User Tag List

Sayfa 2/15 İlkİlk 123412 ... SonSon
275 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Basik aracla gezmek !!!

bLackModeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bozuk yolalrı ezberledım artık kaldırımda ne ısı varmıs arabanın olabıldıgınce yavas kullanıyorum sehır ıcınde 50 gecmıyorumm baya keyıflı dıger arabalara yukardan bakma
    facebook: hasan serdar şengül
    instagram: hasan_serdar
    ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ

furkancicek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abimde accent era var 3.5 luk yaylı benim arabadan sonra cok konforlu geliyo kasislerden 2. vitesle gecebiliyorum kaldırımlarada cıkabiliyorum

Kendi arabamlada istedigim heryere gidiyorum yolu bozuk olan semtte zaten isim olmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Basık araç kullanmak dikkat . fedakarlık tercübe ister herkes kullanamaz elinde kalır

Alp'R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gözlerini öyle açıcaksınki yoldaki karıncayı bilene görüceksin

Bildiğim yolları genellikle tercih ederim ama bilmediğim yoldan giderken hızımı azaltırım dikkat ederim.Sürttüğü zaman sinirlerim bozulur yapçak bir şey yok. Basık araca biniyosan eziyetine katlanıcaksın ama bana eziyet değil zevk veriyo
    I love my Honda

Bulut Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

vtec26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Basık araba hasta işi, benım aracım çok basık sayılmazdı,17"lenso ve 215-40-17 lastiklerde çamurluk arasında 1 parmak zor sığıyordu, ama insanı yaşlandırıyor, yok kasislerden çapraz geç, uzun yolda bozuk yerlere geldin mi küfür et. 7 24 gözünü açmak zorundasın. Zaten her bozuk yol gördüğümde önce ben küfrediyorum sonra arkamdakiler

şu ana kadar sürtme olmadı bende sadece arabada 2 den fazla kişi ise egzoz borularım sürtüyor kasislere . Dün yükselttik tatile gideceğimizden dolayı, tatil dönüşü satmayı düşünüyorum...
    Naturally Aspirated FTW
    e36 3.28 Coupe individual

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    17 jant ve 45 yanakla limitteyim şuan. Kartel korumam var. Pet şişe yan durunca sürtücek konumda yani. Aracı haftada birkere çıkarıyoruz ama ondada girmedik yer kalmıyo. Yalova yollarında yol çalışması varken gidiyorum sürekli. Biraz uzun sürüyo ama yol sıkıntı yok. Sürtceğini anladığımdada yavaşca sürtüyorum. Sıkıntı olmuyo. Biraz dikkat birazda sabır isteyen bişey. Ayrıca gazlayan adam işi değil.
    enough ?

BLuEBoY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    basık araçla gezmek demek, her an trafiği durdurup tümseği, çukuru çaprazlamak demek, arkadan korna-selektör yemek demek
    Alıntı AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bisikletle bile gitsem yanıma blueboyu alırım beyler kırılmayın...
    Murat Ç. ( ZiYa Corsa ) - ( KN 206 RC ) - ( VU GOLF VII ) - ( PM FABİA III)

Burak E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    basık araç candır kandır tümsekten capraz geçmek ve milletin sana bakması paha biçilemez
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

dorukky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benım s13 de yaylar kesık yere 6 7 cm felan arac gunluk gezıntıde genelde 3 4 defa on tamponu yada altını vuruyorum en ufak bı sette altı cazırt dıe surtuyorum yokus assagı genelde ınemıyorum dık yokusları cıkamıyorum takılıp havada kalcam dıye

dorukky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    17 jant ve 45 yanakla limitteyim şuan. Kartel korumam var. Pet şişe yan durunca sürtücek konumda yani. Aracı haftada birkere çıkarıyoruz ama ondada girmedik yer kalmıyo. Yalova yollarında yol çalışması varken gidiyorum sürekli. Biraz uzun sürüyo ama yol sıkıntı yok. Sürtceğini anladığımdada yavaşca sürtüyorum. Sıkıntı olmuyo. Biraz dikkat birazda sabır isteyen bişey. Ayrıca gazlayan adam işi değil.
    18 jant ve 35 yanak ıncecık lastı var

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Feribot'a anasının gozu capraz acı harici bi sıkıntı cekmıyorum ben sahsen arabanın kopegıde olmam surterse surtuyo zaten nabim
    - K -

________
    Dr.Ecu

Fatih_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yavaş ve dikkatli olcaksın , geçtiğin yolları ezberleyeceksin , kötüyse daha iyi yollar bulacaksın

karter korumam yok önde davlumbazlar yok , araca 2 kişi bindiği zaman en ufak bir tümsekte arka lastikler sürtüyor , sağ sol yapınca lastikler sürtüyor bırak tamponun sürtmesini..

Ben ara sokaklarda 20-30 u asla geçmiyorum ,, şehir içinde caddelerde 50-60 gerektiği zaman durcak kadar yavaşlıyorum arkadan gelenlerin kornaları sellöktörlerini umursamıyorum yapcak birşey yok

Eğimler , çok ufakta olsa çukurlar ve asfalta yapılmış daha doğrusu YAPILAMAMAMIŞ yamalar bile çok dikkat istiyor..
    Ayrıca sırf sürttüğün yerlerde yavaşlarsan alt takımı alırsın yakında eline
    yavaş yavaş..
    34 TE 3516

Para için değil , mutluluk için çalış

M.A.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaniss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar uzun zamandir merak ediyorum siz degerli arkadaslarin fikirlerinide ogrenmek istedim uzun zamandir forumdaym forumun ruhuna ayak uyduralim dedik yay taktim 3.5 cm cok ta memnunum asilnsoruya gelirsek

Bazen hic olmiycak cukurlara giriyorum icim ciz ediyor, ara sokakta kaldirima cikmam gerekiyor cikamiyorum , arabayi lifte kaldircaz o ayri bir dert en son igne adaya gittim arabanin vurmadik yeri kalmadi lanet olsun sokucem dedim artk ama arabaya baktikca asik oluyorum gozume cok hos geliyor boylede
    Forumdaki arkadaslar yerle bir nasil geziyorlar hic ara sokaklara girmiyormusunuz ne yapiyorsunuz cok merak ediyorum ? Adam 5 cm basmis yorumlarda hala 3 cm bas fln yaziliyor bu kadar kolay mi hep sabit yerlerdemi geziyorsunuz ?

Arabaya bakip seyretmek mi guzel yoksa keyfli keyfli binmek mi ?

bakmakmı keyifli binmekmi diye birşey yok, gülü seven dikenine katlanır kardejj

ben yerden üçyüz metre yüksek focustan inip direkt basık egye bindim, ilk günler hiçbişey yapamadım mal mal oturdum, E-5 te bile sürtüyordum, sonra yavaş yavaş gezmeye başladım, focusa alışmışız, egde farklı kullanmak lazım, sonra yavaş yavaş gezmeye başladım, sürten yerlere baktım oraları kurtarmaya çalıştım mesela orta boru sürtüyordu yukarı doğru kaldırttım boruyu, sonra sürten yerlerin önemine baktım , normalitesine baktım gayet normal oraların sürtmesi falan vs. sonra sertleştirmelere girdik arkaları sertleştirdik öndeki konileri ayarını sertleştirdik, seke seke tatlı bi gidişi var kasislerde direkt durarak geçiyorum sıfır sürtme ile geçiyorum, tampon sürtse de normal, boru zaten sürtmeye programlanmış , şimdi sonuç olarak ben egye ilk zamanlar binemezken, şuanda yüksek geliyor daha basmak istiyorum, yani ben nie kendimi kasayım görüntü yapacakken nie sürtüyorum diye düşünürsen modifiye işine hiç girme o zaman peder stayla

S.celik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    basık araç güzelde uzun yolda bende bel ağrısı yapıyor Onun dışında çok güzel zıpaya zıplaya gidiyorsun

KM_562 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çukurlar tümsekler balık sırtları hep ezberde olursa sıkıntı olmuyo Artık öyle alışılıyoki yüksek araba da bile tümseklerden çağraz geçer oluyo insan. tavsiyem sök 3.5luk yayları 5 lik koy keyfine keyif kat

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    basık araç kullanmadım yorum yapamayacağım ama kaldırımda ne işi var arabanın orası yayalar için değil mi ?

EMRE KAAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben resmen yol seçiyorum eve gitmek için 10 km lik yolu 3 km uzattığım oluyo bazen

yolda hiç bizaman abuk sabuk gitmem ama yolları ezberledim artık
    küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrıca basık araçla yeri gelince 160 170 le üç şerit yapmakta ayrıdır.
    enough ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)