haftasonuna denicek araçlar aranıyor.
varsa sadece f-e'lu f-h-e'lu typer'larda olur güzel olur
polo gti cooper s vs. piston egzantrik beyin vs. alayı olan vtec filan..
haftasonuna denicek araçlar aranıyor.
varsa sadece f-e'lu f-h-e'lu typer'larda olur güzel olur
polo gti cooper s vs. piston egzantrik beyin vs. alayı olan vtec filan..
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
yaz geldi milletin atar'ı arttı...![]()
ben de dizel istiyom..![]()
abi sorma
nedeni geçilme korkusu.
yok geçemem diyorum millet inanmıyor, aşırı gidiyor sanıyor arabayı milet, sıkıştırma cok fazla beyin yok, araba limit ama 10üzerinden 7verim alabildik 10 alamadık sıkıştırmadan dolayı(avans konusu vs.)
anlatamadık millete korkudan altlarına yapacaklar araba deniycez altı üstü anasını satıyım![]()
BİR KONU WARDI RSLER DENEYECEKTİ HATTA ZYDE KATILACAK DENMİŞTİ ama bulamıyorum
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
mustafaya ulaşsana sen ya o kb rs dener ama arabayı verdimi bilmiyorum satma arifesinde denermi bilemedim ama kırmaz o dener arabasıda ciğerlidirbizim salça atarlı nerde onla denesene sanadamı pazar sabahı diyo yoksa
![]()
bu hafta sonu ve rs ben zy rs.
zy gelicem dedi ama aracın eski sahibi seçkin arkadasımız dedi,şuanda ki sahibi tanıdıgı zaten ama gelir mi bilmiyorum.
ve rs söz vermedim falan filanlarda(darlama spec2)
kb rs mustafa delikanlı adam o geldiğinde ben hazır dfeğildim ben geldiğimde o ezosu sökmüş bulundu
onu ayırıyorum zaten, kb rs can benim için en güzel en temiz en hızlısı o benim için diğer bütün rs'ler pis kaka![]()
napcaz biz ve rsle yaalicanda rs olsa şimdiye 50 kere denemişti senle
sarı rs vardı bi arkadaşta alicanın o araba hazırsa oda deneyebilir bi sor istersen böle sarı baya güzeldi rengide
![]()
teklif edin cvk ya falan yada kb ye zy rsin sahibi bu işlerden anlamayan biri yani adam sakin specmiş seçkin söylüyordu bir abi diye
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
harun cuma cumartesi uygun mu panpa normalde cmrt cıkmıyorum senin için cıkıcam? bi del benide rahatlıyım anasını satıyım yane kadar tutunuccam onun derdindeyim adamlar r'de .. biz deneyelim bari zzevkine ama video olsun bak, su techte benden video bekleyen milyonlarca kişi var artık adamlar haklı
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)