Olm bu havada birami icilir . Daha refreshing seyler tercih etmelisin![]()
sabah akşam duş almaktan bütün gün işyerinde kavrulmaktan ve terlemekten fena sıkıldım, performans düşüklüğü yarattı resmen mesaiye kalır olduk![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
ateş basıyor yeminle,elimin kolumun dermanı kalmadı,halsizlik çöktü![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
evet pişiyoruz yanıyoruz tütüyoruz geberiyoruz ama kış gelmesin hep yaz olsun
ucuza serinleyebiliyorum duş spec ama kışın doğalgaz faturası can yakıyo![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
![]()
harbiden türk milleti değilmiyiz cidden beğenmiyoruz kışın yaz gelsede sıcak olsa diyoruz yaz geliyo ay cok sıcak ya yanıyoruz kış gelsin diyoruz
arayı hiç tutturamıyoruz
valal düşüncem yaz hep olsun
![]()
en azındna roll yapabiliyoz geceleri serincecik oh miss
![]()
Arap ülkelerinde yaşayanları düşünün ferahlayın![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
antalyada yanıyoruz yemin ediyorum neyse bugun klimalı yerde calıstım kurtartıkyarında otelin havuzundayım aksama kadar havuz icinde ki lambaları onarıcam sıkıntı yok
oteki gune allah kerim, yapacak bisey yok mumkun mertebe golgede klimalı yerlerde durmak lazım dısarda calısanlara allah sabır versin :S
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
banada orda iş bul kankaaa![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
uykusuz geceler başladı klimaya bakımda yaptırmadım boyle birden sıcak geliceğini tahmin etmemiştim![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Valla gece uyuyamıyorum. Ne acayip bir sene böyle kışın -15 yazın 30+.Kafayı usturaya kazıttım yakında kelimin üstünde yumurta pişirecem![]()
edit yanlış konuahahahahah
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)