Ah Ah ne filmdi be severek doyamadığım vaktim olunca izliyordum :'( Mekanı cennet olsun her sene memleketine giderim.
Printable View
Ah Ah ne filmdi be severek doyamadığım vaktim olunca izliyordum :'( Mekanı cennet olsun her sene memleketine giderim.
Çok iyiii
şunuda belirtiyim internette barış akarsunun non offical albümü var birisi üşenmemiş erinmemiş barış akarsunun dizide söylediği bütün şarkıları hatta ufak nakaratları bile alıp bir albüm yapmış ben indirdim tavsiye ederim bazı şarkılarda arka fonda sesler oluyor neticede diziden çekdiği için müzikleri barda falan söylediği sahnelerde arka fondan insan bardak sesleri falan geliyor ama arşiv yapılıcak bir albüm..
barış akarsuyu sevmem sebebimdi bu dizi yazları yayınlanıyodu 2-3 sene önceydi glb kalkamıodum başından
Çok iyi insandı be..Gerçek anlamda mükemmel bi insandı..Motosikleti amasrada sergileniyor,mezarı da yakınında hemen.
Allah rahmet eylesin tekrar güzel diziydi.çokta güzel sarkı soyluyodu
Islak Islak (Barış Akarsu) - YouTube
Akademi TUrkiye idi galiba yarismanin adi sirf BAris icin takip ederdim . Sanat camiasinda Kisilik olarak begendigim ender insanlardan biriydi . Hatta komadayken aglamisligim bile var . Topragi bol olsun tekrardan .
Çok delikanlı çocuktu bence... yeni nesil sanatcılar içinde elle gösterilecek nadir kalitede ve olgunlukta bir insandı toprağı bol olsun....
Uyku tutmamisken izliyim dedim valla iyi diziydi oncedende kacirmazdim. Basladi eger uyumayanlar varsa :))
Allah tekrar rahmet eylesin , babayiğit bir çocuktu...ölüm kime gelirse gelsin eğer genç yaşta geliyorsa 3-4 kat daha üzücü oluyor...
bugünde ben uyuya kalmışım yetişemedik :D
barış akarsunun dizide oynadığını yeni öğrendim...ben bu dizinin merve sevi görünen tüm kısımlarını izledim herhalde...:)
Yeni bölümleri yayınlanırken üni ye hazırlanıyordum özel ders alıyordum bu dizi için sürekli ektim:D
Bir sabah kalktım kaza yaptı hastanede dediler 4 5 güne de vefat etti yakınım ölmüş gibi üzüldüm.
Deli gibi nasıl bir insan olduğunu araştırmıştım netten ve tanıştığı yolda gördüğü markette karşılaştığı hiç tanımadığı insanlara bile kanka muamelesi ile yaklaşabilen burnu havada olmayan çok ender kişilerdenmiş.
Şu dizininde sonunu göremedik ona yanıyorum bari senaristler sevabına senaryosunu yayınlasalardı da gerisini okusaydık.
Tivibu da tüm bölümleri var sıkıldıkça açar izlerim hala rastgele bir bölüm.
İçimi bir garip yapıyor bu video
Barış Akarsu- Zor Aşk ( Yalancı Yarim Kolaj ) - YouTube
3.20 de merve sevinin gözler adam öldürür.
Allah rahmet eylesin .güzel adamdı.
çok severdim bu diziyi hiç kaçırmazdım bu dizi yüzünden liseden beri alfonso kaldı lakabımız :)
bugune kadar hayatımda izlediğim en çok sevdiğim hayranı olduğum diziydi. kaç kere tekrar ettim bilmem. konuyu görünce çok şaşırdım ya :)