arabada 5 evde 15 bubaaa
Printable View
arabada 5 evde 15 bubaaa
transporter arka acık sekılde denıze sıfır park edilir arkada fiks 2 tane yer yastıgı var zaten ister arkadasla ıster hatunla muhabbet edilir bi yandanda demlenebilir ama araba huzur verir her zaman bana :)
İzmir bornova'da oturuyorum her canım sıkıldığında yapcak bişey olmayınca arkadaşlarla çok takılıyoruz bu şekilde, genelde evka4 şahin tepesi veya evka1 şahin tepesi:D
10 sene once fln menekse sahile surekli giderdim bi burun vardi ama su an yok galiba .
Deniz manzaralı bi yerde güneşin doğuşun kız arkadaşımla şarap içerek izlemeyi severim. Yalnız pek sevmem eğer yalnızsam zaten 6-7 tane bira deviririm dertten kederden. :D
bazen geceleri viranşehir'de taşkıranın orda denize karşı oturur içeriz.bazende çavuşluda otobanın üst tarafında şehri ayağının altına alan bi yer var orda otururuz.gece kafalar çok iyiyse narlıkuyuya çekeriz bazende...bazen kocavileyetin yukarı taraflarına çıkarız.bazende tek başıma saatlerce oturur müzik dinlerim...bir keresinde viranşehirde aküyü bitirmiştik saatlerce müzik çalmaktan , yanda duran bi arabaya rica edip takviye yapmıştık :)
Etilerde pazar tahtalarinin oldugu yol
Yine hisarustu bogaz koprusunu goren yol
ve en cok istanbul evlerinin ordaki pazar yolu tramway ve cirpici manzarali, izin gunlerimde hep gider kafa dinlerim birseyler icerim :)
Uzun yola çıktığım zaman uykum gelince çok çekip uyudum ama öyle zaman geçireyim içinde oturayım özellikle diye yapmıyorum.
bazen bir tepeye çekip bir iki tane sıgara içip benzin pompasından gelen sesleri dinliyorm.. :D :D
Lan olm isin yokmu senin:):)
içinde oturmak arasıra yapıyorum ...
yıkamayı ve cilalamayı seviyorum ... bakmayı , ... aşk gibi :S
boş kaldığım her zaman giderim yanına açar teyibimi sokağı seyrederim yoldan neler geçiyor ilginç birşey varmı diye
forever Nakkaştepe :)