ya ön plakayı sökeceksin komple ya da alacaksın eline bi pamuk üstüne iki damla tiner plakanın belli noktalarına dokundurup çekeceksin![]()
ya ön plakayı sökeceksin komple ya da alacaksın eline bi pamuk üstüne iki damla tiner plakanın belli noktalarına dokundurup çekeceksin![]()
benim önde plaka yok ne yapacaz![]()
Grow up! this is just a car
o plakayı alta çeken sistem çok ortada duruyor karşıdan felan baktı mı arabanın altında bişe çük gibi sarkmış duruyor
basık arabada zaten direk problem
mutlaka bir yol bulmamız lazım.. yoksa babalardayız..
daha aftif olmadı sanırım o. yabışdırrr
emniyet şeridinden gecerek denedım okuyamadı, basında biri yoktur umarım![]()
Ben bu iki seridi ortalama olayini ciktigi gunden beri hergun kullaniyorum,kullanmasam yada ise yaramasa cok ceza yerdim.arada sapittigi oluyor mesela 90km ile giderken bianda 170km/h falan yaziyo ama ceza gelmedi hic.
şerit ortalama olayı güzelmiş ya![]()
Şeridi ortala EDS?ye yakalanma-HABERTÜRK
şerit ortalama haberlere çıktı...
Bi arabanın plakasında gördüm, siyah bantlar var ya elektrikçiler kullanır genelde. Ondan yapıştırmış bi iki rakamın üstüneDenemesi bedava
TB4BSA
güncel arkadaşlar
eskişehir'e giderken bu ortalama hız ölçerler radar olarak çalışıyor mu?
karayollarına ait, trafiğe ait değil, radar uygulamıyor diyenler var netten baktım.
2 sene önce falan acil bir durumdan ötürü ortalamamız 190küsür km idi ceza gelmedi ama dün yaptığım seyahatte 115 ve 130 gördüm ortalamada
Bu temmuz basinda izmir donusu, afyondan ankara girisinde ortalama 128 yazdi gelen giden ceza yok bugun itibari ile.
Ee nasıl olcak benim plakayı 2 kere yanlış okudu, 1 kerede kamyonun arkasında sıfır geçtim okuyamadıOrtalama 110 hızınız dedi en sonda 140 dan aşşa hiç düşmemiştim.
DR. ECUADA HONDA SERVICE
ATA MOTORSPORTS ANTALYA
Yol yapim calismasi vardi ben dondrkende yoksa ben de 140-150 arasi geldim ortalamayi 128 gosyerdi. Mola felam verdiyseniz de duser sonucta iki kamera arasinda ki zamana gore olcuyor.
son zamanlarda yanlış ölçüyor ve ceza gelmiyor.
kendi aracımla crose kontrol 100km/h ye gitmeme ramen sivrihisar kavşağına geldiğimde ortalamanız 154km dedi.
ortamala yılda 8-10 kullandığım bir güzergah. bazen 120-130 ortalamayla gittiğim oluyor henüz ceza gelmedi.
öndeki aracın arkasına geçip girenlerde var
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)