Eğer yardımım dokunacaksa orjinal s65 amg facelift olan bi s550 mevcut fakat dikkatini çeker mi bilmiyorum ? İlgilenirsen pm at Sarıyer'de çekim yapabiliriz gelecek hafta sonu
Eğer yardımım dokunacaksa orjinal s65 amg facelift olan bi s550 mevcut fakat dikkatini çeker mi bilmiyorum ? İlgilenirsen pm at Sarıyer'de çekim yapabiliriz gelecek hafta sonu
Selamlar,
Projenin ilk sonuçlarını Galata'daki Genç Fotoğraf İnsiyatifi'ndeki sergide paylaşıyorum. Bu akşam saat 7.00'de açılışı var, yolunuz düşerse beklerim.
Aynı konu üzerine çalışmaya, yeni fotoğraflar çekmeye devam edeceğim, ilgilenenler olursa bana e-mail atabilirler.
Yönlendirmeleriniz için teşekkürler.
https://www.facebook.com/events/276335459138493/
G.F.İ.
ozman tezinde ottoman slap a da yer vermelısın bence![]()
haftasonu açıkmıdır sergi![]()
bundan 3-5 sene önce olsaydı modifiye diyince herkezin aklına badykit-fiber-spoyler gelirdi ve millet birbiriyle yarışırdı kanımca şuanda en üstlerdeki modifiyeci abilerimiz-kardeşlerimiz bu işe dış görünüşle başlamıştır doğal olarakta bellibiryerden sonra görüntününde biryere kadar olduğu düşüncesiyle performansa yönelmişlerdi tabi öncülerimiz büyüklerimiz yolu performansa doğru çizince herkez aynı yoldan devam etmiştir
belki şu meşur ''Türkiye katliamda bir numara!'' başlığı altında siteden kimlerinelinden geçmiş hatta bu günkü tabiriyle kimlerin katleddiği arabalar vardır ama kimse konu katliyama dönüşünce bu arabada benim emeğim var demiyor
net görünmüyor ama bunlarda benim katleddiğim stoplar
http://img693.imageshack.us/img693/9250/hpim1503.jpg
makyaj dediğin biyere kadar olum...
part 02..avi şahin komik ferrari modifiye - YouTube
Merhaba, modifiye anlayışı günden güne değişiyor. Bu yüzden, artık insanlar dev kanatlardan ya da tamponlardan ziyade, daha farklı şeyleri beğeniyor. Yani demem o ki, eğer sen "insanlar bu tarz arabaları seviyor" diye tezini sunacaksan. Zaten yanlış başlamış olursun. Bence öncelikle toplumun ilgisi ne yönde, bunu tart ve sonra ona göre araç bakmaya başla. İyi çalışmalar.
K.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)