bozuk yolalrı ezberledım artık kaldırımda ne ısı varmıs arabanınolabıldıgınce yavas kullanıyorum sehır ıcınde 50 gecmıyorumm baya keyıflı dıger arabalara yukardan bakma
![]()
bozuk yolalrı ezberledım artık kaldırımda ne ısı varmıs arabanınolabıldıgınce yavas kullanıyorum sehır ıcınde 50 gecmıyorumm baya keyıflı dıger arabalara yukardan bakma
![]()
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Abimde accent era var 3.5 luk yaylı benim arabadan sonra cok konforlu geliyo kasislerden 2. vitesle gecebiliyorum kaldırımlarada cıkabiliyorum
Kendi arabamlada istedigim heryere gidiyorum yolu bozuk olan semtte zaten isim olmaz![]()
Basık araç kullanmak dikkat . fedakarlık tercübe ister herkes kullanamaz elinde kalır![]()
Gözlerini öyle açıcaksınki yoldaki karıncayı bilene görüceksin
Bildiğim yolları genellikle tercih ederim ama bilmediğim yoldan giderken hızımı azaltırım dikkat ederim.Sürttüğü zaman sinirlerim bozulur yapçak bir şey yok. Basık araca biniyosan eziyetine katlanıcaksın ama bana eziyet değil zevk veriyo![]()
I love my Honda
Basık araba hasta işi, benım aracım çok basık sayılmazdı,17"lenso ve 215-40-17 lastiklerde çamurluk arasında 1 parmak zor sığıyordu, ama insanı yaşlandırıyor, yok kasislerden çapraz geç, uzun yolda bozuk yerlere geldin mi küfür et. 7 24 gözünü açmak zorundasın. Zaten her bozuk yol gördüğümde önce ben küfrediyorum sonra arkamdakiler
şu ana kadar sürtme olmadı bende sadece arabada 2 den fazla kişi ise egzoz borularım sürtüyor kasislere . Dün yükselttik tatile gideceğimizden dolayı, tatil dönüşü satmayı düşünüyorum...
e36 3.28 Coupe individualNaturally Aspirated FTW
17 jant ve 45 yanakla limitteyim şuan. Kartel korumam var. Pet şişe yan durunca sürtücek konumda yani. Aracı haftada birkere çıkarıyoruz ama ondada girmedik yer kalmıyo. Yalova yollarında yol çalışması varken gidiyorum sürekli. Biraz uzun sürüyo ama yol sıkıntı yok. Sürtceğini anladığımdada yavaşca sürtüyorum. Sıkıntı olmuyo.Biraz dikkat birazda sabır isteyen bişey. Ayrıca gazlayan adam işi değil.
enough ?
benım s13 de yaylar kesık yere 6 7 cm felan arac gunluk gezıntıde genelde 3 4 defa on tamponu yada altını vuruyorum en ufak bı sette altı cazırt dıe surtuyorum yokus assagı genelde ınemıyorum dık yokusları cıkamıyorum takılıp havada kalcam dıye![]()
Feribot'a anasının gozu capraz acı harici bi sıkıntı cekmıyorum ben sahsenarabanın kopegıde olmam surterse surtuyo zaten nabim
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Yavaş ve dikkatli olcaksın , geçtiğin yolları ezberleyeceksin , kötüyse daha iyi yollar bulacaksın
karter korumam yok önde davlumbazlar yok , araca 2 kişi bindiği zaman en ufak bir tümsekte arka lastikler sürtüyor , sağ sol yapınca lastikler sürtüyor bırak tamponun sürtmesini..
Ben ara sokaklarda 20-30 u asla geçmiyorum ,, şehir içinde caddelerde 50-60 gerektiği zaman durcak kadar yavaşlıyorum arkadan gelenlerin kornaları sellöktörlerini umursamıyorum yapcak birşey yok
Eğimler , çok ufakta olsa çukurlar ve asfalta yapılmış daha doğrusu YAPILAMAMAMIŞ yamalar bile çok dikkat istiyor..
Ayrıca sırf sürttüğün yerlerde yavaşlarsan alt takımı alırsın yakında eline
yavaş yavaş..
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
bakmakmı keyifli binmekmi diye birşey yok, gülü seven dikenine katlanır kardejj![]()
ben yerden üçyüz metre yüksek focustan inip direkt basık egye bindim, ilk günler hiçbişey yapamadım mal mal oturdum, E-5 te bile sürtüyordum, sonra yavaş yavaş gezmeye başladım, focusa alışmışız, egde farklı kullanmak lazım, sonra yavaş yavaş gezmeye başladım, sürten yerlere baktım oraları kurtarmaya çalıştım mesela orta boru sürtüyordu yukarı doğru kaldırttım boruyu, sonra sürten yerlerin önemine baktım , normalitesine baktım gayet normal oraların sürtmesi falan vs. sonra sertleştirmelere girdik arkaları sertleştirdik öndeki konileri ayarını sertleştirdik, seke seke tatlı bi gidişi var kasislerde direkt durarak geçiyorum sıfır sürtme ile geçiyorum, tampon sürtse de normal, boru zaten sürtmeye programlanmış, şimdi sonuç olarak ben egye ilk zamanlar binemezken, şuanda yüksek geliyor daha basmak istiyorum, yani ben nie kendimi kasayım görüntü yapacakken nie sürtüyorum diye düşünürsen modifiye işine hiç girme o zaman
peder stayla
basık araç güzelde uzun yolda bende bel ağrısı yapıyorOnun dışında çok güzel zıpaya zıplaya gidiyorsun
![]()
çukurlar tümsekler balık sırtları hep ezberde olursa sıkıntı olmuyoArtık öyle alışılıyoki yüksek araba da bile tümseklerden çağraz geçer oluyo insan. tavsiyem sök 3.5luk yayları 5 lik koy keyfine keyif kat
![]()
basık araç kullanmadım yorum yapamayacağım ama kaldırımda ne işi var arabanın orası yayalar için değil mi ?
ben resmen yol seçiyorum eve gitmek için 10 km lik yolu 3 km uzattığım oluyo bazen
yolda hiç bizaman abuk sabuk gitmem ama yolları ezberledim artık![]()
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
Ayrıca basık araçla yeri gelince 160 170 le üç şerit yapmakta ayrıdır.![]()
enough ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)