hamalligin luzumu yok :) hafif, serinletici, az kalorili ve icimi zevkli vodka-soda ve birkac damla visne auyu deneyin pppp
Printable View
en istediğim havalar geldi:D:D
Valla ramazan ayinda ne yapicaz;) allah yardimiz olsun!
evet pişiyoruz yanıyoruz tütüyoruz geberiyoruz ama kış gelmesin hep yaz olsun :D
ucuza serinleyebiliyorum duş spec ama kışın doğalgaz faturası can yakıyo :D
:D :D harbiden türk milleti değilmiyiz cidden beğenmiyoruz kışın yaz gelsede sıcak olsa diyoruz yaz geliyo ay cok sıcak ya yanıyoruz kış gelsin diyoruz :D arayı hiç tutturamıyoruz :D valal düşüncem yaz hep olsun :D :D en azındna roll yapabiliyoz geceleri serincecik oh miss :D
Arap ülkelerinde yaşayanları düşünün ferahlayın :D
antalyada yanıyoruz yemin ediyorum neyse bugun klimalı yerde calıstım kurtartık :D yarında otelin havuzundayım aksama kadar havuz icinde ki lambaları onarıcam sıkıntı yok :D
oteki gune allah kerim, yapacak bisey yok mumkun mertebe golgede klimalı yerlerde durmak lazım dısarda calısanlara allah sabır versin :S
banada orda iş bul kankaaa :D
uykusuz geceler başladı klimaya bakımda yaptırmadım boyle birden sıcak geliceğini tahmin etmemiştim :D
bütün gün klima takıyoruz güneşin altında güneş bayıyor artık :) klima bakıma yardımcı olurum
Valla gece uyuyamıyorum. Ne acayip bir sene böyle kışın -15 yazın 30+.Kafayı usturaya kazıttım yakında kelimin üstünde yumurta pişirecem :D
edit yanlış konu :D ahahahahah
Bu sıcakta İzmir'de tarlada güneş altında staj yaptıran üniversiteye saygılarımı sunuyorum.kodumun dekan ve yönetim kadrosu
O değilde sivriler anamızı ağlattı ya.
Off off ne sıcak var anasını satayım saat gece yarısı oldu bile ev fırın gibi her tarafı açık durulmuyor kardeşim.2 saate bir yıkanıyorum.
Daha da yükselicekse sıçtık o zmn. Bugun haşlandım resmen
Osmaniye şuan yanıyor ! nem de cabası.. Balkona minderi attım valla.
Vucuduma buz koydum eridi resmen bugun a.q o nasil bi sicaktr golgede 800 derece.
Öğlen 36-37 derece civarıydı burası...
Adana yanıyor güneş battıktan sonra biraz serinledi ruh sağlığı tarafı :)
adanamız arabistan gibi oldu yine:hahaha::hahaha:
önlemimiz silivri yazlık akşam yorganla uyuyorum :)
şu küresel soğuma gelse de, eksi -30 dereceleri görsek kışları :D :D yazları da 10 derece olsa :D
Dün araba güneşin altında kalmış . öğlen vakti içine bindim direksiyonu baya elleyemedim antep'de aynı şekilde sıcak birden geldi tam geldi...ramazan'da allah yardımcımız olsun..
hava güzel bizim burada , en azından şimdilik :) yada biz daha pis sıcakları yaşadığımız için hep , şu anda fazla etki etmiyor..
edit:hatta şu anda forecadan baktım 26 derece gösteriyor...ama yarın 37 , cuma günü 40 derece gösteriyor , önümüzdeki 3-5 gün içinde buradada başliicak cehennem herhalde...
7/24 mesai yapıyorum
hem para kazanıyorum hem serinde oturuyorum
Ofis tüm gün güneş alıyor eskiden ufaktan esinti oluyordu oda yok artık cam kapı hepsi açık ama yaprak kımıldamıyor klima yok mu diyenler olabilir ofiste perde bile yok :D küfür edesim var ceza almak istemiyorum kuşadası bu sıcak çekilmiyor kesinlikle
burda +15 den sonra millet don sudyen balkonda bahcede gunesleniyo :) biride cirkin olsa canina yandigimin ulkesinde :)
Eridim resmen ya...