duruyor en son konya draglarına katıldı
Printable View
http://carphotos.cardomain.com/ride_...051_medium.jpg
evren sende vardı ama jant o yıllarda gayette guzel bır megandı :)
bende 2.jeneresyonunu yapacam :D
ne desem bilmiyorum o bos bos konusan arkadaslara. adam halla yapilamayani kac zman once siz daha motor kodunun ne oldugu bilmedigiz zaman yapmis. bos konusan arkadaslar madem bu isi kucumseyecek kadar bilgilisiniz birak 2 motor swaplamayi arabanin yagini degistirin tek basiniza. daha turkiyede bir ornegi olmayan halla parmakla gosterilecek tek proje twin engine crx. bi dusunun adam nasil bi proje yapmis ki 2 morotuda senkronize bicimde calistirmis hatta onu birak halla ismi duyulunca heycanlanilan msupra ile ayni piste yan yan cikmis. daha ne denir bilmiyorumki. bu zamanin apacileride sizsiniz o zaman . sozum bole bi projeye saygi gostermeyenlere yanils anlasilma olmasin ;)
Konu yanlış anlaşılmasın ama şahini olupta cms 40 takmayan varmıdır yada ahtapot jant?
17 takmıştım tam oturmamıstı mutluhandaki yarışmaya gelirken yolda 2 kez durup bijonları sıkmıştım :D Sen varmıydın burda ? 2001 idi herlade
http://img641.imageshack.us/img641/6742/catslvc.jpg
8-9 yaşında L300'ü kaçırıp vurmuşluğum var :D
meriva'ya binemediğim halde filtre egzost vs vs :) aile'de baba'da gazcı olunca ***** sıkıntı olmuyordu :) kaldı ki meriva hala daha duruyor :) ondan öncesi bravo vardı o zamanlar pederin hızlı zamanları :D
şimdi kendini 2 tekere verince araba işlerinde destek değil köstek oluyor :D
Bunlar dimi:)
http://www.autoclub.com.tr/image/000...0000000083.jpg
Bende selçuk havaalanında izlemiştim crx'i. orda pek iyi kalkamamıştı ama tüm ilgi alaka üzerindeydi tabiki
zaman su gibi akıp geçmiş...
burada hakikaten pek çoğumuz en az on küsur yıldır tanışıyoruz...
hey gidi hondam.com hey.. beni VTi'cı yapan forumdur kendileri :D
ondan önce de bagdatcaddesi.net mi ne öyle birşey vardı , forumda otomobiller konusu epey bir kalabalıktı
:D
vayyy be bi zamanlar şahinlerin arkasına get koydurup öle gezerdik :D
Bizim gibi biraz daha yeni nesil araba meraklılarına 10 sene öncesi garip gelebilir, ama unutmayalımki bundan 10 sene sonra bizde eskilerden olacağız :D "hehe apaçilere bak swap yapan modifiyeci sanıyomuş kendini" diye yorum alabiliriz 10 sene sonra, aman diyeyim. :D
Hey maşallah :) Yapana da yaptırana da helal olsun..
konuya ufaktan bi goz gezdirdimde
aracı bilmeyen atıp tutanlara gerçekten dicek soz bulamıyorum
çucukluğumda hayranlıkla takip ettiğimiz bir araçtı 2 motorlu crx :D şimdi bakınca yaşlanmış gibi hissettim valla :D
bu arada çift motoru kuçumseyenler garip bulanlar
98 yılında mercedes çift motorlu A 160 yapmıştı hakkinene ozel
hatta buda linki buyrun
Twin-engined A-Class W168
Dergide gorunce dumur olmustum, vay anassini cift motor falan :). Eski zamanlarin favori araclarini cok cabuk harciyorsunuz, on sene onceki imkanlar ile simdikiler bir degil bunu unutmayin ;)
ozamanlar crx ımız yoktu ilkokulamı ortaokulamı ne gıdıodum şimdiki gibi crx hayranıydım bırak cıft motoru hurdacıda crx kasası gosem butun gun ızlerdım. Ozamanlar için esrarengiz bi araçtı bagajı kaldırdıgında m3 lerın mustangların yanındakı herkes arabanın yanına doluşurdu şuanda bile crx ın bagajına motor koyan yokken ozamanlar koymanın zahmetını ve parasını dusunmek bıle güç. Zaten böylesine emek verılmıs denılır bolesı akılda kalır.
Bu arada aklıma geldı bı aralar şöyle bir crx daha vardı bunu bılenlerınız varmı :D
vay kovboy crx... özledim lan onuda :D :D hahahaha
olm clubjapon falan vardı hahahah
hondam.com vardı bak sımdı neler geldı hahahaha
M_Project &Sone-R nerelerdesınız :D
hahaha kadroya bak ya :D
http://i16.photobucket.com/albums/b5.../hondam032.jpg
bu arada soner abi gözlüğünü yiyimmm :D :D :D bu arada delsol muratda hiç değişmemiş ya halen o gömleği gözlüğü giyip 7.caddede geziyormuş hahahahahahahahaha
Soru mu ?
Ben sizi anlamadım asıl,siz ne demeye çalışıyosunuz ?
Hem böyle bir arabanın varlığına ve 2. bir motorun olma ihtimaline inanmıyosunuz,ben ona ithafen yorum yaptım,hem de gelmiş sorunuzun amacını anlamadım diyosunuz.Hey Allah'ım Yarabbim...