User Tag List

Sayfa 14/15 İlkİlk ... 412131415 SonSon
275 sonuçtan 248 ile 266 arası

Konu: Basik aracla gezmek !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben abilerimden böle gördüm Kardeşlerim böle yaptı. Sürüden ayrılanı naparlar billirsiniz.

Görmek isteyen hafta içi akşam 6dan sonra başakşehirde görebilirler
    #KGdetanirlar

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ruudvan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3.5 luk yayla okadar atraksıyon yapıyorsan vay halıne.alısmak lazım.basık araba her yolda kullanılmaz oncelıkle yolu sen secersın.agır agır gıdersın kı mudahalenı zamanında yapman ıcın .yerı gelır arabanın altını otobanda bıle surtersın aslında bnm uyguladıgım tarz herzaman lastıgı yuksekten gecırmek .
    okunu da cıkarmaya gerek yok ama aracı guzel gosterıcek alcaklıkta bı yay ıle herturlu yerden surtmeden gecersın.

Crx'le sürekli mersin istanbul yapıyordum okurken , gerçektende durduk yere otobanda sürtüyordum altımı hafif tümsekli yerlerde araba yaylanınca.Hele ki o kamyonların yaptıgı bir iz vardır yolda asfalt çökmüştür hani lastik yerleri oralara denk gelince o yol boyunca ""HŞŞŞŞŞŞRRRRRRRRRRRR" diye sürterek gidiyordum tamponlar fazla alçak değil ama aracın alt kısmı tampondan daha aşağıda...

Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ANIL ERCAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuda bazı mesajlarda 3.5 Cm yay takıp tribe girenler var yazmıslar Benim aracım Dip basık degil hatta Normal araba kıvamına anca geldi Eibach sportline yaylarla Çamurluk arası kapandı Yani hiç bir kasiste yan yan çapraz gecme gibi bi zorunlulugum yok Kasis olsun bozuk yol olsun Yavas gitmemin sebebi tamamen ön takımlarıma zarar gelmemesini istememdir. Yoksa Lambur lumburda gidebilirim.

Yani demek istedigim adam tribe mribe girmiyor tamamen arabasının ön takımlarına zarara vermemek adına kasislerden yavas capraz geciyor. Benim arabam normal yaylar varkende ben cok yavas gecerim kasislerden bozuk yollardan.

Bu arada su merterdeki sokaga benim bi ara gitmem lazım eger dediginiz kasiste altını vurmazsam yazın köye kastamonuya giderken yayları sökmücem
    Madem senin araban dip basık değil, Basık arac konusunda işin ne kardesim 3,5cm yayla orjinal kıvama geldiysen. Normal bi konu acta millet oraya yorum yapsınlar + olarak arabanın altının çizilmesini eğilmesini engellemene gerek yok basık araban varsa bunlar illaki olucak, O adamların yavaşlama sebepleride ön takım
    #KGdetanirlar

vtec26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Dip basık olmasa da otobanda bile zor anlar yaşatıyordu
    Şimdi leylek, en güzeli leylek gezmek ama basıkken çok güzel duruyor
    Naturally Aspirated FTW
    e36 3.28 Coupe individual

enRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

yaysız şekilde seke seke paçalıkları sürte sürte gezdiğim günleri özledim valla basık araba kullanmak ayrı bir zevktir
    GOGO Polo
    UZ 306 GTI
    UM Civic İES
    BP 106 GTI
    YM Civic İS
    BG Vtec-VA TypeR

weST.27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KGüneyli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Madem senin araban dip basık değil, Basık arac konusunda işin ne kardesim 3,5cm yayla orjinal kıvama geldiysen. Normal bi konu acta millet oraya yorum yapsınlar + olarak arabanın altının çizilmesini eğilmesini engellemene gerek yok basık araban varsa bunlar illaki olucak, O adamların yavaşlama sebepleride ön takım
    konu dip basıklıkla alakalı bi konu ki böyle konuşmuşsun ? kimin ne konuya yazıp yazmayacağı kimseyi ilgilendirmez 2 yay takıp bi plastik 35 liralık liple triplere girmenin lüzumu yok

esrckr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı enRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

yaysız şekilde seke seke paçalıkları sürte sürte gezdiğim günleri özledim valla basık araba kullanmak ayrı bir zevktir
    temizlikçi gibi on numara özlenmezmi....

Chn53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuda bazı mesajlarda 3.5 Cm yay takıp tribe girenler var yazmıslar Benim aracım basık degil hatta Normal araba kıvamına anca geldi Eibach sportline yaylarla Çamurluk arası kapandı Yani hiç bir kasiste yan yan çapraz gecme gibi bi zorunlulugum yok Kasis olsun bozuk yol olsun Yavas gitmemin sebebi tamamen ön takımlarıma zarar gelmemesini istememdir. Yoksa Lambur lumburda gidebilirim.

Yani demek istedigim adam tribe mribe girmiyor tamamen arabasının ön takımlarına zarara vermemek adına kasislerden yavas capraz geciyor. Benim arabam normal yaylar varkende ben cok yavas gecerim kasislerden bozuk yollardan.

Bu arada su merterdeki sokaga benim bi ara gitmem lazım eger dediginiz kasiste altını vurmazsam yazın köye kastamonuya giderken yayları sökmücem
    işte burda basık tribine girmeyi detaylı bi şekilde anlatmışsın.

ön takıma zarar gelmemesini istemiyorsan kasisten yavaş geçmen yeterli çapraz geçmene gerek yok.

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çapraz geçenler benım gibi headırsı sürtenlerdir D:

ANIL ERCAN
    Misafir
    Alıntı Chn53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işte burda basık tribine girmeyi detaylı bi şekilde anlatmışsın.

ön takıma zarar gelmemesini istemiyorsan kasisten yavaş geçmen yeterli çapraz geçmene gerek yok.
    Ben zaten kasislerden düz geciyorum capraz gecmiyorum ki O Yazdıgım mesajdan bunu nasıl çıkardınız hayret ben orda 3.5 cm le çapraz geçenleri baz almıstım

By_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben Vtec 2 ile orjinal halde sürtüyorum ya ilçe içinde kullanmak gerçekten sıkıntı :S

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı weST.27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konu dip basıklıkla alakalı bi konu ki böyle konuşmuşsun ? kimin ne konuya yazıp yazmayacağı kimseyi ilgilendirmez 2 yay takıp bi plastik 35 liralık liple triplere girmenin lüzumu yok
    35liralık liple tripe girdim Daha kalitelisini alamadım eyvallah kardesim uyarın için bilemedik.
    #KGdetanirlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı lip bendede var o anlamda söylemediğimi sende gayet iyi biliyorsun

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schecter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çekirdek
    Çekirdeklemi o nasıl ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı weST.27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı lip bendede var o anlamda söylemediğimi sende gayet iyi biliyorsun
    Ozaman abuk sabuk muabbet yapmıcaksın kardeşim
    #KGdetanirlar

ANIL ERCAN
    Misafir
    Ozaman abuk sabuk muabbet yapmıcaksın kardeşim
    Müdür senin yaptıgın muhabbette abuk sabuk Du bana yazdıgın cevabı quote'liyim

Aracımda benim 5 cm yay var, Megane'ları bilen bilir camurluk arasıyla jant arasındaki Aralık ne kadar fazladır. Normal bi konu açtım millet oraya yazdı zaten yorumları. Benim demek istedigimde o zaten Dikkatli okursan yazdıgımı demisimki 3.5 Cm yayla tribe girdikleri yok Kasislerden yavas gecmelerinin yan gecmelerinin sebebi Alt takımları bozmak istemedikleri için. Ben hiç bir kasisten simdiye kadar yan geçmedim hep düz ve cok yavas gectim korkum Ön takımları dağıtmak yoksa lambur lumburda girebilirim kasise

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi sen diosunki tripe girmelerine gerek yok. Ozaman bi önceki postuna bak bakalım dediklerin tutuyormu. Neyse aracını güle güle kullan

Kasislerden yavas geçtigim için Arkamdaki korna calıyor hatta sollamaya cıkıyor Bide tip tip bakıyor. Bigun cok kotu saldırıcam birinede Hayırlısı..

Ha aklıma gelmişken 2 hafta önce taksiciyle kapıstım Kücükkoyden geliyorum kücükkoy sanayinin oldugu yolun allah belasını versin böyle lanet bi yol yoktur istanbulda adım bası cukur logar olurmu yavas yavas kaca kaca gidiyorum taksici cıldırdı arkamda tabi yanıma geldi el kol hareketi yaptı sonra gecti beni zaten yolun hali yüzünden sinirden deliye dönmüsüm bastım gaza yanına geldim actım camı ne ol hareketi yapıyon müdür diye bagırdım adam bana niye yol vermiyosun dedi dedim arabam basık a.q yolunu gördün sagdan gidiyorum ben gec solumdan bas git ne diye arkama giriyosun diye bagırdım adam tövbe estafurullah cekti camı kapatıp bastı gaza (bu arada ben bu sözleri söylerken yan yana arabalar hareket halindeydi karsıdan bi araba gelse kafa kafaya yapıscaz )
    #KGdetanirlar

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Basik aracla gezmek eziyetten baska bisi degil cok abartilip dip basik geziyorlar turkiye yollarinda.araba icindeki tas dusuruyor baska bisi degil
    Ben suanki aracimi basayim desem 3.5 yay takarim fazlasi zarar manevi vemaddi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya havle kuvvet ... tamam kardeşim sensin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)