User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
121 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Tsport'a Tüp Takılır mı?

TayfunS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Paranız neye yetiyorsa, benzin ya da lpg nasıl kullanmak istiyorsanız onu alın. Bence yorumlara bakmayın. Ben de jettayı (fsi) alırken etrafımdakiler yok tüp takılmaz yok bilmemne dedi de noldu? Mal benim, cebimden çıkan benzin benim. LPG taktırırken 200 den 300den kaçmayın yeter ki. Sağlam usta, iyi bi kit 10 numara iş çıkar. Kazasız belasız.
    TB4BSA

Tuncer M. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Parasını alacak kişi verecek sen şunu alma bunu al vs. demek ne kadar saçma. Araç çok değerliyse ve de paranız varsa alın lpg taktıracak kişinin "eline geçmesin". Arabayı alan kişinindir bütün karar fikir almak için açmış, nasihat değil.
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu olay hep filmlerde olur sanıyordum

ulasoztas1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işini bilen ve iyi yapan bir ustaya lpg taktırdıktan sonra hertürlü binilir

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adamın sordugu şey t-sport motorlu corollanın lpg ye uyumlu olup uyumlu olmadıgı. Bu konuda bilgisi olan varmı diye sormuş başlamış gene millet saçmalamaya. Ne çok seviyorsunuz elaleminkiyle gerdeğe girmeyi. Adam o arabayı beğenmiş yakıtada lt başına en pahalı benzin rakamını bayılmak istemiyor. Kime ne , siz ne yorum yapıyorsunuz yok almada bize kalsında şahin alda. İsterse alır benzin döker yakar o zamanda yakmasaydın bizede kalsamıydı diyeceksiniz? Ne bu, tsport elzem birşeymi, sanki kıtlık varda ortada mındar yapılıyor sarfettiğiniz cümlelere bakın. Şaka gibi...

Kardeşim sen iyi bir lpg ciye gidip bu konuda bilgi al, İzmirde olsan seni yönlendireceğim birisi var, yapmamış olsa bile inceler ona göre söylerdi sana sonucu. Takılmaz denen ne arabalara takılıyor Benzincide bi 15 dk durun bakalım işlek biryerde ne lpg li araçlar geliyor, bir bakın bakalım bayiilerde ne araçlara takılıyor. Altı üstü bindiğiniz/bindiğimiz compact arabalar, yok lpg olmazmış yok bimnemne.

seckinfbc
    Misafir
    Alıntı Chn53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka sahibindende var lpgli . Bide ankaradadaki diger tsport lpgli onun sahibine bi danışalım
    sadık abiye sordum ona bulaşma dedi

seckinfbc
    Misafir
    şimdilik yorum yapan herkese teşekkür ederim.
    bazı arkadaşlar şahin al vs. al demiş öncelikle ben ne alıyım diye sormadım sadece bu araca tüp takılır mı dedim. şahin dediğin araç km de 40 kuruş yakar tüpte. tsport dediğin araç benzinde 33-35 kuruş yakar.
    mantık çerçevesinde yorum yapan arkadaşlar/abiler çok teşekkür ediyorum size tsporta şu an ısındım
    benim amacım günlük kullanımımda gazda ekonomik bi şekilde binmek gazlarken illaki benzine çekeceğim. benim sormak istediğim ilk mesajımda yazdım buydu zaten anlayanlar cevap verdi. tekrar teşekkür ediyorum.

seckinfbc
    Misafir
    Alıntı RafetAraç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dha yaşın 17 ilk bi şahin al acemiliğini at sonra benzine para yetiştiririm diyosan al tsport

en çok bu yoruma takıldım
    çok güldürdün Allah da seni güldürsün

ben 9 yaşımda araba sürmeyi öğrendim son 3 senedir senin yaptığın km kadar ben farklı araba sürdüm. çakal çukal arabalarla işim yok. şahini sen al almak istiyorsan.

oğuzk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teleflex veya prins düşünün derim.

seckinfbc
    Misafir
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Amma yermissiniz anasini satiim ya, sanki suc isledi cocuk.

Cevrede bildigin bi LPG ustasi varsa sorarsin o motoru biliyo mu falan diye, veya yurtdisi forumlari arastirmak lazim LPG'ye engel ozel bi yani var mi diye.

Eger oyle mekanik/elektronik bi engeli yoksa LPG'ni takarsin keyifli keyifli binersin hicbir sey olmaz.

T-Sportmus nadirmis spor arabaymis falan, peh
    rica etsem nerden bulabiliriz kaynak biliyorsanız söyleyebilir misiniz?

seckinfbc
    Misafir
    Alıntı oğuzk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teleflex veya prins düşünün derim.
    ilk tercihim prins tabiki ama teleflex de yabana atılcak bir marka değil.

RafetAraç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı seckinfbc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ben 9 yaşımda araba sürmeyi öğrendim son 3 senedir senin yaptığın km kadar ben farklı araba sürdüm. çakal çukal arabalarla işim yok. şahini sen al almak istiyorsan.
    9 yaşında araba kullanmayı öğrensen ne yazar ? 9 yaşından bu yana araba mı kullanıyosun sanki. en fazla son 1-2 senedir güncel olarak araba kullanıyo olabilirsin ki bu da en fazla taş çatlasın 2 sene olur. 2 senede o kadar tecrübe sahibi olamassın o yüzden şahin doğan tarzı bi araç al iyice pratik yap en azından araba ile ilgili yol yordam öğren biraz. ki daha yaşın 17. ehliyetin bile yok. araba alıp trafik canavarı olmanada hiç gerek yok. ergenliğini bi üzerinden at. ayaklarını gaza debriyaja iyice alıştır şöyle bi 3-4 sene ehliyetli bi şeklde devamlı araç kullan. ondan sonra hızlı araca geçiş yap ergenliğin verdiği o coşkuyla trafikte bilinçsiz hareketler yaparak başkasının canına zarar verebilirsin. kendini düşünmüyorsan başkalarını düşün...

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rica etsem nerden bulabiliriz kaynak biliyorsanız söyleyebilir misiniz?
    Istanbul'da olsan Bostanci sanayide Cetinsay Otogaz'i tavsiye ederdim de, Ankara'da bilmiyorum. ama Tork garaja bi git sor, MTM markasini onlar veya yonlendirebilecekleri bir yer takiyor diye okumustum. marka onemli degil fazla zaten de, Tork garaj seni nereye yonlendirirse git oraya bence

bu tip yorumlara gerek yok gereksiz polemik olusuyo

seckinfbc
    Misafir
    9 yaşında araba kullanmayı öğrensen ne yazar ? 9 yaşından bu yana araba mı kullanıyosun sanki. en fazla son 1-2 senedir güncel olarak araba kullanıyo olabilirsin ki bu da en fazla taş çatlasın 2 sene olur. 2 senede o kadar tecrübe sahibi olamassın o yüzden şahin doğan tarzı bi araç al iyice pratik yap en azından araba ile ilgili yol yordam öğren biraz. ki daha yaşın 17. ehliyetin bile yok. araba alıp trafik canavarı olmanada hiç gerek yok. ergenliğini bi üzerinden at. ayaklarını gaza debriyaja iyice alıştır şöyle bi 3-4 sene ehliyetli bi şeklde devamlı araç kullan. ondan sonra hızlı araca geçiş yap ergenliğin verdiği o coşkuyla trafikte bilinçsiz hareketler yaparak başkasının canına zarar verebilirsin. kendini düşünmüyorsan başkalarını düşün...
    sana ne desem boş ki.
    senin yaşının on katı kadar çeşit araç sürdüm diyorum anlamıyon. çakal çukal değilim şahin sürmem diyorum anlamıyosun. sıkıntı var heralde.!

seckinfbc
    Misafir
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Istanbul'da olsan Bostanci sanayide Cetinsay Otogaz'i tavsiye ederdim de, Ankara'da bilmiyorum. ama Tork garaja bi git sor, MTM markasini onlar veya yonlendirebilecekleri bir yer takiyor diye okumustum. marka onemli degil fazla zaten de, Tork garaj seni nereye yonlendirirse git oraya bence
    tork tanıdıktır uğrayım bi ara

seckinfbc
    Misafir
    Lutfen baslikla ilgili cevap vermiyecek olan yazmasin birbirimizi kirmayalim. Ben ankara diyoru o g*tüm kara diyo sıkınti olmasin

RafetAraç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sana ne desem boş ki.
    senin yaşının on katı kadar çeşit araç sürdüm diyorum anlamıyon. çakal çukal değilim şahin sürmem diyorum anlamıyosun. sıkıntı var heralde.!
    bu yazdklarını ve sana yazdıklarımı bi kenara sakla. 3-4 sene sonra okuyup güleceksin. ayrıca çakal çukal ile şahinin ne alakası var ? nasl bi zihniyetin var senin böyle ve neyin artistliğini yapıyosun sen bu 15-16 yaşşına kadar babanın arabasından başka hangi arabayı sürebilrisin. kim 15-16 yaşındaki tecrübesiz ve ehliyetsiz birine araba verirki. kendini avutmayı bırakta gerçeklere dön biraz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    type r a vti a lpg takılsa oha yuh çüş diyenler biz tsporta taktırmayın diyince iyi niyet elçisi oldu anlamadım bu durumu ya

Tuncer M. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    type r a vti a lpg takılsa oha yuh çüş diyenler biz tsporta taktırmayın diyince iyi niyet elçisi oldu anlamadım bu durumu ya

2 durumda da karar alıcıya ya da sahibe bağlıdır. Görüş sana farklı gelebilir, fakat o sahibi hunharca eleştirme hakkını vermez bu. Çünkü "doğru" görecelidir.
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu olay hep filmlerde olur sanıyordum

seckinfbc
    Misafir
    bu yazdklarını ve sana yazdıklarımı bi kenara sakla. 3-4 sene sonra okuyup güleceksin. ayrıca çakal çukal ile şahinin ne alakası var ? nasl bi zihniyetin var senin böyle ve neyin artistliğini yapıyosun sen bu 15-16 yaşşına kadar babanın arabasından başka hangi arabayı sürebilrisin. kim 15-16 yaşındaki tecrübesiz ve ehliyetsiz birine araba verirki. kendini avutmayı bırakta gerçeklere dön biraz.
    Tanimadigin icin konusup durma. Madem sormussun cevap veriyi. 1 dayim haric teyzelerim olsun amcalarim olsun bana arabasini vermeyen yok genelde ben surerim. Hatta tanidik bir galeri var pazar gunleri bos oldugum zaman araba pazarindan araba getiririm yaşa takilma sen. SİMDİLİK BU İT DALAŞİNİ BURADA KAPATİYORUM VE TEKRAR USTUNE BASA BASA SOYLUYORUM BASLİK DİSİNDA CEVAP VERMEYİN...
    Bu adam da gelmis hala şahin al diyor. Sahini sen al gerisini sen uydur.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)