İbocum geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah sizin lehinize sonuçlanır herşey çok geçmiş olsun...
Printable View
İbocum geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah sizin lehinize sonuçlanır herşey çok geçmiş olsun...
yemin ediyorum oturdugum yerde ben kudurdum sinirden kimbilir siz ne haldesinizdir. bu durumları iyi bilirim 5 sene öncede bizim başımıza buna benzer bi durum gelmişti. sağlık olsun ne diyelim. ama Yarabbim o haksız parayı kimseye yedirmez.. geçmiş olsun ...
insan olamazlar... bu fırsatçılıgı şeytan bile yapmaz. isteyerek olan birşey degil. allaha havale ediyorum o insanları. agzım acık okudum böyle insanalr ne yazıki var. cok buyuk gecmiş olsun kardşim takma sakın kafanı.
benzer bir durum benim başımada geldi fakat uzun uğraşlar sonucu hastane masrafları yardım vsvs sonucu davayı geri çekdiler...
insanoğlu çiğ süt emmiş... başka diyecek bişey yok
çok üzücü bir durum. hadi toplu taşım aracı olur, taksi olur tamam, ticari sonuçta.
umarım bir oluru vardır ve ara yol bulunur. itiraz mitiraz edildi mi acaba? hadi 100.000 tl falan neyse de 480 çok be yaw.
burdan anladığım ne tanımadığın insanı arabana alacaksın, ne de tanımadın arabaya bineceksin. Hatta çok gerekmedikçe çok yakınlar hariç kimseyi almayacaksın bu roll vb durumlarında. uyardığın iyi oldu.
Cook gecmis olsun hayretler icinde okudum ama bu cirkeflige karsi o kadini da % 90 sakatlardim sanirim
geçmiş olsun olucak iş değil ya bu kadarmı para bürümüş bu insanların gözünü
Allahından bulsun işallah kendisinden misliyle çıkar
sonra diyoruzki insanlar neden katil oluyor. Allah sabır versin..
allah kimseyi kötü ile karşılaştırmasın
Olayın rakamından çok yapılan suç duyurusu adama daha çok koyar. Yakınınız diyorsunuz vsvsvsvsvs ama çok başka şekil de karşınıza çıkıyor.Araca zorla mı bindirildi hayır. Tamami ile kendi isteği ile binmiyor mu ? %20 sakatlık durumunu hangi meblağ düzeltebilecek ki ? (iş görememesini garanti altına alabilir ama harici gene sakatsınız ) Fırsatçılık olmasa idi tamam derdim ama fırsatçılık var . Kanunlara göre para cezası tamam ama tanıdık olması yok ya bilmiyorum. Keşke hiç tanımadığınız bir yayaya çarpsaydınız da böyle bir durum olsa idi tanıdıktan olması adamı kahreder.Büyük geçmiş olsun.
geçmiş olsun çok üzüldüm. başka bir mesele de emanet araba mevzuu. siz siz olun sakın en yakın dostunuza bile arabayı emanet etmeyin. arkadaşınız kazaya karışıp ta ölüme sebebiyet verir yada kendi ölürse burada ki gibi olaylarla karşılaşabilirsiniz. tamam arkadaş-kanka-dost eyv ona lafımız yok ama ailesine nasıl açıklayacaksınız? adam acemiydi vermişsin, araban arızalıydı kaza yapmış, alkollüyken vermemeliydin vs. vs..
cok cok gecmiş olsun. cok üzücü bir durum, Ayrıca en kısa zamanda o %20 sakatlanan kadının %90 olarak sakat kalmasını dilerim. Pis insanlar, kat be kat kendilerinden cıksın.
Buyuk gecmis olsun insallah hallolur ama dava acmak nasıl bir zihniyettir nasıl bir fırsatcılıktır ayıp ya..
yok artık şaka gibi ??
84bin tl hastahane masrafı , 480bin tl tazminat ??
Ne söylesem boş , diğer tarafta çeker çekeceğini..
Geçmiş olsun kardeşim, çok can sıkıcı bir durum...
Kadının çalışmadığını falan ispat edemediniz mi? Bu kadar şerefsizlik olmaz Allah belasını versin böylelerinin, çok daha fazlası çıkar inşallah...
Abi büyük geçmiş olsun gün gelir devran döner elbette.
Çok geçmiş olsun, ne diyeceğimi bilemedim. Allah herkesi korusun böyle olaylardan. Kimsenin başına gelmez inşallah.
hayır benim anlamadığım , siz neden çivi çiviyi söker taktiğiyle çökmüyorsunuz onlara ? bazen iyi olmak , insan olmak işe yaramaz...herkese anladığı dilden konuşmak en iyisidir...ben ekmeğimde gözü olan adamı afedersiniz şişeye oturturum...benim babam yıllarca çalışıp kazanacak zorla , sonra 3-5 düzenbaz gelip ona göz koyacak , türlü oyunlar çevirecek ve en son hapise bile girme şekli ortaya çıkacak...büyük konuşmayayım ama benim ekmeğimde gözü olan adamın gözünü çıkarırım ben...siz iyi sabırlıymışsınız valla...
Üzüldüm senin adına ama illaki bir yerden çıkar ilahi adalet