yaw gökhan napayım, sıcak havaları sevmiiim.. soğuk kar kış yağmur seviim.. :D :D
sıcaklarda leş gibi terliyosun, oran buran kokuyo :D sıcak havaları sadece ve sadece tatilde deniz kenarında isem severim :D
Printable View
hava güzel bizim burada , en azından şimdilik :) yada biz daha pis sıcakları yaşadığımız için hep , şu anda fazla etki etmiyor..
edit:hatta şu anda forecadan baktım 26 derece gösteriyor...ama yarın 37 , cuma günü 40 derece gösteriyor , önümüzdeki 3-5 gün içinde buradada başliicak cehennem herhalde...
7/24 mesai yapıyorum
hem para kazanıyorum hem serinde oturuyorum
Ofis tüm gün güneş alıyor eskiden ufaktan esinti oluyordu oda yok artık cam kapı hepsi açık ama yaprak kımıldamıyor klima yok mu diyenler olabilir ofiste perde bile yok :D küfür edesim var ceza almak istemiyorum kuşadası bu sıcak çekilmiyor kesinlikle
burda +15 den sonra millet don sudyen balkonda bahcede gunesleniyo :) biride cirkin olsa canina yandigimin ulkesinde :)
Eridim resmen ya...
Dün arabadan inesim hiç gelmedi, klima 2. seviyedeyken bile içerisi dolap gibiydi. :D Tabi ki benzin ışığını görene kadardı bu rahatlığım. :D
arkadaşlar birde bu sıcaklarda hayvanlarıda unutmayalım..sosyal paylaşım alanlarında uyarılar yer alıyor mutlaka görmüşsünüzdür hayvanlarında suya ihtiyaçları oluyor ve aşırı sıcaklarda onlarıda ihmal etmeyelim..
offf offf bir esmeye başladı tam göbeme göbeme misss :D
rabbim duydu sesimizi :D
bizim burda yapıyorlar zaten. b.çekmece belediyesi kampanya filan yapıyordu bunun için.
kendimi duvara sürtsem alev alacam kıvılcımdan o dereceyim :D
Bugün sıcaktan kesin 2-3 kilo vermişimdir:).. Rabbim herkesin yardımcısı olsun.
Şu an Karabük çok iyi..
Kapandı hava...Yağmur yağarsa tadından yenmez :)
Ankara-Gaziosmanpaşadan bildiriyorum,çok fena bunaldık
Hava acaip sıcak cidden, araba 35 derece gösteriyor ama kesinlikle hissedilen 45 :)
Ben stoğumu yaptım akşama :D
https://m.ak.fbcdn.net/a6.sphotos.ak...55237159_n.jpg
yavuz abi o karpuz kelek çıkacak bence.
Ankarada 40 dereceyi gordum bugun,basima gunes gecti deli gibi bas agrisiyla kivranip duruyorum..
sincanda yağmur yağıyo iyi oldu serinledik azda olsa