tantuninin ırzına geçmesinler...
@ibrahim33
Ön yargılı olmayın, fırsatınız varsa yiyin ondan sonra değerlendirin :icon_tup:
Tamda 1 ayda 7,5 kilo verdiğim dönemde sıkıntı çıkarttı fotolar.
Birde bu işi muştu beyde yapıyor geçenlerde facede takılırken anasayfaya düştü albümde perde pilavından tut mantar dahil herşey vardı.Gittim lapa pirinç yedim onun yüzünden :D :D :D
Mantar dedin de :D
http://farm4.static.flickr.com/3092/...0d660b0c79.jpg
Bugünkü keyfimden bir kare :)
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...91460130_n.jpg
Bütün sayfaları okumasında yazmamışlarsa yazayım
Antalya'da kokarec hilmide yenir sosisli yengen Turu seyler evren büfede çekirdek kola yalım parkta çorba mevlana corbacisinda. Bunlar Antalya'nın ünlü mekanlarının ünlü yemekleri ama bıtanesi varki sadece Antalya'da yiebilirsiniz ve yemeden giderseniz Antalya'ya gelmiş sayilmazsiniz tabikide Antalya usulü piyazdan bahsediyorum yaninada sis koftee offf :D