Orkun_06 Nickli Üyeden Alıntı evın aksamkı durumunu ıyı anlatıyor efe net beton doktun adam 1 yıldır ac kalmıs gıbı kcan yerlerde surundu,bacanak ya benı gorur bagırır felan dedı adam bni biliyon yemek buldun ye dayak buldun döv )
Darksky i da ekle listeye efe
Yurdum Yurt Yemekçilik hizmetleri A.ş www.yurdumantalya.com Best car part dealer! DR.ECU/OZ!
Ne zaman saat kacta bulusuyoruz Beyler
MatraX_07 Nickli Üyeden Alıntı Ne zaman saat kacta bulusuyoruz Beyler 9da Börgırdaymış moruk
#eksikpazar
Hangi burger Osman? dedemandaki mi?
aynen Dedeman burger
Birinden telefon bekliyorum o plan iptal olursa akşam 9 da ordayım inşallah bende. hem bi tanışmış oluruz
Jön Türk Nickli Üyeden Alıntı 9da Börgırdaymış moruk yarın kemer' de misiniz osman, yavaş dizel kabul ederseniz gelebiliriz
m. ali öz Nickli Üyeden Alıntı yarın kemer' de misiniz osman, yavaş dizel kabul ederseniz gelebiliriz Kanke big boss efe mangal diyodu üstüne ruslara laf atarız diyodu bilmiyorum nerdeyiz usta çok sıcak yaa
olm gündüz bi mok yapılmaz klimalı ev altında boxerla maşşak serinletmece anca
bullet07 Nickli Üyeden Alıntı olm gündüz bi mok yapılmaz klimalı ev altında boxerla maşşak serinletmece anca Kesinikle katiliyorum
bu hava alev gıbı esmeye devam ederse sızıın motorları radyator falan kurtarmaz benden demesı
HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı bu hava alev gıbı esmeye devam ederse sızıın motorları radyator falan kurtarmaz benden demesı Beni kurtarmamaya basladi valla.
bende koyo var
bullet07 Nickli Üyeden Alıntı bende koyo var hauah şeklimi koyarım diyosun
Akşam 9 9.30 gibi oradayım o zaman Beylerr
Jön Türk Nickli Üyeden Alıntı 9da Börgırdaymış moruk Eyvallah moruk
hararet cıbıgı debriyaj pedalına bakıo len
2 cekik gözlü ile mi gelsem bulut
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları