User Tag List

Sayfa 6/7 İlkİlk ... 4567 SonSon
121 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Tsport'a Tüp Takılır mı?

Anu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typermelih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BENCE RUHSATA işle daha iyi gider,bizim bi arkadaş vardı aracına lpg taktırdı daynoya çıkardı aracı honda civic di 112 hp verdi 2005 model,sonra gitti ruhsata işletti tekrar daynoya çıkardı 115 hp aldı.................umarım sana nedemek istedimi anlamışsındır,192 hp araç alim diyorsun lpg takim diyorsun böyle saçma düşünceye saçma bir şey yazim dedim.yazık diye bişey vardır bilirmisin..................
    Eğer pistte ya da draglarda koşulacak bir araç olsaydı lpg saçma olur, amaç sadece performans derdim. Ama binilecek bir araç için bu kadar pahalı yakıt vermek saçma gerçekten. Hem de motora verdiği zarar, çoğumuzun yaptığı modifikasyonlardan çok çok daha az iken. Araba bizi değil biz arabayı kullanıyoruz. Sonuçta isteyen istediği arabayı alıp her yerini fiber doldurup bize göre katliam yapabilir, onun zevki Aşırı besleme yapıp 2-3. viteste sara sara da gidebilir. Yere sürtecek kadar basıp altını vura vura gezebilir. Hepsi kullanıcının kendi zevki. Şu an Tsport u yere milim basıp foto çeksek herkes harika olmuş der, ama lpg takıldı diye konu açılsa kıyamet kopar. Peki basık sürerken verilen zarar kimin aklına geliyor Yine kullanıcının malı ve zevki. Lpg takmak da aynı mantık. Hem yararı da var cebimize, sadece zararlı değil. Ön yargılı olmayın bence, lpg motoru zamanla bitirseydi bile yapılan tasarrufla rahatlıkla baştan yaptırılır birkaç yıla.

Dipnot: Keşke benzin ucuz olsa da lpg kullanmak zorunda kalmasak. Ama değil
    ''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK

RafetAraç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ST-max Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rafet sen navara ile antalyadan istanbula gelirken bi konu aç tecrübelerini konuştur.Hani ehliyetsiz adam tecürbesiz ya
    bu ne alaka şimdi ? ben zaten konu açmıştım antalyadan istanbula gelirken navara ile ne kadar yakarız diye. ben nasıl geliriz diye bi soru sormadım ki ? bu laf sokma çabası neden ? ayrıca şuna emin ol ki avukatlığını yaptığın kişiden çok daha fazla tecrübeye sahibim otomobil ve diğer her konuda...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı seckinfbc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lpg li şahini siz alın. üstte de belirttiğim gibi biraz gazlamak istiyorum dedim
    Zamanında senin yaşlardayken aldık aslanım.O'yüzden abi tavsiyesi şahin al dedim hem gazlamak istiyorum diyorsun iste lpg de bir gaz çeşidi değilmi al tofaşı bol bol gazla

Osman Bahadır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana zorla tek yakıt olarak LPG kullanan bir pist arabası yaptıracaksınız...

Abartmayın, ikisi de benzer özelliklere sahip petrol türevi yakıtlar. Okuyan da benzin yerine kömür yakıyoruz sanacak...
    Your car is your story. So don't let someone else write the book...

Trance-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hiç bişey olmaz ; zararlı çıksalardı , taksiciler çıkardı
    bu ülkede , akaryakıt pahalı oldugundan alternatif var allaha şükür . Neden kullanmayacan ?
    ınfınıty , mercedes, bmw , audi ye takan takıyo da , sen t-sport'a takınca kötü mü oldu ?
    gayette güzel olur , hatta karar sana ait , o araba senin araban ...
    ama satışı zor olan bir arabanın TR için söylüyorum , önyargısı da olur , hem az bulunuyor , hemde LPGli , hemde masrafa mı giricem der .. vs ...
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu okudum, şimdi bakırköy minibüsüne binip, meydana kadar ring hayali kuracagım

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gokturk01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zamanında senin yaşlardayken aldık aslanım.O'yüzden abi tavsiyesi şahin al dedim hem gazlamak istiyorum diyorsun iste lpg de bir gaz çeşidi değilmi al tofaşı bol bol gazla
    bendende sana bi tavsiye ozamn... altında ne araba var bilmiyorum ama, arabanı al gel benle bi kapış (lpg de yürüyecem)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı o.b.k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bana zorla tek yakıt olarak LPG kullanan bir pist arabası yaptıracaksınız...

Abartmayın, ikisi de benzer özelliklere sahip petrol türevi yakıtlar. Okuyan da benzin yerine kömür yakıyoruz sanacak...
    abi lpg li araçları piste alıyor olsalardı ben zaten pistlerdeydim şuan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı o.güngör Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hiç bişey olmaz ; zararlı çıksalardı , taksiciler çıkardı
    bu ülkede , akaryakıt pahalı oldugundan alternatif var allaha şükür . Neden kullanmayacan ?
    ınfınıty , mercedes, bmw , audi ye takan takıyo da , sen t-sport'a takınca kötü mü oldu ?
    gayette güzel olur , hatta karar sana ait , o araba senin araban ...
    ama satışı zor olan bir arabanın TR için söylüyorum , önyargısı da olur , hem az bulunuyor , hemde LPGli , hemde masrafa mı giricem der .. vs ...
    son yazdığın kısma katılıyorum... malesef durum memleketimizde böyle, misal benim arabamın motoruyla imprezaların motoru birebir aynı olmasına karşın hiçbir arkadaşıma impreza alıp tüp takmasını önermiyorum sırf bu sebepten dolayı, tam tabiriyle araç ona nikahlanmış oluyor çünkü....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi lpg li araçları piste alıyor olsalardı ben zaten pistlerdeydim şuan
    Benim bildiğim yabancı ve uluslararası organizasyonlarda tek yakıt istiyorlar. Yani hem benzin, hem lpg'ye müsaade yok. Çünkü çift yakıt olarak kabul ediliyor bu durumda. BRC'nin İtalya'da racing takımı var. Ve bu takımdaki araçlar tek yakıt olarak LPG kullanıyorlar, tabi ki sıvı LPG enjeksiyonuyla. Bu araçlarda benzin sistemi tamamen iptal. Yani sen de iptal et, seni de alsınlar piste

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bendende sana bi tavsiye ozamn... altında ne araba var bilmiyorum ama, arabanı al gel benle bi kapış (lpg de yürüyecem)
    Ya gece gece tebbessüm ediyorum bu cevaba ben kalkacağım Adanadan senle kapışmaya geleceğim.Ama sana şöyle bir teklifim var sen adanaya gel kebabınıda yedireyim hatta lpg'de karşılayım olmazmı beni oralara kadar boşa yorma.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typermelih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    192 hp araç alim diyorsun lpg takim diyorsun böyle saçma düşünceye saçma bir şey yazim dedim.yazık diye bişey vardır bilirmisin..................
    pardon nasıl yazık oluyor? sadece size demiyorum yazık diyenleri anlamıyorum o yüzden soruyorum. bu arabanın canı mı var? iğne mi batırılıyor ki yazık oluyor?

hadi emme manifoldu artık delinmiyor da delinseydi niye yazık olacaktı? nos için delince yazık olmuyor da lpg için delince mi yazık oluyor?

bakın yazık olmaz demek için sormuyorum bunu. ciddi ciddi neden yazık oluyormuş bir arabaya onun derdindeyim. yani şundan dolayı ve bundan dolayı diye yazarsanız sevinirim.

bu arada bir ekleme: hiç lpg çevrimli bir araç kullandınız mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gokturk01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya gece gece tebbessüm ediyorum bu cevaba ben kalkacağım Adanadan senle kapışmaya geleceğim.Ama sana şöyle bir teklifim var sen adanaya gel kebabınıda yedireyim hatta lpg'de karşılayım olmazmı beni oralara kadar boşa yorma.
    18inde adanadayım zaten bi abimin düğünü var, uçakla gelicem ama oradaki abimdede benim arabanın aynısından var sıkıntı etme lpgli oda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    18inde adanadayım zaten bi abimin düğünü var, uçakla gelicem ama oradaki abimdede benim arabanın aynısından var sıkıntı etme lpgli oda
    Sıkıntı yok dostum bütün sıkıntılar senin gibi olsun yeterki tamam geldinmi pm at abinin'de gadasını alırız sıkıntı yok yani anliyacağın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şöyle geçmiştende bir kaç alıntı yapasım geldi

fn2 typeR vs forester
    BORKED

e36 M3 vs forester
    BORKED

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=o.b.k;5954822]Benim bildiğim yabancı ve uluslararası organizasyonlarda tek yakıt istiyorlar. Yani hem benzin, hem lpg'ye müsaade yok. Çünkü çift yakıt olarak kabul ediliyor bu durumda. BRC'nin İtalya'da racing takımı var. Ve bu takımdaki araçlar tek yakıt olarak LPG kullanıyorlar, tabi ki sıvı LPG enjeksiyonuyla. Bu araçlarda benzin sistemi tamamen iptal. Yani sen de iptal et, seni de alsınlar piste

osman abi bu arada forester işini naptın sen?

tolgakaynak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    az bulunan bi aracı harcamayın bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolgakaynak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    az bulunan bi aracı harcamayın bence
    BORKED

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    osman abi bu arada forester işini naptın sen?
    Yiğit başıma gelenlerden sonra kaskosuz arabaya binemiyorum ben artık. Bu yüzden mecburen 10 yaşın altında olmalı. Öyle olunca da mecburen XT oluyor ve XT'lerin hepsi de otomatik. Hadi tamam, otomatik olsun, bunların otomatiği manuelinden daha dayanıklı diyorlar zaten ama gel gör ki çok hantal, 4 ileri, eski teknoloji bir otomatiği var. Hadi ona da razı olsak, geçen gün cadde'de önüme konan parça listesini görünce şok olmadım değil Parça fiyatları da ürküttü. Yahu nerde güzel araba var hepsi mi otomatik olur. Accord k24 alalım dedik, onun da hepsi otomatik... Halen almadım birşey ama. Gönlüm forester'dan yana. Bakalım, hayırlısı...

Bu arada takılma pek lpg'yi sadece karbüratörlü şahinlerden bilen adana'lı arkadaşa. Yaktığın tüpe yazık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yav abi parçayı sıkıntı etme yav.. bak ebayden komple motor takım contayı 480 tl ye getirttim hemde oem yağ pompasınıda caddeden aldım bakımda takılacak 420 tli hemde sti yağ pompası... bi triger seti ile devirdaim biraz kol gibi ama ne biliyim benim aracın devir daim hala orjinal yağ pompasıda orjinal

not: araç 400bin km de

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)