Yağmur yağarken boş yollarda yürüme hızında arabayla gezmeyi seviyorum daha çok :)
Printable View
Yağmur yağarken boş yollarda yürüme hızında arabayla gezmeyi seviyorum daha çok :)
Gece eve geldiğimde çoğu zaman en az yarım saat otururum arabanın içinde dertleşiriz biraz :D
bursa z yolu
içimi nası biliyon nu pehhh
Ramazan abi bana eski günlerimi hatırlattın be :)
1 sene boyunca neredeyse her sabah 06.00 da çekerdim moda iskelesinin yanındaki o denize kadar inen tek araçlık yere fırından çıkmış yeni poğaçaları orda yerdik arabanın içinde slow müzikler eşliğinde tabi yalnız değildim o zamanlar :D
Sonra işler değişti gece 01.00 den sonra gitmeye başladım gün ışıyana kadar.. e haliyle sıcacık poğaçaların yerini buz gibi biralar votkalar aldı :D O dalgaların tampona kaputa çarpması çalan müzik güzeldi o kafalar ya :)
Yine bir gece giderken aynı yere sağlam bir kaza yaptım o saatten sonra ne arabada tek başıma oturdum nede oraya gittim bi daha..
http://img809.imageshack.us/img809/5...modaiskele.jpg
Manzarasi güzel yere cekip arabayi bira içmeyi cok severdim şimdi fark etmiyo arabada oturup apiş arasi bira yapmak pahabicilemez :D
kankamla sanayiden çıkıp otobandan urlaya doğru yol alırız slow müzikler eşliğinde kemik hastanesinin girişinde son bulur yolculuk poşetler açılır biralar cipsler midyeler ve sigara bagajımızdan çıkardığımız portatif masaya dizilir, sandalyeler açılır bundan sonrası denize karşı bol muhabbet inceden müzik ne kadar arabada oturmasakta arabanın yanında keyif yapmak paha biçilmez
Pajero varken sürekli ladik'in göründüğü yüksek biyere çıkardık arkadaşlarımla. Ya kola cips, ya pide ayran yada alkol muhabbetine.
ehliyeti aldığımda nerdeyse her akşam yapıyordum ama artık saçma geliyor.
Hatay'da oldugum zamanlar tekbasima dover tepesine cikarim kafa dinlemek icin bire bir. Fakat gaziantepte yanimda alkol olmasa bile en gec 15 dk icinde ekipler gelir cek arabani yoksa kabahatler kanunundan ceza yazariz derler ben onlara kabahatler kanununa gore suc islemedigimi bana ceza yazamayacaklarini yazarlarsa gorevi kotuye kullanma sucundan suc duyurusunda bulunacagimi soylerim en son ceker giderler ama hevesim kacar :)) en az 10 kere oldu bu. guzel ulkem ne hale gelmis.
ben pendik sahilden adaları seyretmeyı , antalyada kepezden tüm antalyayı gecenın güzelligiyle seyretmeyı ah ah şimdi olucak bira alıcan içicen
askerdeyken tüm zamanlarımı kullandığım arabanın içinde geçirirdim.. bu yüzden yüzbaşıdan tekme yediğim bile olmuştur.. kaç defa uyurken yakaladı garajın içinde... şimdilerde de yapıyorum bazen.. dinlendirici geliyor.. göle karşı felan...
bende kürkütlüde manzaraya haftada en az 3 kez giderim alırım fg mi yakarım cıgaramı açarım teyibi en az 1-2 saat otururum ,kuş sesi dinlerim :D
Ramazan alkol yoklaması gibi olmuş, kim içer kim içmez.. bırak bu işleri milletin aklına düşürme alkolü kardeşim :)
Sebepsiz yere yapmamda moralim ne zaman bozulursa içine biner slow müziğimi açar sessiz sakin yerlerde sıka sıka giderim :D başka türlü huzur bulup rahatlayamıyo insan yaw
manzaraya karsı iyi oluyor.
bizde çengelde yalıların arası vardır eskiden açıktı oraya çok giderdik.. karşıda reina'da millet kopuyor biz bu tarafta içim yanar içim kanar modu takılıyorduk dostlarım aracım ve ben.. :)
menekse ıspark florya manzara beykent camının manzarası guzelce oba gumusyaka sahın tepesı kınalı manzara :) turk bobrek vakfı arkası her aksamkı durak tabı :D bı gun boyle bı organızasyon yapalım aslında :)