avrupada mısınız?
2siylede deneriz fark etmez sizin araçta neler var?
Printable View
avrupada mısınız?
2siylede deneriz fark etmez sizin araçta neler var?
aren senin araba biraz fazla gelir sanki.
avrupadaysak deneylim bu aksam.
bende chip filtre egzos port polish piston var koltuklarım sökük birde.
R56 yla denetsek daha adaletli olur abi haklısın
kekutiyle denetiriz benim bu ara EMG yi çıkarmaya niyetimde yok iyi olur:D
R56 yla güzel olur uzunda geçersinde ama 4 e kadar keyifli olur anadoluda deneyin bence bizim bu taraf çok kalabalık
5-6 iyi değil benim suanda. normalde bende 5-6da önde olurum diyebilirdim ama suanda diyemiyorum eksiklerim var.
deneyip görmek istiyorum işte suanda neyiz bi daha ki haftasonu ne olucaz onu görmek istiyorum acıkcası.
gece geç çıkalım 1-1bucuk gibi gayet sakin olur. pm'den yazıyorum devamını;)
gel bana dogru kapım sana her zman acık panpa :D:D EV RC çok atarlı ehueheuheuhe
Burak rs aldı sanırım o denermi acaba. Bide değişik araba dedin ben İst.da olsam denerdık kanka:)
1.4 hdi var kanka anadoluda her sekilde denerim senle :D
Deneme yapılmadı herhalde ses soluk video çıkmadığına göre ? :D
yok yapılmadı. bugün için demiş zaten mustafada ama bugünde ben cıkamıycam perşembe cuma gibi müsait olucam.
olm kimseyle denemeyi denk getiremedin bari bi kadran videosu çek şöyle uygun bi yolda valla merak ediyorum sonucu
denedik oğlum nasıl denemedik, ama denemek istemeyende cok oluyor bişey yok arabda suanda tam istediğimiz gibi gitmiyo diyoruz millet geçilcem korkusuna gelmiyo hırslı biz oluyoruz sonra:)
yazılım kapak emme kelebek filtre egzoslu rs'le denedim ben :) ama 4 sonuna kadar deneyebildik işte. yarım oldu biraz. toplu video çekimi yapıcam merak etme bırakmam bu sefer panpa:)
kadranda çekeriz ayıpsın kardeşim.
Izmit'e doğru gelirsen bi güzel yemek ardından sabaha kadar deniyebiliriz :)
arıyorum beyler clio rs. haftasonuna deneyelim?
ulen adaşım alican olmasa deneyecek rs olmıycakmış piyasada demek ki pehh. adam sattı arabayı piyasada deneyen rs kalmadı
Alican abi bul bana bi rs sabah akşam gazlayalım. :D
illa kilio aresmi lazım kanka :D