Pendik kucuk ev' i koftesi icin deneyecegim,
Benden genel tavsiye listesi;
Mano burger / burger
Ekspres inegol kadikoy subesi ama / kofte
Miço usta / kebap
Filizler uskudar, kofte cok iyi degil ama manzara var
Pendik kucuk ev' i koftesi icin deneyecegim,
Benden genel tavsiye listesi;
Mano burger / burger
Ekspres inegol kadikoy subesi ama / kofte
Miço usta / kebap
Filizler uskudar, kofte cok iyi degil ama manzara var
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Bursa Çalı tarafından Hasanağa köyüne giderken kayapa sanayisini geçtikten sonra 200-300 metre ileride saklıbahçe diye bir yer var Alabalık yetiştirip satıyorlar öyle bir alabalık bursa da hiç bir yerde yok sıfır kılçık eğer kılçık çıkarsa parasını ben öderim o dereceayrıca köfte ve isteğe göre tavuk ta yapıyorlar köfteleri de çok güzel tavuk deneme şansım olmadı salatasını domatesini kendileri yetiştiriyolar o domatesin suyu yok mu ımmmm
en son gittiğimde tahin tatlısı yapıyorlardı fırında o zaten çok ayrı bir şey.Fiyatlar bıraz normalin üstünde fakat yediğiniz yemek o paraya kat kat değer.Üst katta ise hediyelik eşya yeri var yerin sahibi bazı eşyaları kendısı yapıyor hatta eskiden hepsini kendı yapardı.Bu arada arka taraflarında siyah bir kurt köpeği var o da benim köpeğim
en üst katta ki dairemizde bakıyorduk kiracı taşınınca onlara vermek zorunda kaldık ona da fazla yaklaşmanızı tavsiye etmem
Edit:Selamı mı söylerseniz fiyatta yardımcı olurlar Canavarın sahibi demeniz yeterli![]()
Konuya girip girip cikiyorum, cok kotu hissettim kendimi, karnimda fena ac ama simdi ne yesem tad almiycam, gurbetcilere yazik dedirten bi konu![]()
Denizli
ev yemegi için Bolu lokantası
kokoreç için vitamin ustune tanımam
çorba içinde alo 24 yada kepçe
nohutlu tavuklu pilav yemek isteyen varsa
öğlen maslak sanayideki alt geçitteki pilav arabasından yesinler yok böyle bi pilav![]()
nohutlu pilavda hepsi hikaye bende meşhur tahtakale pilavcısını dürümde aksaray horhorda hatay sarmaşık dürüm tek geçerim
elazığlı olup ank da olanlar için ayrancı güvenlik caddesinde harput sofrası var elazığ yemekleri orada yenir
Bugun ki gene köhne ve küçük esnaf lokantası önerimi yapıyorum)
İzmirliler
Pınarbaşı Bolkepçe lokantası. İşkembe ve dil yahni olay köfte oLay... Pala ya selam lar
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
http://www.facebook.com/babileziz
siirt yemekleri ve fantezi kebaplar yiyebileceğiniz mekanım...
GOT DİESEL&TORK
Basit bi yerdir ama döneri on numaradır.
GMK bulvarından maltepeye giderken Sümer2 sokak girişindedir.
Özge Piknik
Kızılay Mh., 06430 Ankara, Türkiye
+90 312 229 8035
https://lh5.googleusercontent.com/-H...00/KRC+005.jpg
antalyada çoğu kişi köfte diyince aksu köfte falan der antalyaya gelen arkadaşlar sakın aksu adı altındaki köfte ve piyazı yemeyin antalyaya yolu düşenler muhakkak ulupınara uğramalı köfte ve piyazda eski sanayide piyazcı ahmet son nokta piyazı yemeye doyamassınız
neden aksu ya gidilmesin ?
ıstanbul kosuyolunda ceviz agacında tatlı yemeye doyamıyor ınsan.. o tarafa yolu dusenler en azından bır tatlı yemek ıcın ugrasınlar kesınlıkle pısman olmazlar..
bu arada pılav deyınce akla unkapanı ayvaz usta gelir..bir arkadasta hatay sarmasık durumu onermıs sonuna kadar hak verıyorum
Life is just a dream on the way of death!
Ankara'da;
leziz kebaplar ve et yemekleri, özellikle terbiyeli kuzu şişi; köşebaşı restaurant..
mercimek çorbası; esat'ta devrez..
çukuraga'nın ustasının açtığı bahçeli'de sar kebap
et döner; etlik özler döner,
adana dürüm; cebeci'de nazar dürüm.
dürüm için; esat'daki özçelik aspava (24saat açık)
rakı balık için; gölbaşı beykoz
lahmacunları ve kebapları için; çayyolu düveroglu
kebap; hoşdere tavacı recep usta
waffle için; bahçeli levent
tbone için; tepe prime butcha
tantuni için; beşevler korykos tantuni
Şömine başında adana kebap, kaburga, dondurmalı dankek için; Çadır Kebap
Baklava için;konya yolu hacı baba
Pizza için; little caesars
kokoreç için; anıttepe pikolet
meşhur konyalı kebapı da abimin olduğu için önereyim![]()
aklıma gelenler bunlar..![]()
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)