***** yer yazarken dikkat etmek lazım demekki![]()
vay be gökhan abim namı diger takaşiiiii bizi diyarbakırda yalnız bırakıp gidiyorsun nekadar engellemeye calışsakta.Şöyle seninle olan birlikteligimizi göz geçirdim de:
&& ilk honda deneyimimde sende 3-4 kısa var senin araban iyi gidiyor deyip bana stok si ile cakman,
&&sıcaklıgın, samimiyetin ,elinden geleni hiç esirgemeden yapman, izinli günlerini bizi kıramayıp arabalarımız ile ugraşman
&&diyarbakırda gösterge takarkan gösterge bozan ustalara nispet yapıp ücretsiz ve bozmadan gösterge takman
&&her ortama uyman kriminalci dikkatin ,mükemmmel bir espiri anlayışın , yaşından en az 10 yş küçük göstermen
&&hafta sonları osman abi ile birlikte sizdeki o enfes kahvaltılar ve sonrası araba yıkamaları foto çekimleri
&&roll bar geceleri
&&ingilizce terimleri çevirilerini
&&integrayı bize sevdirmen ,telofu actıgında inceltme yapmadan aloooo demen),araba konularındaki mükemmel ve gercekci yorumlarını kısacası seni çok özlüyecegiz daha yazmadıgım bir sürü anektot var....Allaha emanet ol....I love you gökhan abiiiiii.....
Yeni Görev Yerinde Başarılar ....darısı başımıza
07 vcz 76 93 si
44 np 329 91 teg
BMW e90
TAKASHI, Allah yolunu, bahtını her daim açık etsin Abim. Hani "geç buldum; tez yitirdim" derler ya, galiba bu bizim durumumuz için söylenmiş. Umarım projelerini en kısa zamanda hayata geçirir ve keyfine bakarsın. Buradan da Bir emrin, bir isteğin olursa, yolun düşer de bulunduğumuz yerlere gelebilirsen her zaman beklerim, Ama sana da doyamadık ya, işte ona yanarım.
HONDA; KONFOR DA O'NDA...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)