Türkiye fiyatı ne olacak aracın bilen var mı ?
Başarılı bence güzel alınır
Dün toyota bayisinine ciddi ciddi görüşmeye gittim, fiyatı 50bin euro civarında olucakmış. Temmuz Ağustos gibide lansman yapıcaklarmış.
Postları ve konuları okuma zahmetine girmeyen arkadaşlar için;
Brz, gt86 ve fr-s aynı araçtır. Firmaların kendine has ufak tefek değşiklikleri haricinde.
Genesis coupe gibi d1 gp lerde sıfır puan çeken bir araçla karşılaşıtırma yapmayalım
Tokyo Drift Hyundai Diss - YouTube
bu motor yurt dışında nasıl iş yapmış? subaru'nun yüzünden toyota'nın bozulmazlık efsanesi bozulursa gülmekten ölürüm
50eu + düzgün jant + coil over + body kit + cart curt totalde 60eu'ya zevkle binilebilir büyük ihtimalle TTS yada 3 serisi için pazarlığa otururum yada temiz bir evo 10.
yeni genesis coupe 2lt 274hp 380nm, tahmini fiyat 120bin tl
yeni brz-gt86 200hp 200nm, tahmini fiyat 140bin tl
birde böyle karşılaştıralım isterseniz..
hiç bunlara bakmadan rx8 yada mazda 3 mps yada subaru 2.5 wrx sti alırım bakarım yoluma
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
fiyat 100bin tl nin üzerinde olursa satış rakamları tatmin etmez markaları, çok merak ettiğim bi araç ama keşke safkan toyota olsaydı.
[QUOTE=merttepe;5946313]Dün toyota bayisinine ciddi ciddi görüşmeye gittim, fiyatı 50bin euro civarında olucakmış. Temmuz Ağustos gibide lansman yapıcaklarmış.[QUOTE]
GT86 yı tanıtıyolar ama AE86 yı bilmiyolar. O da enteresan tabi![]()
[QUOTE=Berent.t;5946744][QUOTE=merttepe;5946313]Dün toyota bayisinine ciddi ciddi görüşmeye gittim, fiyatı 50bin euro civarında olucakmış. Temmuz Ağustos gibide lansman yapıcaklarmış.buna bende şahit oldum
![]()
[QUOTE=Berent.t;5946744][QUOTE=merttepe;5946313]Dün toyota bayisinine ciddi ciddi görüşmeye gittim, fiyatı 50bin euro civarında olucakmış. Temmuz Ağustos gibide lansman yapıcaklarmış.hasahahsha abi dün eksik anlattım bak aynen böyle bi konuşma geçti;
-Bende bunun dedesi var, ae86.
+ oovvv (vay be dercesine bi surat ifadesi)
- (poker face) Ae86yı biliomusunuz?
+ eee hayır?
- Ovv diyince bende, neyse...
+ valla süpermiş, benden alın gt86yı ama.
- Siz benim ae86nın parçalarını getirmiyordunuz, bilmiyorum, akdemirden alıcam onlar ne sipariş versem getirdi.
+ aaaeeeöööö yaa efendim olurmu öyle, artık indirim yaparız elimizden ne gelirse yaparız...
Borovalıya tav oluyorum, pert araçlardan parça söküp, sıfır diye millete satıyodu zamanında.
Olm bende aksine bunca yıldır hep Borovalı'dan çözdüm işimi. Gerçi bizim alışverişimiz çok eskiye dayanıyo. Babam daha ilk Celica'yı aldığında ben ortaokuldaydım, nerdeyse arabanın sıfır satış dönemine denk geliyordu, parça çok çabuk sağlanabiliyordu. Akdemirler'in işleyişi nasıl hiç bilmiyorum.
Adam şimdi GT86'yı satıyor ama AE86'yı tanımıyor. Bence bu insanlar işini iyi yapmıyor yada yapmış olmak için yapıyor, severek yapmıyor. Marka tarihiyle alakası yok herifin. Ruhsuz satış danışmanları istemiyoruz![]()
GT86 nın havası bir başka BRZ ye göre![]()
jant + coilover , devam...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)