Konuşmalar değilde, ben hızlara baktım. Adamlar 900 küsür km/h ile uçuyolar. Ben yerde erabayla 180'i gördüğümde kanatlanmaya başlıyorum![]()
Konuşmalar değilde, ben hızlara baktım. Adamlar 900 küsür km/h ile uçuyolar. Ben yerde erabayla 180'i gördüğümde kanatlanmaya başlıyorum![]()
yarım saat dinledim bilgisayarın başında kendimi kule kalkış görevlisi gibi hissediyorum camdan bağırıcam şimdi zero for ex ex topla gel diye.
OTOBULL GARAGE
ulan su haritayı gordukten sonra takdir ettim ama tırsmadımda degıl.. en ufak yanlıslıkta oluruz![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Özellikle akşam saatelerinde 18:00 - 21:00 saatleri arası oldukça yoğun olur, hele birde hava ve görüş sıkıntılıysa iyice kalabalık olur.
İstanbul'da kar fırtına vs. başladığında izlemenizi tavsiye ederim, dedikleri kadar kar yağarsa oldukça yoğun bir hava trafiği olabilir.
- 50 km/h hızla giderken 27 metre ilerideki yayaya çarpmadan durabilirsin, 60 km/h hızla aynı yayaya 44 km/h hızla çarparsın.
İşi gücü bıraktık takipteyiz ziro ziro tu handrıd SWA
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)