ben sw bora'yı alırdım.
çok daha özellikli, çok daha konforlu.
hemde dizel.
yazılım yaptırıp daha da aşağı çekilir yakıtı ve gücüde büyük ölçüde artar.
kesinlikle mantıklı olan dizel.
digital kliması yeter![]()
Dizel oldugundan bora birz daha mantikli geldi bana
Ama bora alinirsada kesinlikle koltuklarina deri vs biseyler yapilmali ici cok kotu ya![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
4 Tane Boram Oldu Hepsi Sedan Manuel Benizli 1 Tanesi LPG'liydi Çok Güzel Kaliteli Keyifli Bir Araba Adeta Alışkanlık Yapıyor Ama Bindiğim Araçların Hepsi Boyasız Hatasız Kız Gibiydi 2004-2005 Arasıydı Beni Hiç Üzmediler Düşünün 2 Aydan Beri 2006 Jetta'ya Biniyorum Sattım Bugun Yine Bora Alıcam. Demek İstediğim Boranın Temiziyle Bir Ömür Geçer
Sizin İlandaki Aracınız SW + Dizel + Otomatik + 5 Parça Boya Var + 191000 Binde + Ayrıca İlanda Araca Highline Denilmiş O Araç Comfortiline ve Araçta Çok Yorulmuş İçi Berbat Dışıda Resime İyi Bakarsanız Pek İyi Durmuyor Artık Canlısı Nasıldır Bilemem İyi Düşünün İyi Gösterin Öyle Karar Verin.. Hakkınıza Hayırlısı Olur İnşallah..
Size Antep'den Önerebiliceğim 2 Araç Var Dizel Benzinli Deseniz Çokta...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...88584552/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...88570088/detay
Eski bir bora kullanıcısı olarak benimde tercihim bora olurdu, ama bu bora degil..
Araç highline degil, stoplar bir tuhaf sanki ışıktan o kadar ton farkı olamaz gibi göz yanılmıyorsa eger. Ayrıca boranın arka diz mesafesi oldukça dardır, sizin için önemliyse lütfen bir binin bakın,kimisine yeterli gelmiyor. Onun dışında yol tutuşu,konforu,sahibine kendini sevdirmesi falan çok başarılı ,daha ekonomik oldugunu söylemiyorum zaten
Crv'yi pek sevmedigimden yanlı düşünüyorda olabilirim.
Borayla ilgili sorunuz olursa yanıtlayabilirim,p.m den.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
belirttiğiniz iki araç içinde eğer boranın temiz olduğunu düşünüyorsanız(canlı görüp, binip kullanarak) bora sw-tdi-otomatik keyifli olacaktır. fakat, araç masfraf çıkarırsa dizel olmasından ötürü crv'ye nazaran biraz daha tuzlu gelebilir. crv temiz gözüküyor, içi daha ferahtır, bayanlar için bence şehir içinde biçilmiş kaftandır fakat tüp masrafını da (her ne kadar taksitle de alsanız) göz ardı etmeyin derim...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
CRV mantıklı olur bence bu durumda kullanmıstım bi kere gercekten ferah ve kullanımı rahat bir arac
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Volkswagen Bora 1.9 TDi Comfortline 2002 Model 25.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Şampanya renk - 88716194
bunlar nasıl pd130 otomatik şanzuman ve 2002 olması sıkıntı çıkarır mı acaba
bide golf varmış abi tabi düşünürmüsün bilmiyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7709316/detay/
Bu kısım çok önemli dar olması hiç işime gelmez. Bizim velet arkada koltuğunda
oturduğunda enseme kadar uzatıyor ayaklarını o yüzden hiç işime gelmez. Bu iyi oldu.
Sunrooflu 110luk otomatik ve SW TR de ilk bunu gördüm uzun zamandır takip
ediyorum. Sanırım başka da bulamam
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)