Ne değişik tip bunlar ya![]()
Bizimkiler de memlekette asfalt yolun ortasında bulmuşlardı, üzerinden kamyon vs.ortalayıp da geçmiş, biraz yaralıydı, evde 1 haftaya yakın besledikten sonra uçabilecek hale geldi ve geri saldılar. Et, kıyma vs. ile beslediler.
(Yaptılar, ettiler diye konuşuyorum çünkü bulduklarında ben il dışındaydım, hayvanı görememiştim.)
Bu arada bizimki seninkinden yakışıklıymış![]()
![]()
Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...
büssürü baykuş resmine baktım hiçbirine benzetemedim ama sanki boz baykuş gibi duruyor keratalargece oldu hareketlilik başladı valla tırs tırssss
no car no fakin fuel
Kafayı 180 derece çevirdiklerinde asıl "tırs" o zaman![]()
Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...
Laaa gorkem kossss baykus var (:
Cok tatli keratalar.
OEM+
Görkem görmesin bunları cok tatlılar ya![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Çamaşırları verin de sepete dürleyeyim panpaaa![]()
![]()
sanırım bizimkinin cinsi Kukumav Baykuşu..
Tüyleri üst kesimde koyu kahve üzerine küçük beyaz lekelerle kaplıdır, alt kısmında ise bu beyazlıklar geniş çizgiler halini alırlar.
Sarı renk gözlerinin üstünde ona sert bir bakış kazandıran beyaz kaşlar bulunur.
Alın kısmı ise düz ve alçaktır.
ev ortamına gırdıgınde son derece dost canlısıdır..
bu tarife uyuyor ve türkiyede çok sık görülüyormuş :S
no car no fakin fuel
herkezin baykuşu kendine yağuşukluöncelikli amaç cinsini ırkını öğrenek de sora devasal bişey olmasın
no car no fakin fuel
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)