fiyatını pm atabilir misiniz ? aklımda kırmızı var ama sunroof ve navigasyon opsiyonu güzel.
aslında biraz performans arıyorum emre, ama elimdeki miktar 45 bin tl civarı. opc gtc serisi olunca da ***** yine corsa ya bakmak gerekiyor![]()
corsa gsi ' nin ikinci elinden endişeliyim, çok yaktığını söylüyorlar birde.
kanka 1.4 düz vites alıp ufak tefek dokunuş yapsan,
yazılım, egzoz, filtre, DV gibi,
bence keyifli olur,
birde LPG takılıyormuymuş
Not: neden 1.6 demiyor, inan bende bilmiyorum,
kafamda hep 1.4 var![]()
Çok ağır araba.motor önceki kasaya aynı.eski kasayla arasinda300kg fark var.tavsiye etmem.ama opc dersen o ayri
Zalimler için yaşasın cehennem..
seneye 1.6 dizel gelicek deniyor hatta şuanda comboda kullanmaya başladılar 105 hp 290 nm tork
1.4t otomatik için 10 litreyi gözden çıkarmalısın 1.6t otomatik içinse 12 litreyi gözden çıkar.piyasada 1.4t ler daha fazla tutuluyor.bazı arkadaşlarında dediği gibi 1.4t manuel almak daha mantıklı,opelin otomatiği gücü çok törpülüyor
Forum olarak yillarin alisilagelmsi yanlislarindan kurtuldukta bi su raaba benzini icer yorumlarindan kurtulamadik. opel salakmi o kadar yakan bi motor cikarsin max 1-2 litre oynar baska marka ile , yaktiranlarda kullanim tarzina baksin derim,,
12bin kmdir 1.3 astra j kullanıyorum sanırım farklı bi arabadan basediyosunuz ???
1.3 motoru K20'yle kıyaslıyosanız orasını bilemem ama 75 ps corsayşa yakından uzaktan alakası yokki biraz araştırıp bilgi sahibi olsaydınız yeni kasada yeni ve güçlü bir turbo ve hantallığının kurtulması için 6 değil 5 ileri bi şanzıman kullanılmış
Bence alınıcaksa mutlaka manueli alınmalı şahsen en yakın arkadaşım 1.4 otm var ve çok pişman şanzımanı yetersiz
K20Z4 FN2 TYPE'R
R - 15655
Kesinlikle 1.6 al ve hemen kaliteli ve güvenilir bir chip/remap. Tadından yenmez. Az da yakar.
Farkındayım ama dediğiniz gibi az yakar dencek kadar olduğunu düşünmüyorum...
Bu motor ekonomik bir motor değil ... TSI'ler ile kıyalandığında mesela
Golf MKVII 1.6 Tdi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)