Bu mevsimde turgutreis ve gümüşlük ağırlıklı tercih edilsin derim
Printable View
Bu mevsimde turgutreis ve gümüşlük ağırlıklı tercih edilsin derim
Ne var oralarda ? :D eglence fln degil aradigimiz. Gunluk geziler, olursa yat turu, mumkunse dag basi olmayan merkeze yuruyebilecegimiz bir lokasyon ..
Bodrum en güzel bu mevsimde yaşanır yazlıkçı ve tursitlerden arınmış
Gümüşlükte uygun pansiyonlar var akşam sahiline iner balıkçılarda yemek yersin manzara müthiştir
Yat turu için turgutreisten kalkıyor captain jack var idare eder
Denize akyarlars karaincire gidersin
Bazı akşamlar turgutreis d marine gidersin boomda takılrsın yada kahve dünyası bitez dondurmacısında falan
Bir iki akşamda merkeze iner orda dolanırsın
Ama merkezde kalmayı tercih etme derim çünkü deniz için yine öteki taraflara gitmen daha iyi olur en güzel koylarda denize girersin
Bayramda turgutreisteydiniz dimi kardeşinle beraber. bi gün üst yoldan hızla geçerken gördüm sizi sanırım. hızlıydım selam vermek için duramadım. FD7 kasa Füme renk honda civic ile gidiyordum.
Herkes ogrenmis karaincir i :) 5 senedir ne guzel takiliyorduk bu sene nufus patlamasi yasadik
Akyarlar karaincir guzeldir tatilde sessiz sakin ortam tercih edenlere uygundur.Kahvaltidan once buz gibi denize atlamayi sevenlere,zeytinyaglilari Bodrum cokertme kebabini sevenlere tavsiyemdir :)
Bodrumda gizli saklı yer yokdur.. sadece bazı insanlara uzak geldiği için gitmezler ne var orasıda deniz burasıda deniz burdan girelim işde zihniyeti oluyor bazen.. yazın nüfusu 1 milyonu geçen bir yerden gizli saklı yermi bekliyorsunuz. :) güvercinlikde sit yasağı vardı allem edip kallem edip oraya bile yazlık yapmışlar..
Ben karainciri hiç boş görmedim
Bu sene sezon geç açıldı ramazan bayramından önce kimsecikler yoktu nezaman bayram tatili başladı sonra doldu taştı heryer
Kurbandan iki hafta öncede çok iyiydi okulların hepsi açılınca kimsecikler kalmadı
Eski medis yeni livde takılırım bende hep
Minik kardesim sagolasin bilgiler icin :) Bu aksam tum rezervasyonlari yapacagim. Bodrumdan baslayip Marmaris, Fethiye yapacagiz. Bodrum da havalimaninda uygun fiyatli rent a car tanidigi olan varsa irtibata gecebilir.
sen yeni keşfetmişsindir bodrumun 20 senelik yazlıkçıları var 90 lılardada bodrum bodrumdu şimdide bodrum bodrum tek farkı 90 lılarda yazın nüfus 500 binlilere dayanırdı şimdi dağa taşa her yere siteleri otelleri yapdılar yazın nüfusda patlama yaşanıyor.. çoğu şeyi yaşınızla bir görmeyin bende görmüyorum çünkü benim 45 yaşında büyüklerim var adamların 20-25 senedir bodrumda yazlıkları var :)
bodrum 80 li yıllardan beridir bodrumdur zeki mürenle falan elit zenginlerin ve sanatçıların gitmsiyle o günlerden beridir bodrum bodrumdurda fazla girmeye gerek yok o kadar detaya .. :)
ben seni bu sene çarşıda gördüm abi :) 2 kişiydiniz selam vericektimde şimdi kendimi anlatana kadar ohoo dedim :D
karaincir bu sene çok doluydu , diğer yıllara göre normalde bu kadar dolu olmuyor , ben orda konaklıyorum hep gittiğimde bu sene aşırydı kalabalık
benim gittiğim ekipte 90 'dan beri sürekli giden bi kişi olduğu için bizim öyle sıkıntımız yok , pansiyonu olan sürekli orda yaşıyan tanıdıklarımda bol bol mevcut , benim anlatmak istediğimi siz baya bi tersten anlıyorsunuz
Keşke gelseydinn kardeşim niye yadırgayım muhtemelen ganyandayımdır :)