eskiden cabrio araçlarım varken üstü açık gece uzun yol yapmayı çok severdim bilhassa egeye akdenize doğru gitmeye öyle haritasız belirsiz kaybolma amaçlı.
Printable View
eskiden cabrio araçlarım varken üstü açık gece uzun yol yapmayı çok severdim bilhassa egeye akdenize doğru gitmeye öyle haritasız belirsiz kaybolma amaçlı.
Ne zmn icim daralsa bunalsam sileye istavrit tepesine ceker icerde bos bos otururm manyak gbi :)
Can sıkıntısına birebir,
adulta girmeyin beyler,benim anlatacağım biçok şey olur o zaman :D
kapanmasın bu konu gayet güzel bence.
wireless lı bir yere çekip film izlemişliğim çoktur o nedenle arabanın kokusuna özen gösteririm ayrıca arabam olduğu dönemlerde alkol de kullanmadığım için araba ile geçirdiğim zamanlar benim için daha özel oluyor :D
__________________________________________________ _____________________________________________
dip not : Belki çizginin dışındayım ama dayanamıyorum. Bir kez de helikopterle seviştim." Vanilya isimli Volkswagen Beetle marka arabasını sevgilisi sanan ABDli Edward Smith (57), şimdiye kadar 1000 otomobille seviştiğini itiraf etti.
Kendisine hasta ruhlu diyenleri dikkate almayan Edward, Otomobilimin güzelliği karşısında yaşadığım duygular, tamamen aşk. Belki çizginin biraz dışındayım ancak Ateş Böceği (Herbie) ya da Kara Şimşek (Knight Rider) gördüğümde dayanamıyorum. Bir kez de helikopterle seviştim dedi
edward abiyi foruma üye yapmak lazım
arabada cok zaman geçiriyorum :) rahatlatıyo beni
yüksek, güzel ankara manzarasını araba içinde izlemenin keyfi ayrıdır..
Arabalı sinemalar devam etse güzel olur :D
Ozaman çamlica günceli :)
http://i1249.photobucket.com/albums/...3/194caa35.jpg
öncden cok yapardk hele cocukluk zamanı en büyük zevkdi :) şimdi cok zaman olmuyor ama arada nadirde olsa yaparız cekeriz mahallede yol gören bi yerimz var oraya, kimseler yokdur aksam saati genelde dükkanlar oldugundan takılırız .
tek değilsn yani :)
sadece bir gece arabanın içinde oturdum, evin anahtarını unutmuştum ve evde kimse yoktu..
ztn bizimkiler gelene kadar arabada uyumuşum:D
zaman su gibi akıp geçiyormuş arabada onu anladım:)
en son arkadaşın grand voyagerda ortada mezeler vardı kayar kapı açık sezen aksu sarı odalar çalıyordu :D
Ama abi yanlızsan pek iç açıcı olmuyor.Yani yanlızken öyle bir yere gidince insanı hüzün sarıyor.Veriyor damarı sabaha kadar oturup düşünüyor.En azından yanında dostun,arkadaşın olunca dertleşiyorsun rahat ediyorsun.