User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
64 sonuçtan 58 ile 64 arası

Konu: Adana Converse Bayisinin Yaptığı Rezillik

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet sonuclar neler ?

bozdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı golfcu0101 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vallaha genel merkez sana değiştirme hakkın olduğuna dair bi belge verirse hem o değiştirmeyen yerin hemde baş vurdğun tüketici haklarını mahkemeye gönül rahatlığı ile vereblirsin
    Genel merkez telefonda görüştüğümüzde bizden yana fakat yazılı belge isteyince buna yetkimiz yok diyorlar. Belgeyi göndermiş olsalardı zaten her türlü tüketici hakları heyetine verir hakkımızı arardık.

Alıntı Vintage Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu bomba

konuya gelince paranızı alsanız daha iyi olurdu
    yani yine çözümle neticelenmiş fakat ben o tavır karşısında söke söke parayı almaya bakardım
    Evet paramı alsaydım daha iyi olurdu. En azından bayi bu işten para kazanmamış olurdu.

Alıntı murat_ileri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim sorununun çözüldüğüne sevindim.
    Eyvallah sağolasın. Dün akşam biraz geç döndüm eve, arayıp durumdan haberdar edecektim yoksa

Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet sonuclar neler ?
    Sonuç; Ürünü iade almadılar. Üretimden kalktı dedikleri ayakkabıyla değişim yaptırdım..

iz_sport - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bozdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Arkadaşlar,

Pazartesi günü (11.06.2012) "Adana Reşatbey Mahallesindeki(sabancı kız meslek lisesi arkasındaki) Merkez" Converse mağazasından aldığım ayakkabıyı dün iade etmek istediğimizde zorluk çıkardılar. İade almadılar.

Kasada duran vatandaşın, Aynı gün olsaydı olurdu ama ertesi gün geçtiği için post cihazından iptal edemiyoruz demesi üzerine sinirlendim. (Bu arada Kredi kartından tek çekim yapmıştık.) Üstlerimiz öyle diyor kesinlikle iade kabul etmeyeceksiniz, sadece ürünü değiştirip, çek vereceksiniz gibi şeyler zırvaladı. Bana göre tamamen yalan söylüyor. İsterse onu kabul edip para iadesi yapabilirdi ama gayet rahat bir şekil de yardımcı olamam bu konuda dedi..

Her neyse biraz tartıştık filan, çalışanlar ürünü almaya gittiğimiz günkü gibi güler yüzlü olup yardımcı olmadı. Yani yaptıkları esnaflığın ürünü sattıkları andan itibaren bittiğini gösterdiler.
    Kasadaki herif de tüketicileri koruma derneğine şikayet edebilirsiniz en doğal hakkınız diyerek konuşunca kafa göz dalasım geldi çakala...

Biz de genel merkezin numarasını istedik, yanlarında hemen aradık ama müşteri hizmetleri (08:00 - 18:00) arası çalışıyormuş. Kimseye ulaşamadık.
    Twitterdan filan baktım da converse Türkiye yok. Var olan hesaplarda fake hesap. Oradan şikayet etmeye başlıyayım dedim ama olmadı..

Bugün sabah saatlerinde converse Genel Müdürlüğünü arayıp yarım saat telefonda konuştuk ve onlarda ürünü hiç kullanmadıysanız 30 GÜN içinde DEĞİŞİM ve İADE HAKKIMIZIN olduğunu söylediler.. Ama gel gelelim ki bayii çakallık yaptı dün akşam..

Genel müdürlükle görüştükten sonra, bayiyi arayıp durumu anlattık. İade alınabildiğini söyledik, onlarda İstanbul ile görüşelim tekrar size dönüş yaparız dediler.
    Aradan saatler geçtikten sonra bayiden ses çıkmadı ve biz tekrar aradık. Bu sefer daha rezil bir duruma düşürdüler kendilerini. Bu kadar ucuzluk adilik olamaz yani.

Sözde İstanbul’dan aldıkları bilgiye göre; Kdv ve Kart slip işlem parasını ödesinler iade alın demiş.. Son sözleri buymuş adamların.

Biz yarın tüketici haklarına gideceğiz. Aldığımız o ayakkabıyı öyle ya da böyle iade edeceğim. Adi heriften öylesine gıcık aldım ki bu işin peşini bırakmayacağım.

Bu arada Gazipaşadaki converse mağazası da aynı kişilere aitmiş. Bu çakallardan ayakkabı bağcığı bile almam daha... Alışveriş yapacağınız mağazalara dikkat edin.

Gelişmeleri adım adım yazacağım..

dostum senin düşdüğün duruma aynı mağzada 2 ay önce bende düştüm onca cabalara rahmen iade yapamadım sadece değişim yaptı.

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senelerdir alışveriş yaparım daha iade yok diyeni görmedim , çok ilginç bu insanlar hiç mi düşünmüyor haram helal.
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

bozdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iz_sport Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum senin düşdüğün duruma aynı mağzada 2 ay önce bende düştüm onca cabalara rahmen iade yapamadım sadece değişim yaptı.
    En iyisi bu heriflerden alış veriş yapmamak. Çevremizdeki herkese söyleyelim.

Alıntı Volkann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senelerdir alışveriş yaparım daha iade yok diyeni görmedim , çok ilginç bu insanlar hiç mi düşünmüyor haram helal.
    Nice mağazalar var iade alıp değişim yapan. Bunlar kendi kalitelerini belli ediyor işte.

Bu arada, İnci 'ye giriş yapılmıyor, sorun var sanırım. Mevzuyu orada da patlatacaz.

golfcu0101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sevindim sorunun hallolmasına
    artık corc-i zamanı cdti

YAVUZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gidip bütün ayakkabıkarı döktürüp deneyeyim diyecem ama çalışanlara yazık...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)