Cok gecmis olsun ibrahim, cok uzucu bi durum
Printable View
Cok gecmis olsun ibrahim, cok uzucu bi durum
Çok geçmiş olsun.
Allah yardımcınız olsun, umarım en kısa zamanda çözülür.
anlamiyorum ya arabaniza alacak kadar taniyorsunuz bu insanlari ( insan demek istemiyorum buda ayri bisey ) ve sonra her ne oluyorsa kaza yapiliyo ve size tazminat aciyolar. ulan yav..... binmeseydin arabaya taksiyle gitseydin g... ne guvenmiyosan . ya varya o kadar uzun saydirabilirim ki o insanlara bu seferde ben banlanirim. tobe tobe .. kardesim cok gecmis olsun insallah zehir zikkim olur hayatlari allah baslarina ole bisey getirirki bir daha hak yemek neymis anlarlar. duzenbazlarrr........
Çok geçmiş olsun berbat bir durum :( Yakın arkadaşım beni benzer bir durum için uyarmıştı, o zamandan beri çok samimi olmadığım kimseyi arabama almam. İnsanoğlunun ne yapacağı hiç belli olmuyor.
abi geçmiş olsun ,sıkma canını sağlık yerinde olduktan sonra herşey düzelir derler.aynı şey benim başıma gelse ister istemez canım sıkılırdı ama..
Öncelikle geçmiş olsun ben burda okurken bile ayar oldum o şahsa Allah yardımcınız olur inşallah tez zamanda..
Aynı olay arkadaşımın başınada geldi o günden sonra Bende aile fertleri haricinde , çok acil durumlar haricinde kimse almıyorum aracıma..
geçmiş olsun bu devirde komsuda olsa insanlara guvenmeye gelmiyor bu tip kanı bozuk insanlar yüzünden kimsenin kimseye güveni kalmadı yanına kalmaz cıkar ondan ins bu dünyanın birde diğer tarafı var
o para onların çoluğundan çocuğundan çıkar merak etme gülmez yüzleri...
çok geçmişolsun...
Geçmiş olsun kardeşim çok üzüldüm. Allah büyük herşeyin bir çaresi bulunur keşke olmasaymış ama olmuş uyarın için çok sağol aslında çok ciddi bir sorun aracına aldığın kişiler uç bir nokta ama önemli ..
ALLAH yardımcınız olsun. olay hakkında daha doğrusu bayan hakkında söylenicek hiç bisey yok ne denirki yazık vallahi. başınızın gözünüzün sadakası olsun elbet çıkar biyerlerinden ama çıktığında çok geç olmuş olur. ALLAH kimseye yaşatmasın bu tarz olaylar insanlar artık o kadar ucuz ve sinsi oyunlar peşine düşmüşki tövbe tövbe...
çok geçmiş olsun.. söylenecek birsey kalmamıs ne yazıkkı bu memlekette.!
çok geçmiş olsun kötü bi durum
Okudum, hiçbirşey yazasım gelmedi İbrahim. Nasıl biryerde yaşıyoruz, nasıl düşüncelere sahip insanlarla yan yanayız belli değil.
geçmiş olsun allah yardımcın olsun
baban hem 100/100 suclu hem karsı taraf sakat kalmıs cok zor bı durum vıcdanen . fakat kadının yaptıgı fırsatcılık olmus ıspatlayın ssk dan dokum alın vs..
Gecenlerde bızım tır söförü servısden ınerken servıs saka amacla kalkıyo ve ayagını ezıyor. bılegı kırıldı ve platın koyuldu taa doktora gıdene kadar bıse yok doktor sakat kalabılır dedı işler değişti şöför bize bakıp napıyım deyince vicdanen direk davacı ol dedik. sakat kalırsa eşi cocukları var. çook zor bi durum allah yardımcın olsun.bu gibi olaylarda kendinizide sakat kalan insanın yerine koyun ( fırsatcılık anlamında değil ömür boyu sakat kalmanın bedeli neolur acaba ? )
Çok geçmiş olsun..Kimler ne suçlar işleyip 1-2gün yatıp yada komik rakamlar ödeyerek tahliye oluyor;sizin başınıza gelen durum gerçekten üzücü..
Allah kolaylık versin,yardımcınız olsun.O kadından illaki çıkar bunun acısı
çok geçmiş olsun. ne hale geldik yaa duruma bak...
Büyük geçmiş olsun :(
offf çok kötü bir olay çok geçmiş olsun:(